sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2014/8/2 #121 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... @مهسا م:چه توقعی ازمون داری عزیزم؟؛؛)
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2014/8/2 #122 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... میخواید یه بار دیگه در مورد کیف بنفش من صوبت کنیم اگه موضوع ندارید؟ هنوز دارمش.
پاسخ : اندکی خاطره بازی ... میخواید یه بار دیگه در مورد کیف بنفش من صوبت کنیم اگه موضوع ندارید؟ هنوز دارمش.
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,853 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2014/8/2 #123 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... اسپم چیه؟ شما باید چشم بصیرت داشته باشیت تا بتونین بارِ معنایی و معنوی که پشتِ این پستهاست رو درک کنین. بچهها اسپم چیه اصن؟ کو؟ کجا؟
پاسخ : اندکی خاطره بازی ... اسپم چیه؟ شما باید چشم بصیرت داشته باشیت تا بتونین بارِ معنایی و معنوی که پشتِ این پستهاست رو درک کنین. بچهها اسپم چیه اصن؟ کو؟ کجا؟
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2014/8/2 #124 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... بیاید سوتیهامون تو دانشگاهو به ترتیب تعریف کنیم
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,103 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار 2014/8/2 #125 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... فک کنم یکیشون دختر بود پوریا
Shaghayegh11 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 525 امتیاز 4,313 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر سیرجان-کرمان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2014/8/2 #126 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... یکی از ورودیای امسال دانشگاه،برنامه کلاسی شو می خواسته،بعد از یه چند تا ترم بالایی میپرسه از کجا بیارم؛میگن از اتوماسیون بگیر. بعد این اومد سمتِ ایستگاها،پرسید ببخشید کدوم اتوبوس میره اوتوماسیون؟
پاسخ : اندکی خاطره بازی ... یکی از ورودیای امسال دانشگاه،برنامه کلاسی شو می خواسته،بعد از یه چند تا ترم بالایی میپرسه از کجا بیارم؛میگن از اتوماسیون بگیر. بعد این اومد سمتِ ایستگاها،پرسید ببخشید کدوم اتوبوس میره اوتوماسیون؟
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,853 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2014/8/2 #127 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... به نقل از سیاوش : فک کنم یکیشون دختر بود پوریا کلیک کنید تا باز شود... دیگه اون مسئولیتش با خودت. برو تو دانشگاه اذیتش کن.
پاسخ : اندکی خاطره بازی ... به نقل از سیاوش : فک کنم یکیشون دختر بود پوریا کلیک کنید تا باز شود... دیگه اون مسئولیتش با خودت. برو تو دانشگاه اذیتش کن.
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2014/8/2 #128 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... شقایق.چی هس حالا اتوماسیون؟""
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,103 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار 2014/8/2 #129 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... اتوماسیون چیه ؟
Shaghayegh11 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 525 امتیاز 4,313 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر سیرجان-کرمان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2014/8/2 #130 پاسخ : اندکی خاطره بازی ... به نقل از sahere : شقایق.چی هس حالا اتوماسیون؟"" کلیک کنید تا باز شود... چطوری تو؟
پاسخ : اندکی خاطره بازی ... به نقل از sahere : شقایق.چی هس حالا اتوماسیون؟"" کلیک کنید تا باز شود... چطوری تو؟