gaucho
کاربر حرفهای
پاسخ : دور هم نشینی ترم اول
تو یخچاله کپک نمیزنه
تو یخچاله کپک نمیزنه
||| (((به نقل از Samira :) :دانشگامون اس داده نمیخواد 5 ام بیاین 12 امه شروع کلاسا؟؟ یعنی هیچی تا این اندازه نمیتونست منو خوشحال کنه بعد از گندی که زده بودم
+امیر رضا میگم یه شب نشینیم بذار اونموقع 10 ام 11 ام قشنگ خالی از اسپم بریم سر کلاسا هاع؟
تو یخچال خوابگاه؟ یخچال خوابگاه که خودش کپکهبه نقل از gaucho :تو یخچاله کپک نمیزنه
به نقل از Samira :) :من خسته شدم هی ریلود کردم ( کی تموم میشه عایا؟
به نقل از فاطمه.چ :تو یخچال خوابگاه؟ یخچال خوابگاه که خودش کپکه
لولی ولش کن اینارو میخوان ما رو مسموم کنن که بعد دیگه شیرینی هم ازشون نخوایم. اصلنم به کس خاصی که باید چنتا چنتا شیرینی بده اشاره نمی کنما...به نقل از فاطمه.چ :تو یخچال خوابگاه؟ یخچال خوابگاه که خودش کپکه
عه؟ اینام خانوم طوفانی دارن فاطبه نقل از Farz :شمام تو خوابگاه از اینا دارین که هی میان نظافت رو بررسی میکنن بعد هی میگن ترم بعد بهتون اتاق نمیدیم؟
به نقل از z@hra :لولی ولش کن اینارو میخوان ما رو مسموم کنن که بعد دیگه شیرینی هم ازشون نخوایم. اصلنم به کس خاصی که باید چنتا چنتا شیرینی بده اشاره نمی کنما...
به نقل از Farz :شمام تو خوابگاه از اینا دارین که هی میان نظافت رو بررسی میکنن بعد هی میگن ترم بعد بهتون اتاق نمیدیم؟
نهههه!!! داریم واقعا؟؟؟؟؟به نقل از Farz :شمام تو خوابگاه از اینا دارین که هی میان نظافت رو بررسی میکنن بعد هی میگن ترم بعد بهتون اتاق نمیدیم؟
دیگه من اطلاعی ندارم کلا گفتم. بعد اصن تو چرا خودتو ناراحت میکنی مگه من تو رو گفتم؟ """"به نقل از gaucho :بد کسی رو نقل قول کردی زَرا دو تا دو تا بعضیا شیرینی میکنن
نیم ساعت؟ خب با این حساب که ما شبا تلف میشیم "به نقل از gaucho :البته ما تا حالا چیزی بیشتر نیم ساعت تو یخجال نمونده که کپک بزنه یا میخوریم یا میدزدن
هفته اول که نمیخوای بری؟ :/
امیر چرا شایعه درست میکنی؟ ک///
چار تومن، همه ش چار تومن بستنی دادی تا آخر عمرت قراره بگی؟به نقل از gaucho :بد کسی رو نقل قول کردی زَرا دو تا دو تا بعضیا شیرینی میکنن
ما هم نداریم از این مسخره بازیا ) فهیم بیا بشون بخندیم )به نقل از فهـــیمه :خیلی مسخرهس به خدا ) خیلی گنا دارین من فهمیدم داشتم از تعجب شاخ در میاوردم