منم برای ساختار NSF3 همینو در نظر گرفتم ولی اینطوری تعداد پیونداش باClF5 یکی میشه خببه نقل از Mir :تو مرحله 1 پی پای دی پای رو نباید لحاظ کرد.اینو تو پاسخ دوره های قبل میشد فهمید.پس 6 تا نداره.
من یه ساختار برا NSF3 حدس زدم که درسته و 5 تا پیوند داره داره.گوگرد یک پیوند یگانه و یک داتیو به نیتروژن متصله.سه تا فلوئور هم به گوگرد.(بهتر بود اطلاعات بیشتری برای کشیدن ساختار لوییس میداد سوال)
اگه دو و چهار جواب باشه (که درستشم اینه و تیتانیوم +3 نداریم) پس اون جدوله رو برا چی داده بودن؟به نظرم 3و3 درسته طبق داده های مسئله.کد:
به نقل از Mir :تو مرحله 1 پی پای دی پای رو نباید لحاظ کرد.اینو تو پاسخ دوره های قبل میشد فهمید.پس 6 تا نداره.
کد:
به نظرم کلیدشون ، کلید بدی هم نبود ................ به هر حال احتمالا شما قبول شی ................به نقل از Empty :گند زدن با اين كليدشون!!! اخه كي تو مرحله اول پي پاي دي پاي ميگيره؟؟؟؟
كي اپوكسيد و اتر ميگيره؟؟؟ چجوري ميشه اعتراض كرد؟؟؟؟
به نظرتون كف چنده؟؟؟ من خودم به شخصه امتحانو قهوه اي كردم ... ٦٨.٣ ٪ زدم
آره بابا صد در صد قبولی ......باور کنبه نقل از ?NeGiN :من 58.3 زدم به نظرتون اميد وار باشم؟
واسه من همينم خوبه آخه كلا سه روز خوندم. :)
راستس چه جوري اعتراض كنيم واسه همون سواله؟
نه ............ گزینه 3 میشه.............به نقل از AC MILAN :سلام . سوال 1 کد 1 گزینه ی 4 مگه نیست.