- شروع کننده موضوع
h.f
جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
- نام مرکز سمپاد
- F1 TEH
- شهر
- چه فرقی میکنه کجای دنیام
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شهید بهشتی
در این چند وقت اخیر خیلی جاها پوستر و بیلبوردهای تبلیغاتی سریال جدید مهران مدیری به نامه "شوخی کردم!" را میبینیم. خود مدیری گفته که این فیلم بصورت آیتمی هست و برای مردم یادآور سریال "نوروز79" است . با توجه به اینکه در این فیلم بازیگران بسیاری مثل مردان :مهران مدیری ،مهران غفوریان،جواد رضویان،بیژن بنفشه خواه،سیامک انصاری ،برزو ارجمند،نصرالله رادش،نیما فلاح و... زنان :الیکا عبدالرزاقی،بهنوش بختیاری،کمند امیر سلیمانی،سحر ولدبیگی،ماندانا سوری،لاله صبوری،سحر ذکریا و ... بازی میکنند و نویسندگان این سریال خشایار الوند
امیرمهدی ژوله ، حمید برزگر ، الهه زارع نژاد هستند و البته با توجه به اعتماد از دست رفته مردم با نصفه ماندن سریال قهوه تلخ و اعتماد نصفه و نیمه ای که مدیری با سریال ویلای من بدست آورد به نظر شما این سریال مورد توجه مردم قرار میگیره ؟
قسمت اول و دومش هم اومده و تهیه کننده هم خود مهران مدیریه (خسته شدم از بس رسمی نوشتم )
"گفتنی است فصل اول این سریال ابتدا در 36 قسمت تولید میشود و پس از دریافت بازخوردهای مردمی، تصویر برداری فصل دوم آن آغاز میگردد."
مجموعهٔ اول
بعضی آدم ها کلاً همینجوری هستن…
یعنی هر چی میشه، هر چی میگن، هر چی میبینن رو کلاً همونجوری میگن و میبینن که هست…
بعضی آدما خلاقن!… حالا این یا به خاطر گردو اِ … یا به خاطر ژنِ پدرِ خدابیامرزشون…
دروغ…!(سایت شوخی کردم )
امیرمهدی ژوله ، حمید برزگر ، الهه زارع نژاد هستند و البته با توجه به اعتماد از دست رفته مردم با نصفه ماندن سریال قهوه تلخ و اعتماد نصفه و نیمه ای که مدیری با سریال ویلای من بدست آورد به نظر شما این سریال مورد توجه مردم قرار میگیره ؟
قسمت اول و دومش هم اومده و تهیه کننده هم خود مهران مدیریه (خسته شدم از بس رسمی نوشتم )
"گفتنی است فصل اول این سریال ابتدا در 36 قسمت تولید میشود و پس از دریافت بازخوردهای مردمی، تصویر برداری فصل دوم آن آغاز میگردد."
مجموعهٔ اول
بعضی آدم ها کلاً همینجوری هستن…
یعنی هر چی میشه، هر چی میگن، هر چی میبینن رو کلاً همونجوری میگن و میبینن که هست…
بعضی آدما خلاقن!… حالا این یا به خاطر گردو اِ … یا به خاطر ژنِ پدرِ خدابیامرزشون…
دروغ…!(سایت شوخی کردم )