- شروع کننده موضوع
Radikal
کاربر خاکانجمنخورده
ببینید دوستان من بحث تاپیک رو روشن کنم اول
ما در قرن ۲۱ زندگی میکنیم
در قرن ۲۱ زن ها طلا ۱ المپیاد های جهانی رو کسب میکنن
با موشک از کره زمین خارج میشن
نخست وزیر و رییس جمهور میشن
برنده جوایز نوبل میشن
و...
حالا در جوامعی مثل ایران چرا دختر ها و زنها آزادی نداشته باشند؟
قسمت دردناک و جالب قضیه این جاست که بعضی از دختر ها هم این محدودیت رو میپذیرن!!!
البته دلیلش اینه ک جامعه ی ما افکار دختران رو محدود مبکته و بهشون میقبولونه ک ذات بشر این طوریه
درست عین سیاه پوستی که چون توی جامعه همه میگفتن سیاه بده و بدبخته هر وقت خودشو میدیده چندشش میشده و فکر میکرده واقعا سفید پوست چیزی داره ک سیاه پوست نداره چون از بچگی بهش این طور گفته شده :)
......
چرا یک دختر نمیتونه به صورت مستقل ازدواج کنه ؟
چرا یک زن نمیتونه بدون اجاژه شوهر از خونه خارج شه؟
چرا یک دختر نمیتونه بره هتل یا مسافرخونه؟
چرا یک زن حتی توی پوشش خودش آزاد نیست؟
میدونید من فکر میکنم به اسم ناموس داره از زن ها سوء استفاده میشه
و تنها راه اینه ک دختر ها و زن ها اژ محدودیت ها آگاه بشن! و اعتراض کنن به وضع موجود
زن ها انسان های بیشعوری نیستن که نتونند برای زندگیشون تصمیم بگیرن
همین دختر هایی که اغلب دم از احساساتی بودنشون میزنن به گفته سازمان سنجش بیشتر از ۷۰٪ صندلی دانشگاه رو تشکیل میدادن قبل از اعمال سهمیه های جنسیتی ، حالا چطور شده که زنی که میتونه درس بخونه ، لیسانس بگیره ، فوق بگیره ، دکتر بشه و... باید حتما" با اجازه شوهر اژ خونه خارج بشه؟
چرا نتونه مثلا با پسری که دوست داره رابطه دوستانه ای داشته باشه ؟
جدا" حس نمیکنید داره به خاطر زن بودن به زن ها خیانت میشه و به حقوقشون تجاوز میشه؟
و طبق تعریف همه ی دوستان میگن که ناموس و غیرت برای اینه ک به زن ها تجاوز نشه!!
ولی دقیقا با بیان کردن همچین واژه هایی داره به جزیی ترین بخش های زندگی زن ها تجاوز میشه!!!!
چون ناموس مردند !!!
من واقعا درک نمیکنم لدفا" یکی که میدونه توضیح بده!
آیا ماجرای قتل های ناموسی گریه آور نیست؟ اگر ما واقعا از هر مردی که زن یا دختر یا خواهر خود را با مرد دیگری می بیند انتظار نداریم که دست به جنایت بزند، چرا به جوک های رشتی می خندیم؟ وقت آن نرسیده که از خود بپرسیم فرهنگ خشونت ناموسی را چرا پذیرفته ایم؟
آیا بهتر نیست آرزو کنیم .. هیچ زن و دختری قربانی خشونت ناموسی نشود؟
منبع
چه توصیه هایی برای ریشه کن کردن این فرهنگ های غلط دارید؟ :)
به نظر شما ناموس چه معنایی میده؟
در صورتی که ما در کشور سیستم قضایی داریم که از زن و مرد به طور یکسان حمایت میکنه چه دلیلی داره که واژه ی ناموس به کار بره؟
علاوه بر این که هر گونه اقدام خشونت آمیز و توهین آمیزی خارج از چارچوب قانونی میتونه مصداق تخلف باشه چه دلیلی داره که ما هنوز واژه ی ناموس داشته باشیم؟
یا حتی فحش های ناموسی و... چرا به کار میره؟
× به سوال هایی که توی متن پررنگ شدند جواب بدید :)
ما در قرن ۲۱ زندگی میکنیم
در قرن ۲۱ زن ها طلا ۱ المپیاد های جهانی رو کسب میکنن
با موشک از کره زمین خارج میشن
نخست وزیر و رییس جمهور میشن
برنده جوایز نوبل میشن
و...
حالا در جوامعی مثل ایران چرا دختر ها و زنها آزادی نداشته باشند؟
قسمت دردناک و جالب قضیه این جاست که بعضی از دختر ها هم این محدودیت رو میپذیرن!!!
البته دلیلش اینه ک جامعه ی ما افکار دختران رو محدود مبکته و بهشون میقبولونه ک ذات بشر این طوریه
درست عین سیاه پوستی که چون توی جامعه همه میگفتن سیاه بده و بدبخته هر وقت خودشو میدیده چندشش میشده و فکر میکرده واقعا سفید پوست چیزی داره ک سیاه پوست نداره چون از بچگی بهش این طور گفته شده :)
......
چرا یک دختر نمیتونه به صورت مستقل ازدواج کنه ؟
چرا یک زن نمیتونه بدون اجاژه شوهر از خونه خارج شه؟
چرا یک دختر نمیتونه بره هتل یا مسافرخونه؟
چرا یک زن حتی توی پوشش خودش آزاد نیست؟
میدونید من فکر میکنم به اسم ناموس داره از زن ها سوء استفاده میشه
و تنها راه اینه ک دختر ها و زن ها اژ محدودیت ها آگاه بشن! و اعتراض کنن به وضع موجود
زن ها انسان های بیشعوری نیستن که نتونند برای زندگیشون تصمیم بگیرن
همین دختر هایی که اغلب دم از احساساتی بودنشون میزنن به گفته سازمان سنجش بیشتر از ۷۰٪ صندلی دانشگاه رو تشکیل میدادن قبل از اعمال سهمیه های جنسیتی ، حالا چطور شده که زنی که میتونه درس بخونه ، لیسانس بگیره ، فوق بگیره ، دکتر بشه و... باید حتما" با اجازه شوهر اژ خونه خارج بشه؟
چرا نتونه مثلا با پسری که دوست داره رابطه دوستانه ای داشته باشه ؟
جدا" حس نمیکنید داره به خاطر زن بودن به زن ها خیانت میشه و به حقوقشون تجاوز میشه؟
و طبق تعریف همه ی دوستان میگن که ناموس و غیرت برای اینه ک به زن ها تجاوز نشه!!
ولی دقیقا با بیان کردن همچین واژه هایی داره به جزیی ترین بخش های زندگی زن ها تجاوز میشه!!!!
چون ناموس مردند !!!
من واقعا درک نمیکنم لدفا" یکی که میدونه توضیح بده!
آیا ماجرای قتل های ناموسی گریه آور نیست؟ اگر ما واقعا از هر مردی که زن یا دختر یا خواهر خود را با مرد دیگری می بیند انتظار نداریم که دست به جنایت بزند، چرا به جوک های رشتی می خندیم؟ وقت آن نرسیده که از خود بپرسیم فرهنگ خشونت ناموسی را چرا پذیرفته ایم؟
آیا بهتر نیست آرزو کنیم .. هیچ زن و دختری قربانی خشونت ناموسی نشود؟
منبع
چه توصیه هایی برای ریشه کن کردن این فرهنگ های غلط دارید؟ :)
به نظر شما ناموس چه معنایی میده؟
در صورتی که ما در کشور سیستم قضایی داریم که از زن و مرد به طور یکسان حمایت میکنه چه دلیلی داره که واژه ی ناموس به کار بره؟
علاوه بر این که هر گونه اقدام خشونت آمیز و توهین آمیزی خارج از چارچوب قانونی میتونه مصداق تخلف باشه چه دلیلی داره که ما هنوز واژه ی ناموس داشته باشیم؟
یا حتی فحش های ناموسی و... چرا به کار میره؟
× به سوال هایی که توی متن پررنگ شدند جواب بدید :)