خب پارسال اون روزاي آخر كِي بود؟به نقل از خدیـــج ه! :مدارس تعطیل میشن؟؟؟؟
والا بچه های سوم مدرسه ما هرسال تا روزای آخر میومدن مدرسه !![]()
به نقل از مُحَمَّد :خب پارسال اون روزاي آخر كِي بود؟
خب همون ديگه، من شنيدم كه از هفته ي اول ارديبهشت ديگه نميريم مرسه و تعطيله ( برا فرجه و اينا )به نقل از خدیـــج ه! :یادم نیست دقیقا
مثلا اگه شنبه امتحاناشون شروع میشد تا دوشنبه هفته قبلش می رفتن
اینجوری که رسما بر فنا میریم برادر منبه نقل از مُحَمَّد :خب همون ديگه، من شنيدم كه از هفته ي اول ارديبهشت ديگه نميريم مرسه و تعطيله ( برا فرجه و اينا )![]()
آره ديگه ولي خب گفتم منم فقط شنيدم، ممكنه درست نباشهبه نقل از حمیـده :اینجوری که رسما بر فنا میریم برادر منعملا برا بعد عید 2 هفته میمونه. عمرا بشه کتابارو تموم کرد تا اون موقع
![]()
نرمالش باید کجا باشیم !؟به نقل از mobina7 :میگم دوستان شما حسابان کجایین؟
هندسه چطور؟![]()
امروز معلم ادبیاتمون گفت نهایت 3 روز آخرو تعطیل کنن احتمالا ! اونم برا آماده کردن حوزه و ایناشبه نقل از مُحَمَّد :آره ديگه ولي خب گفتم منم فقط شنيدم، ممكنه درست نباشه![]()
حسابان حد چپ و راست رو گفته، الان پيوستگي هستيم.به نقل از mobina7 :میگم دوستان شما حسابان کجایین؟
هندسه چطور؟![]()
ما حسابان وارونیم یه جلسه دیگه مثلثات تموم میشه با اینحال هیچ امیدی به تموم کردن کتاب نداریم و بعد عید باید 5شنبه ها بیایم مد واسه حسابان که تموم شه!![]()
حسابان حد رو همین امروز شروع کرد ، هندسه هم سر تجانس!!!به نقل از mobina7 :میگم دوستان شما حسابان کجایین؟
هندسه چطور؟![]()
خوشبحالتون!به نقل از ghese goo :ما حسابان حد رو امروز تموم کردیم.هندسه هم فصل 3 تجانس
راستی من شنیدم امتحان نهایی واسه من تاثیر منفی هم داره علاوه بر تاثیر مثبت درسته آیا؟؟؟؟؟
به نقل از ghese goo :راستی من شنیدم امتحان نهایی واسه من تاثیر منفی هم داره علاوه بر تاثیر مثبت درسته آیا؟؟؟؟؟
نه اينطور نيست، معدل ديپلم تاثيري نداره و نمره ي خالصي كه روي برگه ي امتحان نهايي ميگيري تاثير داره، بعدشم تاثير هنوز مستقيم نشده، حرفش هست ولي هنوز عملي نشدهبه نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :دوستان فک نمیکنم این موضوع اونقدرا مهم باشه که واسش تاپیک زدین تازه بحث هم میکنین !! با بحث کردن شما نه تاریخ امتحان نهاییا عوض میشه نه جام جهانی ! به نظر من که بهتر شد ؛ حداقل با خیال راحت میشینیم جام جهانی می بینیم.تموم کردن درسا هم به ما ربطی نداره ، دبیرا خوشون میدونن چطوری کتابا رو تموم کنن. + تاثیر معدل دیپلم در کنکور از امسال به صورت مستقیم هست نه مثبت و من شنیدم 35% رتبه ی کنکور رو تشکیل میده.
حرف محمد درسته. اون روز مشاور اومده بود برامون حرف میزد. گفت اعمال مثبته تاثیرش ولی احتمال اعمال مستقیم نمره ورقه هم هست. تاثیر هم 35%به نقل از مُحَمَّد :نه اينطور نيست، معدل ديپلم تاثيري نداره و نمره ي خالصي كه روي برگه ي امتحان نهايي ميگيري تاثير داره، بعدشم تاثير هنوز مستقيم نشده، حرفش هست ولي هنوز عملي نشده![]()
به نقل از حمیـده :حرف محمد درسته. اون روز مشاور اومده بود برامون حرف میزد. گفت اعمال مثبته تاثیرش ولی احتمال اعمال مستقیم نمره ورقه هم هست. تاثیر هم 35%![]()