• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

به نقل از Radikal :
اگر نامووس یعنی خانواده پس چرا مرد ناموس زن نیست؟

آیا پدر برای پسرش کمتر خرج میکنه؟

پسر آزاده چرا دختر آزاد نباشه؟

اصلاً بحث من اینه چرا یک زن که در خانواده های متعصب داره زندگی میکنه نمیتونه حق تحصیل یا کار کردن بیرون از منزل رو داشته باشه

چرا؟

من نمیدونم چرا دخترا دیگه این حرفارو میزنن حالا اگه پسر بود میگفتیم شاید اطلاعی نداره

شما به عنوان یک دختر به من بگید انحراف جنسی برای یک پسر عواقب بیشتره یا یک دختر (دختر اگه یه بار منحرف بشه انگار همیشه منحرف بوده اما پسر نه)

اینا هیچی ،دختر ها از لحاظ جسمی هم ضعیف ترن شما برید تو ادارات اصن با مسئولین خانم نمیشه صحبت کرد از بس که به خاطر چهار تا مراجعه کننده عصبانی و خستن ولی آقایون واقعا اینجوری نیستن

دقت کنید یک سری مسائل در ذات زن هست و قابل تغییر نیست حالا هی شما بیاید بگید نمیدونم ما کارگر زنم داریم بله داریم اما آیا واقعا بازده کار یک زن با یک مرد برابره؟

به نقل از arvin.a :
من نمیدونم چرا دخترا دیگه این حرفارو میزنن حالا اگه پسر بود میگفتیم شاید اطلاعی نداره

شما به عنوان یک دختر به من بگید انحراف جنسی برای یک پسر عواقب بیشتره یا یک دختر (دختر اگه یه بار منحرف بشه انگار همیشه منحرف بوده اما پسر نه)

اینا هیچی ،دختر ها از لحاظ جسمی هم ضعیف ترن شما برید تو ادارات اصن با مسئولین خانم نمیشه صحبت کرد از بس که به خاطر چهار تا مراجعه کننده عصبانی و خستن ولی آقایون واقعا اینجوری نیستن

دقت کنید یک سری مسائل در ذات زن هست و قابل تغییر نیست حالا هی شما بیاید بگید نمیدونم ما کارگر زنم داریم بله داریم اما آیا واقعا بازده کار یک زن با یک مرد برابره؟

کل عواقبش پرده بکارت برای دختر هست!!! :/

آیا پرده بکارت دارای کارکرد خاصی در بدن میباشد و آسیب رسیدن به اون موجب نقص میشه؟

خیر، تاکنون رابطه ای مسقیمی بین وجود پرده بکارت و هدف تطبیقی آن در روند تکاملی انسان پیدا نگردیده است!

وگرنه بیماری و ... که برای هر دو طرف وجود داره

راجع به بازده کارو ... به غیر از چند تا کار در باقی کار ها تفاوت زیادی بین مرد و زن وحود نداره

مثلاً کارهای کارمندی به کل پزشکی داروسازی و ....

من تفاوتی نمیتونم ببینم

برای یک کار کارگری هم هر فردی هر چقدر که کار کنه پول میگیره و اصلاً به بحثمون ربطی نداشت

من زنی رو میشناسم که با لیسانس شیمی و با اجازه ندادن خانواده متعصبش مجبور شد که خونه دار بشه و اصلاً از وضعیت ش راضی نیست

بحث اینه یک دختر چرا نباید بدون اجازه پدر نتونه کار کنه؟

نتونه بیرون بره ؟

یا...؟

حتی اگه همه ی مردا به زن هاشون اجازه بدن که کار کنن (که این طور نیست) و همه ی آزادی ها وجود داشته باشه باز هم من به قانون نوشته شده اعتراض میکنم

چون نفس قانون بده و توهین به شخصیته زن هست

به نقل از Radikal :
کل عواقبش پرده بکارت برای دختر هست!!! :/

آیا پرده بکارت دارای کارکرد خاصی در بدن میباشد و آسیب رسیدن به اون موجب نقص میشه؟

خیر، تاکنون رابطه ای مسقیمی بین وجود پرده بکارت و هدف تطبیقی آن در روند تکاملی انسان پیدا نگردیده است!

وگرنه بیماری و ... که برای هر دو طرف وجود داره

راجع به بازده کارو ... به غیر از چند تا کار در باقی کار ها تفاوت زیادی بین مرد و زن وحود نداره

مثلاً کارهای کارمندی به کل پزشکی داروسازی و ....

من تفاوتی نمیتونم ببینم

برای یک کار کارگری هم هر فردی هر چقدر که کار کنه پول میگیره و اصلاً به بحثمون ربطی نداشت

من زنی رو میشناسم که با لیسانس شیمی و با اجازه ندادن خانواده متعصبش مجبور شد که خونه دار بشه و اصلاً از وضعیت ش راضی نیست

بحث اینه یک دختر چرا نباید بدون اجازه پدر نتونه کار کنه؟

نتونه بیرون بره ؟

یا...؟

بکارت که چیز خاصی نیست اما مهم بود و نبودشه

وقتی یه دختر نمیتونه در مواقع لزوم به غرایض جنسیش نه بگه پس مسلما زن زندگی نمیتونه باشه

مازیمون خان میشه به منم پ.خ بدبد که چرا زن با تجربه بهتر از بی تجربه است؟

به نقل از arvin.a :
وقتی یه دختر نمیتونه در مواقع لزوم به غرایض جنسیش نه بگه پس مسلما زن زندگی نمیتونه باشه
بعد من از شما میپرسم :
یه پسر اونوقت میتونه مرد زندگی باشه :))
بیخیال ...

به نقل از ف یا ت میم الف لام (fitmal) :
بعد من از شما میپرسم :
یه پسر اونوقت میتونه مرد زندگی باشه :))
بیخیال ...

شما چطوری میتونید بفهمید یه پسر تونسته «نه» بگه یا نه

مگه اینکه پسره دیگه خیلی داغون باشه که زودانزالی بگیره

به نقل از arvin.a :

نمیخوام وارد جزییات شم کلا :-"
ولی واسه دخترهم با یه سری اعمال میشه حلش کرد
اگر قراربر پنهان کاری باشه :-"

به نقل از ف یا ت میم الف لام (fitmal) :
نمیخوام وارد جزییات شم کلا :-"
ولی واسه دخترهم با یه سری اعمال میشه حلش کرد
اگر قراربر پنهان کاری باشه :-"

اگه قرار بر پنهان کاریه پس از ابتدا نظر ندید و دیگران رو مسخره نکنید.

به نقل از arvin.a :

زود انزالی گرفتن باز هم خیلی مربوط به خود ارضایی که اون هم تاثیر زیادی نداره و زود انزالی تقریبن به شدت در بین افراد رواج داره ( بین مذکر ها )

و خود ارضایی در زن ها هم نشون بیرونی نداره. یعنی یک دختر می تونه خود ارضایی کنه و در عین حال دختر بمونه ( لزومی نداره برای رسیدن به ارگاسم جنسی به پرده ی بکارتش صدمه ای بزنه )

و جدا از این پرده ی بکارت نه فقط با رابطه ی جنسی ممکنه به روش های مختلفی از بین بره. و نمیشه به صرف اینکه یک نفر پرده ی بکارت نداره بگیم که اون ادم فاسد هست.

و خب ببینید این مشکل باز هم از دخترا نیست ( دختر یا زن ) مشکل با شماست. ببینید شما می تونید با کسی ازدواج کنید یا رابطه داشته باشید که باکره باشه. یا می تونید این موضوع رو بی اهمیت بدونید. باز هم اینکه یک نفر اینترکورس داشته باشه یا نه قبل از ازدواج به خودش مربوطه.

ارزش بکارت برای بعضی افراد برای انتخاب همسر به خودشون مربوطه.

قضیه پنهان کاری فرق داره. این پنهان کاری به خاطر این وجود داره که افراد روی یک لایه پوست ارزش یک ادم رو میدونن.

و باز هم به نظرم سخت در اشتباهن ( به دلایل کاملن پسرونه!!!)

به نقل از arvin.a :
بکارت که چیز خاصی نیست اما مهم بود و نبودشه

مازیمون خان میشه به منم پ.خ بدبد که چرا زن با تجربه بهتر از بی تجربه است؟

بی اخلاقی از دید فلسفه : هر کار و عملی که موجب آسیب روحی و جسمی به خود فرد یا دیگران بشه بهش میگن بی اخلاقی!

اما رابطه قبل ازدواج اگر کنترل شده باشه به چه کسی ضربه میزنه؟ :-؟
اغلب انسان ها دوستی با جنس مخالف قبل از ازدواج رو تجربه میکنند و ممکنه در این دوستی (که ممکنه به ازدواج ختم بشه ممکنه هم این طور نباشه) رابطه جنسی هم وجود داشته باشه!

چون کار بدی نکرده ، به کسی آسیب نرسونده ، به کسی تجاوز نکرده ، فقط نیاز جنسی خودش و فردی که در اون مقطع دوستش داشته رو رفع کرده(البته از نگاه غیر دینی )

من راستش نتونستم کامل بخونم پست ها رو فقط نظر شخصیم رو میگم
ببینید دختر هم به اندازه پسر عقل داره! در ضمن دخترا زودتر به بلوغ میرسن و همونطور که میدونید بین بلوغ جسمی و عقلی مدت زمان نسبتا کوتاهیه بنابراین دخترا به بلوغ فکری هم زودتر میرسن درسته گاهی احساسی شاید تصمیم بگیرن ولی خب به عنوان یه فرد بالغ باید اجازه تصمیم گیری داشته باشند! از نظر من یه جورایی اهانت به شخصیت موجود مقدسی به اسم زن هست اینکه اجازش دست پدر یا شوهرش باشه! هر اشتباهی بکنه دودش تو چشم خودش میره چه ربطی به بقیه داره که براش تعیین تکلیف کنند؟ خانمی که سال ها پا به پای مردا درس خونده زحمت کشیده آیا انصافه نتونه نتیجه زحمتش رو طوری که میخواد ببینه؟آیا انصافه که زن بخاطر زن بودنش نتونه مستقل باشه؟

واقعا ارزش زن به بکارتش ختم میشه؟ هر زنی مستقل باشه بکارتش در خطره؟ این وسواسا بیش از حد نیس؟
یعنی زن رو خلاصه در بکارتش می بینید؟ اگه تا این حد سطحی نگرانه بخواد به زنان نگاه بشهجایگاهی براش تو جامعه نخواهد بود! این دید حیوانی باید عوض شه تا زنان هم احساس امنیت کنند!

Back
بالا