به روي چشم.به نقل از Tina Radvand :منظورشون چی میتونه باشه جز تحقیر ؟
شما که منظورشون رو فهمیدی میتونی به روی مبارک نیاری فعلا، تا این نمایشگاه تموم شه بعدشم بشینی حسابی کار کنی که دیگه جای ایرادی تو کارت نباشه که منظور بقیه برات مهم شه که بپرسی منظورتون چیه ؟
واقعا باعث افسوس و البته خجالته که که به جای اینکه از طرز حرف زدن کسی انتقاد کنیم که نمایشگاهمونو زیر سوال برده از همکلاسیمون انتقاد میکنیم....باشد که رستگار شویمبه نقل از Tina Radvand :منظورشون چی میتونه باشه جز تحقیر ؟
شما که منظورشون رو فهمیدی میتونی به روی مبارک نیاری فعلا، تا این نمایشگاه تموم شه بعدشم بشینی حسابی کار کنی که دیگه جای ایرادی تو کارت نباشه که منظور بقیه برات مهم شه که بپرسی منظورتون چیه ؟
___
مهرسا ، اصلا درست نیست که این جوری حرف میزنی ...
اگه پروژه ی فیزیک اونا بررسی پدیده ها بوده ما هم تو قسمت فیزیکمون اتفاقایی افتاد که حتی اگه نسبیت عام رو هم به دست آورده بودیم قابل توجیه نبود ...
موضوعی نیست که بخوام این جا بازش کنم ولی یکم فکر کنیم ربطی به نمایشگاه نداره تو هر قسمتی از کارمون هر کی بهمون میگه بالا چشت ابروعه اول چشم طرفو در میاریم بعد میگیم خوب آره یکم حق با تو بود . چون یه هفته بعد قراره بگیم راس میگن پس لطفا فعلن چشم همو در نیارین ...
___
عاقا بوفه ربطی به بچه ها نداشت[ فکر کنم] ما خودمون هم یه ذره الویه رو چهار تومن میخریم
___
من به شخصه اصلا لیدر خوبی نبودم و دست اون گروهی که از 5 به من یک دادن هم درد نکنهواقعا حقم بود ... آخه آدم خجالتی که لیدر نمیشه .. والله
به نقل از Stewie Griffin :نمایشگاه رو دیدم خیلی خوب بود. زیست رو اکثر پروژه ها رو واستادم و نگاه کردم ولی بقیه رو گذری دیدم. مشکلی که تو زیست بود از نظر اجرایی به نظرم این بود که خیلی جا تنگ بود و به دلیل ازدحام جمعیت خیلی وقتا صدا به صدا نمی رسید و تو ارائه هم بعضیا خیلی هول می شدن یا خیلی سریع سریع می خواستن ارائه بدن. و دیگه اینکه خو خیلی از پروژه ها هنوز به اتمام نرسیدن و باید روشون کار شه.
برخورد مسئولین مدرسه و دانش آموز ها هم خیلی خوب بود.
در کل خسته نباشید می گم به همتون. :)
[/quo
مرسییییییی ازاینکه اومدید!!!!!واقعا خوشحالمون کردیدوخیلی ممنون ازاینکه اکثر پروژه های زیست هم دیدید!!!!بارهنگ هم دیدید؟؟؟آخی بازم ممنو ازهمه کسایی اوومدن!!!!ماروکه خیلی غافلگیر کردید!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:) :)
دلبندم حرف شما درست اما انتقاد اصول خودشو داره معمولا اول نکات مثبتو میگن و بعد با احترام انتقاد میکنن انتقاد خوبه اما انتقاد بجا نه اینکه مثلا پروژتون ظاهر خوبی داشت اما کاربردی نبود!!!!! بااینکه من از بیشتریا شنیدم که پروژه های شیمیمون کاربردی بودن خب این نشون میده که این آقا فقط میخواسته یه چیزی گفته باشه!!! در ضمن منظور من این بود که اگر کاربردی بودن انقدر مهمه پس چرا کل پروژه های فیزیک امسال خودشون هیچ کاربردی نداشتن؟؟؟!!! پس من در حد خودش جوابشو دادمبه نقل از مهسا.ق :فک کنم درست نباش انتقاد های همدیگه رو این طوری جواب بدیم
چنین تاپیکی که زده می شه فقط برا شنیدن تعریف نیس قراره انتقاد هم دیگه رو بشنویم
دلیلی نداره کسی که انتقادی می کنه پروژه های مدرسشون خیلی توپ باشه (نمی دونم بوده یا نه حتی)
هر کارگاهی یه سری ایراد داره اگه این طور که شما می فرمایید باشه هیچ کسی حق نداره کارگاهی رو نقد کنه!
پ.ن:لطفا نقد هاتون هم با لحن بهتری باشه هر کارگاهی به هر حال یه سری ضعف ها ممکنه داشته باشه می خوایم ضعف ها رو دوستانه به هم تذکر بدیم![]()
حرف زدن ایشون تو نمایشگاه مدرسه ی من تاثیر خاصی نداره ولی وقتی یکی از بچه های مدرسه خودمون میاد اون جوری جواب میده من میگم که اشتباه کردهبه نقل از Mehr+sa :واقعا باعث افسوس و البته خجالته که که به جای اینکه از طرز حرف زدن کسی انتقاد کنیم که نمایشگاهمونو زیر سوال برده از همکلاسیمون انتقاد میکنیم....باشد که رستگار شویم
ببین کلا منظور منو متوجه نشدی حال ندارم دوباره توضیح بدم میتونی جوابی که به مهسا.ق دادمو بخونیبه نقل از Tina Radvand :حرف زدن ایشون تو نمایشگاه مدرسه ی من تاثیر خاصی نداره ولی وقتی یکی از بچه های مدرسه خودمون میاد اون جوری جواب میده من میگم که اشتباه کرده
یکم درجه انتقاد پذیری رو ببر بالا ...
تازه دوست دارم یه برنامه بذاریم خودمون از نمایشگاهمون انتقاد کنیم انتقاد درست حسابی مخصوصا لیدرا چون اونا بهتر از هر کسی به چیزی که تو نمایشگاه گذشت واقف بودن و سال اولیای مدرسه میتونن بیان و بفهمن ایراد کار کجا بوده چون یه مدت که میگذره اون ایراد ریزا رو همه یادشون میره
شما طرز حرف زدن یه آدم دبیرستانی رو نمیتونی عوض کنی ولی میتونستی یه جور بهتری صحبت کنی که کسی بهت تذکر نده چون نمایشگاه اون که نیست نمایشگاه تو[ما]عه .
در ضمن همون جوری که بدت اومد تلاشتو بردم زیر سوال یه بچه ی دیگه از یه مدرسه ی دیگه هم بدش میاد تلاششو ببرن زیر سوال کسی هم ازت انتقاد میکنه دو تا حالت داره یا انتقادش به حق و درسته که میگی بله حرفتون درسته ایشالله سال بعد این وضعیت درست میشه یا انتقادش درست نیست که در اون صورت میگی راستش من این طور فکر نمیکنم دلیلاتم میگی بعدشم دیگه اگه قانع نشدن دیگه مشکل تو نیست تو حرفتو زدی
ولی تو بهت میگن نمایشگاهتون عالی نبود میگی نمایشگاه خودتون عالی نبود ... مسخره نیست ؟
باشد که یه روز بفهمیم رستگاری چیه :)
به نقل از Mehr+sa :دلبندم حرف شما درست اما انتقاد اصول خودشو داره معمولا اول نکات مثبتو میگن و بعد با احترام انتقاد میکنن انتقاد خوبه اما انتقاد بجا نه اینکه مثلا پروژتون ظاهر خوبی داشت اما کاربردی نبود!!!!! بااینکه من از بیشتریا شنیدم که پروژه های شیمیمون کاربردی بودن خب این نشون میده که این آقا فقط میخواسته یه چیزی گفته باشه!!! در ضمن منظور من این بود که اگر کاربردی بودن انقدر مهمه پس چرا کل پروژه های فیزیک امسال خودشون هیچ کاربردی نداشتن؟؟؟!!! پس من در حد خودش جوابشو دادم![]()
بسته به این داره منطق در تعریف شما چی باشه اگه هنوز منظقتون مثه سال اول باشه که خوب من صحبتی ندارم خوش باشینبه نقل از sheyda@@@Ar :من موافقم.به نظرمنم انتقاد کردن هم اصول و آداب خاص خودشو داره!!!!
اینکه مدام بیای مثل بعضیا فقط حرفای تکراری بزنی و فقط شعاربدی انتقاد پذیر باش و یا اینکه فقط بگی آدم باید انتقاد پذیر باشه اصلا درست و منطقی نیست!!!!