- شروع کننده موضوع
erfan_ashorian
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- 2
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- _ان شا الله قوزاباد
- رشته دانشگاه
- _علوم کامپیوتر(البته در این
درود!
خو بنا به ایده ی بسیار خوب آقای افلاطون برای ایجاد مجله ای برای سمپادیها اما اینبار به صورت اینترنتی و بسیار متفاوت با گذشته بر آن!(کدام؟!) شدیم که مجله ریاضی سمپادیها رو تشکیل بدیم . . .
علاقه مندانی که در زمینه های زیر :
۱) نویسندگی در زمینه ی ریاضی ( هر کتگوری!! که میخواد باشه )
۲)طراحی و گرافیک
۳)حروفچینی و تایپ
۴)ویرایش ادبی یا علمی
۵) و کلن تمام زمینه های دیگه ای که فکر میکونین میتونید تو این مجله بدرد بخورید
دو را دارید :
۱)یه ایمیل به من بدید : mathsampadia@gmail.com
۲) به من پ.خ بدید و این راه بدتریه چون تو ایمیل خیلی بیشتر سر و سامان میگیرند چیز ها!
به هر حال یه ایمیل بدید و اطلاعات مربوط به خودتون زمینه ی علاقتون و کلن هر چیزی که خودتون میدونید به درد میخوره بفرستید . . .
بدیهتا همه پذیرفته میشند اما! یه سری اتفاقات دیگه میوفته بعدن که باشه برا بعد . . . اسم افرادی که پ.خ یا ایمیل دادن رو این زیر مینویسم . . .
طراح پوستر => افلاطون
خو بنا به ایده ی بسیار خوب آقای افلاطون برای ایجاد مجله ای برای سمپادیها اما اینبار به صورت اینترنتی و بسیار متفاوت با گذشته بر آن!(کدام؟!) شدیم که مجله ریاضی سمپادیها رو تشکیل بدیم . . .
علاقه مندانی که در زمینه های زیر :
۱) نویسندگی در زمینه ی ریاضی ( هر کتگوری!! که میخواد باشه )
۲)طراحی و گرافیک
۳)حروفچینی و تایپ
۴)ویرایش ادبی یا علمی
۵) و کلن تمام زمینه های دیگه ای که فکر میکونین میتونید تو این مجله بدرد بخورید
دو را دارید :
۱)یه ایمیل به من بدید : mathsampadia@gmail.com
۲) به من پ.خ بدید و این راه بدتریه چون تو ایمیل خیلی بیشتر سر و سامان میگیرند چیز ها!
به هر حال یه ایمیل بدید و اطلاعات مربوط به خودتون زمینه ی علاقتون و کلن هر چیزی که خودتون میدونید به درد میخوره بفرستید . . .
بدیهتا همه پذیرفته میشند اما! یه سری اتفاقات دیگه میوفته بعدن که باشه برا بعد . . . اسم افرادی که پ.خ یا ایمیل دادن رو این زیر مینویسم . . .
طراح پوستر => افلاطون