lovesky
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : توی انتخاب شغل آيندتون علاقه مهمه یا دید مردم به
اما به نظرت چرا کارگر باید یه زیر دست محسوب بشه؟چون همه کارگری رو کارِ دون شانی میدونن،
چون فقط کسایی کارگر میشن که نتونستن کاره یِ دیگه ای بشن!و واضحا" وقتی یه کارگر شان اجتماعی بالایی نداره تو محیط کار باهاش خوب برخورد نمیشه!
و اگه بخوایم از جنبه زیر دست و کارفرما به مسئله نگاه کنیم،ذات انسانی کارمند بودن یا هرشغل این چنینی دیگه ای رو هم نمی پذیره!
در صورتی قرار نیست همه آدما دکتر و مهندس بشن!جامعه به کارگر و کارمند هم نیاز داره!
منظور کارگری به معنای عمومی کلمه بود البته،به نقل از ShiNinG :تا حالا همچین آدمی دیدی؟ :/ بگه من دوست دارم برم تو خونه ی کسی کار کنم. بعد طرف بم بگه برو دستشویی خونمو تمیز کن بگم چشم. بگه کمد لباسامو مرتب کن بگم چشم. "چون کار فیزی دوست دارم." عقلانی نیست اصن. کمی منطقی و واقع گرایانه نگاه کنید. "هیچ" آدمی این حرفو نمی زنه. "علاقه" به زیر دست بودن و این کارا تو ذاتِ انسانی نیست.
اما به نظرت چرا کارگر باید یه زیر دست محسوب بشه؟چون همه کارگری رو کارِ دون شانی میدونن،
چون فقط کسایی کارگر میشن که نتونستن کاره یِ دیگه ای بشن!و واضحا" وقتی یه کارگر شان اجتماعی بالایی نداره تو محیط کار باهاش خوب برخورد نمیشه!
و اگه بخوایم از جنبه زیر دست و کارفرما به مسئله نگاه کنیم،ذات انسانی کارمند بودن یا هرشغل این چنینی دیگه ای رو هم نمی پذیره!
در صورتی قرار نیست همه آدما دکتر و مهندس بشن!جامعه به کارگر و کارمند هم نیاز داره!