hojjatele
کاربر حرفهای

- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- ندارم !
- رشته دانشگاه
- نرم
پاسخ : نقد و بررسی موبایل های شما
من هم فقط IOS و ویندوز فون رو قبول دارم به عنوان سیستم عامل موبایل
خودم 3 ماهه ویندوز فون دارم
8.1
واقعا لذت می برم از سینک بودن و کاملا هماهنگ بودن موبایلم با لپ تاپم (اونم 8.1 هست) و همچنین اکانت مایکروسافت که تمامی مطالب داخل آفیس رو (چه موبایل چه لپ تاپ) یا فایل های خاصم رو به راحتی داخل OneDrive میریزم و هرجا بخوام ازش استفاده می کنم.
به راحتی از ورد، پاورپوینت و یا اکسل آنلاین مایکروسافت استفاده می کنم و به راحتی فایل رو می ریزم داخل گوشیم!
سیستم اپلیکیشن های موبایلم کاملا امنه و اینطور نیست که از هر ننه قمر و هر جایی بشه برنامه دانلود و بلوتوث کرد! نه ! برنامه باید از یه سری فیلتر های امنیتی رد شه بعد بره تو استور مایکروسافت
از اینکه سیستم عاملم بروز رسانی میشه به راحتی، تغییرات محسوسی میکنه تو هر آپدیت، کلی برنامه هر روز براش تولید میشه که واقعا برنامه های قویی هستن . چه ایرونی چه غیر ایرانی
و هزاران حسن که این موقع شب مغزم بیشتر کار نمی کنه!!
بریم سراغ گوشی
واقعا عالی بوده
تاچ فوق العاده ؛ به این صورت که انگشت اگر به ال سی دی هم نخوره باز هم کار می کنه، با دستکش هم کار می کنه، با دست سرد هم کار می کنه، کلا با هر چی که انگشت هم همراهش باشه به هر نحوی، کار می کنه!! تمام این تنظیمات و میزان حساسیتش قابل تنظیمه.
یکی از حسن های سری لومیا اینه که نمی خواد با کلید قفل، گوشی رو باز کنید. دو بار رو ال سی دی بزنید باز میشه!! خیلی خوبه!
کیفیت صفحه نمایش که صحبتی نداریم دیگه! AMOLED و صحبت؟؟؟ کیفیت فوق العاده!!!!!
رم 2 گیگ که اینقدر ویندوز فون سبک هست که 512 مگ رم هم زیادشه! چه برسه به 2 !!!
حافظه داخلی هم 32 گیگه!
خوش دست و سایز خیلی خوب .
سی پی یو 2 هسته
دوربینش هم بدک نیست میشه تحملش کرد!!!!

نسل سوم و چهارم سیم کارت رو هم ساپورت می کنه
فقط تنها مشکلش باتریشه که یکم ضعیفه برای این گوشی همین!
در کل خیلی عالیه
من هم فقط IOS و ویندوز فون رو قبول دارم به عنوان سیستم عامل موبایل
خودم 3 ماهه ویندوز فون دارم
8.1
واقعا لذت می برم از سینک بودن و کاملا هماهنگ بودن موبایلم با لپ تاپم (اونم 8.1 هست) و همچنین اکانت مایکروسافت که تمامی مطالب داخل آفیس رو (چه موبایل چه لپ تاپ) یا فایل های خاصم رو به راحتی داخل OneDrive میریزم و هرجا بخوام ازش استفاده می کنم.
به راحتی از ورد، پاورپوینت و یا اکسل آنلاین مایکروسافت استفاده می کنم و به راحتی فایل رو می ریزم داخل گوشیم!
سیستم اپلیکیشن های موبایلم کاملا امنه و اینطور نیست که از هر ننه قمر و هر جایی بشه برنامه دانلود و بلوتوث کرد! نه ! برنامه باید از یه سری فیلتر های امنیتی رد شه بعد بره تو استور مایکروسافت
از اینکه سیستم عاملم بروز رسانی میشه به راحتی، تغییرات محسوسی میکنه تو هر آپدیت، کلی برنامه هر روز براش تولید میشه که واقعا برنامه های قویی هستن . چه ایرونی چه غیر ایرانی
و هزاران حسن که این موقع شب مغزم بیشتر کار نمی کنه!!
بریم سراغ گوشی
واقعا عالی بوده
تاچ فوق العاده ؛ به این صورت که انگشت اگر به ال سی دی هم نخوره باز هم کار می کنه، با دستکش هم کار می کنه، با دست سرد هم کار می کنه، کلا با هر چی که انگشت هم همراهش باشه به هر نحوی، کار می کنه!! تمام این تنظیمات و میزان حساسیتش قابل تنظیمه.
یکی از حسن های سری لومیا اینه که نمی خواد با کلید قفل، گوشی رو باز کنید. دو بار رو ال سی دی بزنید باز میشه!! خیلی خوبه!
کیفیت صفحه نمایش که صحبتی نداریم دیگه! AMOLED و صحبت؟؟؟ کیفیت فوق العاده!!!!!
رم 2 گیگ که اینقدر ویندوز فون سبک هست که 512 مگ رم هم زیادشه! چه برسه به 2 !!!
حافظه داخلی هم 32 گیگه!
خوش دست و سایز خیلی خوب .
سی پی یو 2 هسته
دوربینش هم بدک نیست میشه تحملش کرد!!!!

نسل سوم و چهارم سیم کارت رو هم ساپورت می کنه
فقط تنها مشکلش باتریشه که یکم ضعیفه برای این گوشی همین!
در کل خیلی عالیه