A رو به C وصل کن و رابطه ی فیثاغورث رو بنویس.به نقل از PeyMAn_MzH :میشه بگید چطوری حل کردی؟
ممنون میشم!! ;-)
الان كم زدي يني؟به نقل از R @ Y :ینی دوس دارم خودمو..........
46%
به نقل از angel25 :http://www.ysc.ac.ir/img/upload/news_68.pdf
اینم کلید باشگاه
کف امسال به نظرتون؟
اره یک سوم تاثیر داره باید بالا باشه نمرهبه نقل از مُحَمَّد :الان كم زدي يني؟
به نقل از Silmarillion :من کلی با شادی اومدم اینجا که الان بچه ها رضایت کامل داشتن از امتحان که دیدیم بعله:د
بقطع از پارسال خیلی راحت تر بود ولی خب اینجوری که ملت دادند کفش بالا نیست
به نقل از R @ Y :پارسال واقعا سخت تر بود....یا بهتره بگم خرکار تر...سوال اول کوتاه پاسخ پارسال تو گلوم مونده ...طراح ب فکر عمش نبوده
اولا سوالای امسال خیلی خوب بودن!مثل بلبل حل می شدن!به نقل از compin :کسی اینجا دکتر خرمی را می شناسه؟ زمان که سوال طرح می کرد سوالات فیزیک داشتند نه خرکاری. مثلا سوال آخر پاسخ کوتاه هیچی نداشت فقط برای حساب کردنش پدرت در می آمد.
من که امسال قبول نمی شم. اپتیکی که نخونده بودم کلی سوال اومده چه اشباهی کردم خواستم به زور حل کنم، غلط در اومدند.
دوره 25که میگفتن غیراستاندارد بوده 10تا سوال نور داشت و امسال9تا نور داشت.درصورتی که میانگین نور 5 تا هست.به نقل از Radon218 :سوالای نورش زیاد بود ؟
حداقل از دو سال پیش خیلی کمتر بود.
سوالای خوبی هستن به نظرم
8 تا؟؟؟؟ ...من ب چِشَم بیشتر خورداااااااا ...دوره 25 وختی حل میکردم همش نور بود تقریبابه نقل از angel25 :دوره 25که میگفتن غیراستاندارد بوده 8تا سوال نور داشت ولی امسال9تا نور داشت.درصورتی که میانگین نور 5 تا هست.