• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد گپ المپیاد زیستی های دوره17

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dawn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

درصد شما با توجه به کلید باشگاه:

• زیر0

رای‌ها: 3 3.3%
  • 0 تا 20

رای‌ها: 28 30.8%
  • 20 تا40

رای‌ها: 25 27.5%
  • 40 تا60

رای‌ها: 14 15.4%
  • 60 به بالا

رای‌ها: 21 23.1%

• رای‌دهندگان
    91
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : هفدهمین دوره المپیاد زیست [مرحله اول]

دوستان كسي ميدونه طراحاي سوال امسال كيا بودن؟؟؟؟

اگه کسی منبع شکلای آزمونو میدونه دقیق بگه! (کمپبلارو میدونم)

سوال خارپوسته:
اون دوتا استدلال میشد کرد،خارپوستا دوتروستوم اند و نسبت به بقیه به طنابدارا نزدیک ترن،حتی بین موجودات فقط خارپوستان ک مثل طنابداران تقسیم radialدارن و چند قلوزایی میکنن.پس منطقیه ک متکامل تر باشن.اینجا گپ سوال به نظرم اون اطلاعاتی بود که داده بود.من اول زده بودم خرچنگ حشره خارپوست ولی بعد گفتم مرض نداشته این اطلاعاتو داده که حتما باید ساده فکر کرد روش و میخواد فقط سیر تکاملی اون صفات رو بگه.
کلا سوال درسته در واقعیت ولی گزاره هاش مناسب مرحله یک نبود!

به نقل از This is me :
یک چهارم جمع نمره های غلط+ جمع نمره های غلط+ جمع نمره های نزده = نمره ای که نمیگیرید
نمره نگرفته منهای 110 ،تقسیم بر 110 ، ضربدر100 میشه درصدتون.

سوالات تشریحی رو باید دقیقا کجای این فرمول جاداد؟؟؟؟؟

به نقل از z.ar.da :
سوالات تشریحی رو باید دقیقا کجای این فرمول جاداد؟؟؟؟؟
خودشون حساب میشن! 110 کل نمره است یعنی با تشریحی.هر چقدر از تشریحی ها رو که ننوشتید یا غلطه جز نزده حساب کنید.
اون یکی راه هم درسته فقط جای ضربدر سه ضربدر4 کنید [ هم نمره هایی که گرفتید وهم 110 رو.

به نقل از Ayatay :
دوستان كسي ميدونه طراحاي سوال امسال كيا بودن؟؟؟؟
علیرضا مجد بود...
یکی دیگه از دوره14 ایا هم بود
یه آقایی بنام لشگری بود اگه اشتباه نکنم ک ب کمیته اضافه شدن...نقره دوره13 اند!!!
کلا کارشون سلولیه امسالم دیدین دیگه سلولی مولکولی کم نداشت خداروشکر
به نقل از مهـشـاد :
یعنی چی؟ :|
یعنی کف و میخوان تا 12-13 هم بکشونن؟
والا تا اونجایی ک من شنیدم این بود حالا نمیدونم هدفشون پایین کشوندن کف بود یا چیز دیگه...ولی قبول کنین پتانسیل باشگاه رفته بالا

پارسال الهه علویو نبردن جهانی2تا طلا دادیم...بنظرتون اتفاقیه؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از This is me :
خودشون حساب میشن! 110 کل نمره است یعنی با تشریحی.هر چقدر از تشریحی ها رو که ننوشتید یا غلطه جز نزده حساب کنید.
اون یکی راه هم درسته فقط جای ضربدر سه ضربدر4 کنید [ هم نمره هایی که گرفتید وهم 110 رو.
این فرمولای پیچیده چیه ارائه میدی؟؟؟
آقا هرسؤال درست نمرشو تو یه برگه بنویسین...بدش برین سراغ سؤال بد نمرشو درست زیرش بنویسین(با توجه ب آیکیو دوستان گفتم!!!)
2نمره ای غلط زده بودین 0.5-و اگه3 نمره ای غلط زدین 0.75- بذارین...تهش همرو باهم جمع کنین ضربدر100کنین تقسیم بر110...خیلی سخته جدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم وا3 یکی از اولامون سوخت...اومد بیرون از جلسه ب دوستاش گفت:زیر40بزنم تو مدرسه لخت
میشم...39زده الان دوستاش ریختن سرش لختش کنن...ناظممونم داره بهشون میخنده

چ بی درو پیکر شده اینجا...مودیر نداره؟؟؟خب خوبه پس کسی نیس فعلن پستامو ادغام کنه...گزارش ندین مودیر بعدی اومد مثه مودیر قبلی بیکار نباشه...
بانهایت احترام نسبت ب مودیر قبلی فرمودم...
پارسالم هی اسپم میدادم وسط بحثا...این پسته نشون میده چقدر تغییر کردما

به نقل از King daiMon :
علیرضا مجد بود...
یکی دیگه از دوره14 ایا هم بود
یه آقایی بنام لشگری بود اگه اشتباه نکنم ک ب کمیته اضافه شدن...نقره دوره13 اند!!!
کلا کارشون سلولیه امسالم دیدین دیگه سلولی مولکولی کم نداشت خداروشکروالا تا اونجایی ک من شنیدم این بود حالا نمیدونم هدفشون پایین کشوندن کف بود یا چیز دیگه...ولی قبول کنین پتانسیل باشگاه رفته بالا

پارسال الهه علویو نبردن جهانی2تا طلا دادیم...بنظرتون اتفاقیه؟؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه با خانم علوی مشکل داریا؟؟؟!!!!

به نقل از M T 1 B :
مثل اینکه با خانم علوی مشکل داریا؟؟؟!!!!
میدونم اسپمه ولی مشکلی نیس...
بدجور...کلا با کسایی ک با علم روز دنیا آپدیت نیستنو با علم روز 13سال پیش دنیا آپدیتن مشکل دارم
تازه علم 13 سال پیشم کامل درست بلد نیستن...ساقرو ریشه میبیننو ازینجور چیزا...بد جالبه شنیدیم قبولم نمیکنن غلطارو...
اگه تایزرو خونده باشین و پارسالم این تاپیکو برای دوره16رو مطالعه کرده باشین متوجه ضایعترین غلط کتابدرسی میشین...عنوان فصل 23 تایز"آبسیزیک اسید.هورمون ضدتنش"ینی ایشون اگه یه بار خونده باشن عنوانای معتبرترین کتاب گیاهی دنیارو(یه جورایی)متوجه غلط ضایعشون میشن...اونم نه تو یه سال...3دوره پشت سر هم

واسه اینکه خیلی اسپم نباشه ی حرفم راجب المپیاد میزنیم:خیلی آسون بود امسال...یه سریا51 زدن خجالت بکشن...خیلیییییییییییییی کمه
(ب بقیه بر نخوره...فقط ب یکی بر بخوره)

چقد کیف میده اسپم دادن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا