• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فراخوان جذب نیرو جهت نویسندگی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع erfan_ashorian
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرخوان جذب نیرو جهت نویسندگی!

شما گفتین اسم افرادی که میل دادن رو می نویسید. اما من چیزی نمی بینم.

گفتم که،کلا فکر من این بود که تاپیک بسته شده،چون اون موقع با عرفان که حرف میزدیم قرار شد بیخیال این طرح شیم،الانم اصلن من به کسی اطلاعی ندادم،
اون ایمیلی هم که اون بالا نوشته شده رو عرفان درست کرد و همونجوری موند،پسوردشو هم من ندارم،از امروز هر کی میخواد اعلام حضور کنه،بیاد اینجا پست بزاره و بگه که چه کمکایی میتونه بکنه،بعدن جهت همکاری خودمون بهش پ.خ میدیم.

اول سلام.الان خوندم تاپیکو.خب فکر کنم تایمش یکم قدیمیه یا تاریخ سایت خراب شده و اینا.میخوایم بسازیمش هنوز؟
خب مثه همه مقاله ها و اینا بخشای مختلفی میتونه داشته باشه،مقدمه (موقع نوشتنش خندم گرفت :)) ) گذشته یکی از ریاضی دانا و یا فیلمی داستانی ازون فرد،یه مبحثی از ریاضیات که به نظر خیلیا کاربردی نمتونه داشته باشه و استفاده اون تو زمینه ها مختلف صحبت کنیم و معرفیشُ اینا.طنز پردازی با ریاضیات و عکس و اینا.سوال گذاشتن یا جدولو ازین چیزا.سوابق المپیادیامون یا خاطرات ریاضی دانای ایرانیمون از ریاضیات و ...
خب بیایم در مورد تک تک اینا یه صحبتی بکنیم و خب تابستونه و وقت آزاده و میشه همین تابستون تمومش کنیم.و حتی دوره ای کنیم که هرسال قبل مهر این مجله یا مقالمونو بزاریم واسه بقیه بخونن و لذت ببرن.هوم؟

پاسخ : فراخوان جذب نیرو جهت نویسندگی!

سلام، من المپیاد ریاضی و کامپیوتر کار کردم و ذهن ریاضی(بخصوص ترکیبیات) خوبی دارم و به فعالیت در بخش کارگاه ریاضی خیلی غلاقمند شدم. ضمنا زیاد مینویسم و مطالعه میکنم و تو کار ویرایش ادبی و کنترل علمی دوست دارم همکاری کنم.تو ترجمه بخاطر وسواس خیلی سریع نیستم اما میتونم ترجمه های بچه ها رو هم کنترل کنم. به هر حال از شیر مرغ تا جون آدم ایزاد هرچی که لازم بشه در خدمتم!!! البته اگر هنوز این طرح پابرجا باشه! حالا هرطور صلاح بود

Back
بالا