دخترارو که حسینیه نمیبرن آیکیووووبه نقل از ایلیا :کیش حسینیه نداره مثن
خب حالا هرجایی جز مشد مثن شیراز.شیراز که به شوما خیلی نزدیک تر از مشده![]()
خوب پس مال شما همینجوری الکیه پسبه نقل از ایلیا :خب ماکه ایالتمون مثله دهات شما 10 تا حلی نداره که.همش یدونست
![]()
به شما عید تکلیف میدن ما که راحتیم معلمامون با ما تبانی میکنن زود تر تعطیل میکنیم بدون مشکل و تکلیف میریم برا عید.به نقل از ღNeginღ :نه مشق عیدو میگم..به ما که پیک نمیدن ..پارسال کلی سوال ریاضی سخت دادن بمون ..کل مسافرت داشتم روشون فکر میکردم![]()
چه تشریفات و پاداشایی به ماگفتن اگه خواستیم با مستمر تاثیر میدن B-)به نقل از ღNeginღ :این آزمون 7 اسفند علاوه بر این که برای ورود به دبیرستان تاثیر داره،معلمای ما همشون گفتن کارنامه رو میگیرن و نمرشو با نمره ترم جمع میکنن....![]()
ریاضی گفته هرکی بالای 70 بزنه برای عید تکلیف نمیده.100 درصد هم مستمر ترم 2، 20 بقیه هم نمرشونو میزاره تو دفترش :-s
+ فاط به ما نمونه سوال مرحله دو رو دادن
کاش سوالاش اسون باشه![]()
وای خوش به حالتون :-sبه نقل از mshk :به شما عید تکلیف میدن ما که راحتیم معلمامون با ما تبانی میکنن زود تر تعطیل میکنیم بدون مشکل و تکلیف میریم برا عید.چه تشریفات و پاداشایی به ماگفتن اگه خواستیم با مستمر تاثیر میدن B-)
الان هم برم درس بخونم که این جور معلومه شما بد جوری برا آزمون برنامه ریختین
بابا خوش به حالتون.ب ما اصن تکمیلی ندادن.واسه زبانم گفتن کمبریج مشکل اخلاقی داره!تاپ ناچ دادن که از کمبریج بهتره.واسه ریاضی جویامجد و دوهزارتست مبتکران و مرآت کار میکنیم که فقط اولی اجباریه.عربی هم ندوشنه.فیزیکم مبتکرانه،شیمی و زیستم جزوه میگن.معلمامون عالین.به جز دینی و زبان و ریاضی که فقط غُر میزنه.ادبیاتمون که گوینده ی رادیوست و دکترا داره.ریاضیمون خیلی عالی میشد اگه این معلمه این همه غُر نمیزد!بابا اینقد خر نزنین!به ما گفتن 7اسفند فیلتره.ولی ضایس که چاخان می بافن.واسه همین من اصن خرنمیزنم!شما چی کار می کنین؟به نقل از فـاطّ.. :سـلام
دوستـان مقطع سوم راهـنمایی بیاین اینـجا راجـع به مسائـل مربوط بـه مقطع خـودمون حرف بزنیم
بچّه ها امسال چـه کتابای تکمـیلی رو بتـون دادن بعـد اصا تکمیلی کـار میکنین؟...
چـه کتابای کـاری دارین؟کدومـاشون ـو بتون گـفتن اجباریه؟...
سطـح تدریس معلـماتون چطوره؟ریاضی رو در چه حدی کار میکنین؟
نه ندارهبه نقل از ღNeginღ :وای خوش به حالتون :-s
عجب معلمایی![]()
معلمای ما که تا 28 تم میان
البته من خودم هنوز شروع به خوندن نکردم :)
یه سوال: ساری خوابگاه دانش اموزی نداره؟![]()
سه تا منبع مشخص کردن(بعضی از غزل های حافظ.یه شماره از مجله رشد.رزنامه رستمو سهراب فکر کنمبه نقل از mshk :نه
بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
![]()
ممنونم از زحمتتبه نقل از ღNeginღ :