گپ المپیاد زیستی های دوره17

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dawn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

درصد شما با توجه به کلید باشگاه:

• زیر0

رای‌ها: 3 3.3%
  • 0 تا 20

رای‌ها: 28 30.8%
  • 20 تا40

رای‌ها: 25 27.5%
  • 40 تا60

رای‌ها: 14 15.4%
  • 60 به بالا

رای‌ها: 21 23.1%

• رای‌دهندگان
    91
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : هفدهمین دوره المپیاد زیست [مرحله اول]

بچه ها دقت کردین اسپمینگ ما از همه المپیادیای دیگه کمتره ؟ :-? :-اسپم

اونم از شرایط استثناس خب...

به نظر من امسال نسبت به پارسال آسون تر بود...
اصن کلی از سوالاشو می تونستی بر اساس کتاب درسی جواب بدی...!!!!
تکاملاش خیلی آسون :)

اصن خوب بود ;D

ینی سوال سیستماتیکش اینقدر آسون بود ، 4 نمره هم داشت ! من گفتم حتما دارم اشتباه فکر می کنم ، چون امکان نداره یه سوال به این آسونی 4 نمره باشه و نزدمش :|

خیلی جالبه خود بچه های دوره 16 فکر می کنن مال اونا سخت تر بود ! ولی به نظرم پارسال آسون تر بود نه امسال :دی مخصوصا ژنتیکش :-"

به نقل از Shaghayegh.Kh :
ینی سوال سیستماتیکش اینقدر آسون بود ، 4 نمره هم داشت ! من گفتم حتما دارم اشتباه فکر می کنم ، چون امکان نداره یه سوال به این آسونی 4 نمره باشه و نزدمش :|

خیلی جالبه خود بچه های دوره 16 فکر می کنن مال اونا سخت تر بود ! ولی به نظرم پارسال آسون تر بود نه امسال :دی مخصوصا ژنتیکش :-"
یه 5 دیقه اومدم نظریه بازیا رو رو زدن یا نزدن پیاده کردم زدمش و درس در اومد . اصن نمیدونستم بعضی اصطلاحاتشو فقط درختارو با هم تلفیق کردم .

بچه ها نتایج کی میاد ؟ :-"

به نقل از unattainable :
کلیدا همین دو سه روز دیه میاد نهایتا ولی نتایج یک ماه دیه لااقل :-؟#احتمالا

باشگاه اصلاًمرض داره؛صبح کلید نجوم بود بعد نیم ساعت برش داشتن!
هیچ چیش معلوم نیست؛پارسال دو روز بعد کلیدا رو زد فکر کنم،دقیق یادم نیست ولی همه المپیاد ها رو گذاشته بود جز زیست کلی اذیت کرد تا بذاره.

نتایج هفته ی سوم اسفند میاد

به نقل از unattainable :
اخبار که گف اواخر اسفند میاد

میگم ، یکی از اولا میگفت فقط چهار تاشو نزده !!!!! بقیه رو با ادعا گفت بلد بوده و درست زده :|
آخه دیگه فک کنم کسی که پارسال هم نقره آورده و این حرفا دیگه نتونه این طوری با ادعا بگه همه رو درست زده : ))))

میگم ، یکی از اولا میگفت فقط چهار تاشو نزده !!!!! بقیه رو با ادعا گفت بلد بوده و درست زده :|
آخه دیگه فک کنم کسی که پارسال هم نقره آورده و این حرفا دیگه نتونه این طوری با ادعا بگه همه رو درست زده : ))))
شر و ور گفتن و شاخ بازی در اوردن افتی عه که زیاد دیده میشه.بودن کسایی که ادعای درصدای بزرگی رو داشتن ک نتایج ک اومده از بهترین درصد هم ادعاشون بیشتر بوده و خودشون قبول هم نشدن حتی.زیاد گوشتون بدهکار نباشه ب این آدما.

به نقل از Fireball.II :
شر و ور گفتن و شاخ بازی در اوردن افتی عه که زیاد دیده میشه.بودن کسایی که ادعای درصدای بزرگی رو داشتن ک نتایج ک اومده از بهترین درصد هم ادعاشون بیشتر بوده و خودشون قبول هم نشدن حتی.زیاد گوشتون بدهکار نباشه ب این آدما.
مثلا امروز یکی می گفت : واسه تضعیف روحیه ی دیگران مثلا توهم می تونی بگی که 80 زدی ، بعدش که قبول نشدی ، بگی تو کف قبول نشدم :|
حیف که من به اینجا نرسیدم که دروغ بگم به راحتی ، ولی خیلیا خیلی راحت درصدای نجومی میگن ، آخرش قبول بشن گل کاشتن !
ولی کلا سوالا کم کم داره عمومی میشه به نظرم ! آخه مثلا سوالای دوره ی 13 و 14 واقعا سخت تر از 15 و 16 و حتی 17 بودن :|

مثلا امروز یکی می گفت : واسه تضعیف روحیه ی دیگران مثلا توهم می تونی بگی که 80 زدی ، بعدش که قبول نشدی ، بگی تو کف قبول نشدم :|
حیف که من به اینجا نرسیدم که دروغ بگم به راحتی ، ولی خیلیا خیلی راحت درصدای نجومی میگن ، آخرش قبول بشن گل کاشتن !
ولی کلا سوالا کم کم داره عمومی میشه به نظرم ! آخه مثلا سوالای دوره ی 13 و 14 واقعا سخت تر از 15 و 16 و حتی 17 بودن :|
13 و 14 کمیته یه آدمی داشت به اسم شاه نظر :))
آره.داره عمومی میشه اینو خیلیا گفتن تا حالا.

کلا چ تو المپ چ تو آزمونای دیگه همچین آدمایی فراوونن...
بیشتر آدمای قبولی المپ اونایی هستن که خودشون رو رو کف میدونن نه اونایی که همه چیشون از اعتماد ب نفس شروع میشه و با اعتماد به سقف تموم...

به نظرم اعتماد به نفس خوبه ، ولی درحدی که آدم رو مغرور نکنه ، وگرنه یکی میشه مثه من که جواب سوال رو پیدا می کنه ، از اعتماد به نفس پایین نمیزنه !
اعتماد به نفس آدم هم نباید یه جوری باشه که حال دیگران رو بهم بزنه و به یه آدم خود شیفته تبدیل بشه : )

به نظرم اعتماد به نفس خوبه ، ولی درحدی که آدم رو مغرور نکنه ، وگرنه یکی میشه مثه من که جواب سوال رو پیدا می کنه ، از اعتماد به نفس پایین نمیزنه !
اعتماد به نفس آدم هم نباید یه جوری باشه که حال دیگران رو بهم بزنه و به یه آدم خود شیفته تبدیل بشه : )
مورد اولی از اعتماد ب نفس نیس...
ترس از امتحانه...
همین که به خودت اجازه بدی سوالی که جوابشو پیدا کردی رو نزنی یه اعتماد به نفس محسوب میشه...
البته مورد دومتونم همون اعتماد به سقف بود که گفتم

به نقل از °•°•M€H®NOOSH°•°•(مهرنوش.و) :
یه سوال الان دوسم ازم پرسید نتونسم جوابشو بدم B-) 8-}

گف تا حالا تو المپ زیست کسی از مدرسه عادیم مدال طلا یا نقره اورده؟
تا دلت بخواد...
خیلییییییییییی

نمی دونم والا ، آدما رو کلا نمی شناخت ! من حتی مثلا بعضی وقتا شک می کنم خودم و میشناسم یه نه :))
حالا هرچی بوده گذشته و امیدوارم که هممون هفته ی آخر اسفند رو با شادی و خوشی بگذرونیم ، چون به شخصه نمی خوام اگه قبول نشدم گند بخوره توی پروژه کارگاه علوم امسالمون !
× اینقدر کف کف می کنین ، آخرش همتون کف می کنین : )))

اصن چجوری حساب میکنن درصدو : 110/(نمره غلط -نمره درست ) و ×100؟ :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا