پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
به نقل از razie95 :
ولی حرفای شماها یه جاهایی واقعا خنده دار میشه!
گاهی از یه اصولی برای توجیه حرفاتون و عقایدتون استفاده میکنید که اصلا مستقیما دلیل بر غلط بودن حرفتونه!
میشه این جاهایی که خنده دار هست رو مشخص کنید؟ :د
خیلی دوست دارم بدونم بگید با هم بخندیم خوب!
دقیقا همینطوره که میگی
ولی چرا فکر میکنی یهویی یه شوهری میندازن تو بغلت و تو باید اینجوری باهاش رفتار کنی؟
مگه تو خودت اون همسر رو انتخاب نمیکنی؟
مطمئن باش هیچ زنی واسه هر بار بیرون رفتن از خونه از شوهرش اجازه نمیگیره مگه اینکه تربیتش طوری بوده که دوران مجردیش هم واسه آب خوردنش هم از باباش اجازه میگرفته و هیچ مردی همچین نیازی رو نمیبینه مگه اینکه توی یک حکومت امپراطوری با سلطنت پدر زندگی کرده باشه
در مورد کار و حجاب و خیلی مسائل دیگه ازین قبیل زن و مرد قبل از ازدواج به توافق میرسند!
اما من فکر میکنم که این قضیه اجازه بیشتر بخاطر اینه که یه نظمی توی زندگی برقرار باشه
هر کی هر کار دلش خواست نکنه و یک خانواده ،یک خانواده باقی بمونه
حرف آخر رو یه نفر بزنه ،و این حرف آخر هم صرفا تصمیم نهاییه و نه حرف اول و آخر مرد!
یک چیز خیلی مهم و اساسی رو باید بهت بگم فکر کنم اونقدری درک داشته باشی که متوجهش بشی!
فرض کن همه ی شوهرای ایران به همه ی زن ها تمام آزادی ها و برابری ها رو بدن!!!
الان تا این جا که مشکلی نیست
من باز هم به قوانین نوشته شده اعتراض خواهم کرد! چون نفس قانون توهین به شخصیت زن هست!
همین!
بعداً نوشت :
البته باید در نظر گرفت که این قوانین و نگاه های سنتی واقعاً وجود دارند شاید برای شما وجود نداشته باشه اما یک فیلمی هست که من توصیه میکنم ببیینید!
http://www.youtube.com/watch?v=RBQ-IoHfimQ
به صورت خلاصه یک دختر رو نشون میده که در اروپا جشن تولد میگیره خوشحاله خانواده و همه چیزش عالیه بعد یک هو همون دختر رو توی جنگ و مصیبت نشون میده و این که مریض هست و بستری شده در بیمارستان و بعد توی بیمارستان دوباره برای همون دختر تولد میگیرن که کلی از اعضای خانوادشو از دست داده فقط مادرش پیشش هست و دختر گریه میکنه در این صحنه (دختر 10-12 ساله)
حالا اگر در حال حاضر فقط چشم هاتون خانواده ی خودتون و دوستان و آشنایان رو میبینه بهتره یکم خودتون رو جای افرادی که در خانواده های متعصب هستند بگذارید
بله بابای من به من نمیگه چرا روسریت این طوریه چرا میری بیرون و ... اما واقعاً هستند افرادی که حتی به خاطر دیدگاه های سنتی خانواده از تحصیل محروم شدن
یعنی حرف من اینه قانون و موادش نباید اجازه بده یک انسان بالغ حق تصمیم گیری نداشته باشه و قربانی خواسته های دیگران بشه
حالا شما میگید خیلی کم اتفاق میوفته ؟ خوب کم باشه بحث من سر اساسش هست!!!