• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نقد و بررسی موبایل های شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نقد و بررسی موبایل های شما

zeh6yhskl0lrlso2lkm.jpg

من هم فقط IOS و ویندوز فون رو قبول دارم به عنوان سیستم عامل موبایل
خودم 3 ماهه ویندوز فون دارم
8.1
واقعا لذت می برم از سینک بودن و کاملا هماهنگ بودن موبایلم با لپ تاپم (اونم 8.1 هست) و همچنین اکانت مایکروسافت که تمامی مطالب داخل آفیس رو (چه موبایل چه لپ تاپ) یا فایل های خاصم رو به راحتی داخل OneDrive میریزم و هرجا بخوام ازش استفاده می کنم.
به راحتی از ورد، پاورپوینت و یا اکسل آنلاین مایکروسافت استفاده می کنم و به راحتی فایل رو می ریزم داخل گوشیم!
سیستم اپلیکیشن های موبایلم کاملا امنه و اینطور نیست که از هر ننه قمر و هر جایی بشه برنامه دانلود و بلوتوث کرد! نه ! برنامه باید از یه سری فیلتر های امنیتی رد شه بعد بره تو استور مایکروسافت
از اینکه سیستم عاملم بروز رسانی میشه به راحتی، تغییرات محسوسی میکنه تو هر آپدیت، کلی برنامه هر روز براش تولید میشه که واقعا برنامه های قویی هستن . چه ایرونی چه غیر ایرانی
و هزاران حسن که این موقع شب مغزم بیشتر کار نمی کنه!!
بریم سراغ گوشی
واقعا عالی بوده
تاچ فوق العاده ؛ به این صورت که انگشت اگر به ال سی دی هم نخوره باز هم کار می کنه، با دستکش هم کار می کنه، با دست سرد هم کار می کنه، کلا با هر چی که انگشت هم همراهش باشه به هر نحوی، کار می کنه!! تمام این تنظیمات و میزان حساسیتش قابل تنظیمه.
یکی از حسن های سری لومیا اینه که نمی خواد با کلید قفل، گوشی رو باز کنید. دو بار رو ال سی دی بزنید باز میشه!! خیلی خوبه!
کیفیت صفحه نمایش که صحبتی نداریم دیگه! AMOLED و صحبت؟؟؟ کیفیت فوق العاده!!!!!
رم 2 گیگ که اینقدر ویندوز فون سبک هست که 512 مگ رم هم زیادشه! چه برسه به 2 !!!
حافظه داخلی هم 32 گیگه!
خوش دست و سایز خیلی خوب .
سی پی یو 2 هسته
دوربینش هم بدک نیست میشه تحملش کرد!!!! ;D ;D
نسل سوم و چهارم سیم کارت رو هم ساپورت می کنه
فقط تنها مشکلش باتریشه که یکم ضعیفه برای این گوشی همین!
در کل خیلی عالیه

HTC-One-M8-Windows-Phone.jpg

HTC ONE M8
خب این گوشی از نظر قیمت مساوی آیفون فایو اس هستش
قیمتش 1900 یا 2 تومن هستش حالا چندتا چیزه خفنشو میگم تا بفهپمید چرا بهترین گوشی امسال معرفی شد
از نظر ظالهری تمام فلز هستش و ضد ضربه و این یکی از ویجگیای مثبت گوشیه .... صفحش
Corning Gorilla Glass 3خب اینم مثبته واسه گوشی
سی پی یو و رم بالاش باعث شذه مشکل هنگی رو کنار بذاره
صفحش 5 اینچه و خیلی خوبه
اولین گوشی تو دنیاس که 3 تا دوربین داره
یکی از نکات مثبتش دوربین جلو 5 مگا پیکسلیشه که حتی از فرانته ایفونم بهتره و رزلوشنش بالاس
پشتش دو تا دوربینه 4 اولتراپیکسل داره که تا حلا هیچ موبایلی دوربین اولترا نداشته
مخصوص عکاسیه فقط کافیه یه عکسشو چاپ کنین تا بفهمین دوربینش چقد خوبه
صداش فوق العادس
باتریش خیلی خوبه و قشنگ نگه میداره
کلا یه گوشی کامل از کمپانیه اچ تی سی و اگه پول دارین تا این مقدار گوشی فوق العاده ایه
بقیه مشخصاتشو اینجا بخونین
http://www.digikala.com/Product/DKP-31659/HTC-One-M8-16GB
من اول htc one e8 گرفتم دادم داداشم اینو گرفتم باهم فرق نداره اون جدید تره چند ماه اما فرق چندانی ندارن قیمت اون پایین تره

ملت این تاپیک خوب داشت پیش میرفتا، ادامه بدین.

blackberry z10

Z10_18a57b68_83d4_456f_a8de_f2e305b860e7550.jpg

ظاهر زیبا و خاص و طراحی خوبی داره... اما بدنه گوشی پلاستیکه...از لحاظ اندازه و فرم گوشی خیلی خوش دسته

سی پی یو و رمش نسبتا کافیه و بازی های سنگین رو هم اجرا میکنه و شخصا با بازی ای به مشکل نخوردم و گوشیم هنگ نکرده تا حالا..
سیستم عامل روون و خوبی داره و اکثر برنامه های اندرویدی رو اجرا میکنه...

صفحه نمایش هم رزولوشن و رنگ خوبی داره و هم نور کافی... اندازه صفحه هم 4.2اینچه که به معنای واقعی سایز نرمالیه

دوربینش 8مگاپیکسله که کیفت خوبی داره و برای مثال در نور کافی از آیفون 5 تصویر یهتری داره.
دوربین جلو هم نسبتا خوبه

کیفیت صداش هم خوبه و نسبتا بلنده

4سری تولید شده که فقط سری اول 4جی پشتیبانی نمیکنن...

تنها مشکلش باتریشه که یکم ضعیفه...مثلا در استفاده ی معمول حدود 2 روز

درکل نسبت به قیمتش که حدود 700تومنه الان، گوشی خیلی خوبیه

• لایک
امتیازات: Diyar

M8Ace_PerRight_White_2014May8_678x452.jpg

به نظر من یکی از باکیفیت ترین برند های گوشی htcعه با توجه به قیمت مناسب کیفیت خیلی خوبی دارن...این مدل فرق زیادی با m8نداره ولی اون قیمتش بیشتره!!

دوربین جلو 5...پشت 13 فقط شب و در نور کم ی مقدار بی کیفیت میشه عکسا!!!و اینکه لرزش گیر هم نداره!!

رابط کاربری htc sense هم عالیه(گوشی قبلیم گلکسی بود که htc ترجیح میدم)

تا حالا هنگ نکرده برخلاف بعضی گوشیا که بایدباتریشونو ذربیاری تا ازون حالت خارج بشن...خودتون میدونید باتری htcکلا غ قابل دسترسیه!!

کیفیت صدا و تراکم پیکسل و...هم خیلی خوبه...ی cpu چهار هسته ای داره.

صفحه نمایش 5 اینچی و وزنم 145 که مناسبه!بدنه هم فلزیه ولی ی کم سر ه!!

کیفیت باتریشم 6-7 ساعت کار مداوم..مثلا یک ساعت اهنگ 3%شارژ مصرف میکنه!!

ی موردی هم که اوایل خیلی برای من غیر عادی بود این بود که دکمه پاور برخلاف اکثر مدلا بالای گوشی بود ولی عادی شد! :D

و در آخر اینکه خیلیییی خوش دسته >:D<

اقا این تاپیک بیارین بالا حیفه خاک بوخوره من خوب کنکور بودم گوشی خاصی ندارم اما برادرم a5 سامسونگ داره که خوب به شدت ازش راضی هستیم !خونوادگی استفاده میکنیم !چون والدینم نظامی اند !واین تنها گوشی اندرویدی که داریم اما باحجم اطلاعات زیادی که روش ریختیم هنگ نکرده !دوربینش تمام جزییات نشون میده اما درشب کیفیتی نداره !شارژ مدت زیادی نگه می داره! و زود شارژ میشه! تازه سامسونگ امده مدل ورودی شارژر از دوطرف یک شکل کرده حالت یک مستطیل! اسکرین شات گرفتنش با حرکت دست روی صفحس که خوب نیس به نظرم !دو ساله داریمش بازی های سنگینی هم که برادرم نصب کرده مشکلی نداره

آخرین ویرایش:
Back
بالا