به نقل از Samira :) :دانشگامون اس داده نمیخواد 5 ام بیاین 12 امه شروع کلاسا؟؟یعنی هیچی تا این اندازه نمیتونست منو خوشحال کنه بعد از گندی که زده بودم
+امیر رضا میگم یه شب نشینیم بذار اونموقع 10 ام 11 ام قشنگ خالی از اسپم بریم سر کلاسا هاع؟![]()
تو یخچال خوابگاه؟به نقل از gaucho :تو یخچاله کپک نمیزنه![]()
به نقل از Samira :) :من خسته شدم هی ریلود کردم (کی تموم میشه عایا؟
![]()
به نقل از فاطمه.چ :تو یخچال خوابگاه؟یخچال خوابگاه که خودش کپکه
![]()
لولی ولش کن اینارو میخوان ما رو مسموم کنن که بعد دیگه شیرینی هم ازشون نخوایم.به نقل از فاطمه.چ :تو یخچال خوابگاه؟یخچال خوابگاه که خودش کپکه
![]()
عه؟ اینام خانوم طوفانی دارن فاطبه نقل از Farz :شمام تو خوابگاه از اینا دارین که هی میان نظافت رو بررسی میکنن بعد هی میگن ترم بعد بهتون اتاق نمیدیم؟![]()
![]()
به نقل از z@hra :لولی ولش کن اینارو میخوان ما رو مسموم کنن که بعد دیگه شیرینی هم ازشون نخوایم.اصلنم به کس خاصی که باید چنتا چنتا شیرینی بده اشاره نمی کنما...
![]()
به نقل از Farz :شمام تو خوابگاه از اینا دارین که هی میان نظافت رو بررسی میکنن بعد هی میگن ترم بعد بهتون اتاق نمیدیم؟![]()
![]()
نهههه!!!به نقل از Farz :شمام تو خوابگاه از اینا دارین که هی میان نظافت رو بررسی میکنن بعد هی میگن ترم بعد بهتون اتاق نمیدیم؟![]()
![]()
دیگه من اطلاعی ندارم کلا گفتم. بعد اصن تو چرا خودتو ناراحت میکنی مگه من تو رو گفتم؟به نقل از gaucho :بد کسی رو نقل قول کردی زَرادو تا دو تا بعضیا شیرینی میکنن
![]()
نیم ساعت؟به نقل از gaucho :البته ما تا حالا چیزی بیشتر نیم ساعت تو یخجال نمونده که کپک بزنهیا میخوریم یا میدزدن
هفته اول که نمیخوای بری؟ :/
امیر چرا شایعه درست میکنی؟ ک///
چار تومن، همه ش چار تومن بستنی دادی تا آخر عمرت قراره بگی؟به نقل از gaucho :بد کسی رو نقل قول کردی زَرادو تا دو تا بعضیا شیرینی میکنن
![]()
ما هم نداریم از این مسخره بازیابه نقل از فهـــیمه :خیلی مسخرهس به خدا) خیلی گنا دارین
من فهمیدم داشتم از تعجب شاخ در میاوردم
![]()