نه من خواستم برم پایا ولی نرفتم چون گروهی بود منم حوصله گروهی امتحان دادنو نداشتم.چون اصلا به جایی نمیرسیم!!
یعنی هیچی از برنامه نویسی نخوندین؟؟ وا! پَ کتاب واسه چی دادن بتون؟
اسکوپیه؟؟ این دیگه چیه؟
من خیلی درکل برنامه نویسی دوس دارم . خیلی باحاله . البته نه ویژوال بیسیک...
کـتاب کـه همین طوری جهت اینکه بگن دادیم
در کل ما برنامه نویسی بمون یاد داد ولـی برا اجرا تو برنامه "متلب"یه نرم افزار مهنـدسی
امسالم ک اصا شوتِ از برنامه نویسی
پ ن:
دوســـآن فیزیک الـان درستون ب کجا رسیده؟؟؟
ما هم فشار
ضمنا لازم به ذکره من این ترم فیزیک سمپاد شدم 10
راستی خوشال نیستین آزمون ورودی کنسل شد ؟
+آخر ما نفهمیدیم امثال مثل قدیما سوما امتحاناشون نهاییه؟یعنی کله کشور هماهنگه؟یا کل استان؟
++چه درسایی به نظرتون از سمپاد میاد؟ما که اول راهنمایی ریاضی و اجتماعی اومد پارسال هم که هیچکدوم
ازمونو اره برداشتن ولی خوب شعبه ها فرق داره 3 تا شعبه هس که یک از همه بهتره و 3 رو هم تازه دارن میسازن و حالا یه چیزی رو ملاک قرار میدن برای ورود به دبیرستان..
فیزیک سمپاد؟ینی قطب؟
فک کنم استانی باشه..
ماهم اول راهنمایی ریاضی و اجتماعی پارسال هم هیچکدوم امسال هم از سمپاد نمیاد :)
احـتمالا از 20 بوده
ما از پاسکال رد کردیم اصا اینا رو اسماشون از بس سخته نمیتونم به زبون بیارم
شما سوال خلاقیتُ ریاضی دارین بچـه ـآ؟اگه دارین بذارین اینجا من فوق شدید احتیاج دارم
ما فیزیک اهرمیم .البته ازون ور زیستمون به فصل 13 رسیده چون معلم زیست جدا از بقیه علومه
نه آقا امتحان از 10 نبود از 20 بود :اس
ریاضی معادله خطو تموم کردیم.خیلی سخته این معادله خط
ما اصلا شیمی تکمیلی نداریم
فیزیک هم کتاب نداره.یه واله گفته خریدیم به ترتیب سرفصل های واله درس میده ولی فراتر از واله فقط سرفصلاش یکیه
راستی شما حرفه کار عملی میکنین؟من عاشقه کار با برق و معرقم.لازم به ذکره امسال برای طرح پروانه تاالان 10.15 تا تیغه شکوندیم هنوزم یک سومه کار مونده.
راستی موافقین اینجا در مورد انتخاب رشته هم حرف بزنیم؟هرکی بگه ریاضی یا فیزیک یا انسانی؟یا حتی هنر یا فنی حرفه ای؟دلیلتون رو هم بگید.