حذف مبحث چیه دیگه !؟به نقل از sana.sh :يه چيز ديگه از الان لطف كنين واس كنكور مبحث حذف نكنين
به نقل از حمیـده :حذف مبحث چیه دیگه !؟
به نقل از جیم لـام الف دال ـِ لام الف غین ر:> :عه چه باحاله تا حالا بش فک نکرده بودم مثلن میتونم کل فیزیک دوم غیر 3 فصلشو ک بلدمو حذف کنم خیلی خوب بود ممنون ک روشنم کردین
یکی از دوستان ماهم همینطور حذف میکنند، پریروز خواستیم ببینم چیا تا الان حذف شده:به نقل از عــــــــلی :بوی می آد!
حذف کردن یعنی چی آخه؟ ببینید این مباحث مکانیک که شامل سینماتیک و دینامیک میشه از الآن تا آخر ترم یک دانشگاه به طور رسمی باهاش سر و کار دارین؛ تازه اگه برین رشته فیزیک بیشتر سر و کار خواهید داشت. پس هر چه زودتر شروع کنید به خوندنش و سعی کنید عمیق و ریشه ای بخونید؛ هر چی می تونید مثال های مختلف حل کنید و راه حل ها را به خاطر بسپارید. مثلن برای اندازه گیری نیروی اصطکاک؛ کجا با نیروی وارد به جسم برابر میشه کجا باید از ضریب اصطکاک ایستایی استفاده کرد کجا از ضریب اصطکاک جنبشی...
تکواژ و واژه ما همه بیخیال شدیمبه نقل از Fatemeh.H :زمین که از اول حذف ِ خدایی بوده برای من
اما خارج از شوخی ، موافقم که از الان نباید مباحثُ حذف کرد اما مثلا مبحث تعداد واژه و تکواژ از زبان فارسی که یه دونه تست ازش میاد به نظر من حذف کردنش خیلی به صرفه تره ، چون ضریب خطاشم تو کنکور زیاده ، اومدیم و خوندیمش ــم ، اما تستشو اشتباه زدیم !
چرا حذف؟؟؟اگه هندسه رو سفید بدی ترازت حدودا 4000 میشه اما اگه فقط دوتاشو بزنی ترازت 800 تا میره بالا...یعنی دو سوال اول هر کدوم تقریبا 400 تراز ارزش دارن در صورتی که بعد از دوتا تست،بقیشون حدود 150تراز ارزش دارن....پس بهتره هیچ درسیو کامل حذف نکنیبه نقل از SPECTRE :من در نظر دارم هندسه رو حذف کنم
به نقل از goraz :چرا حذف؟؟؟اگه هندسه رو سفید بدی ترازت حدودا 4000 میشه اما اگه فقط دوتاشو بزنی ترازت 800 تا میره بالا...یعنی دو سوال اول هر کدوم تقریبا 400 تراز ارزش دارن در صورتی که بعد از دوتا تست،بقیشون حدود 150تراز ارزش دارن....پس بهتره هیچ درسیو کامل حذف نکنی
فقط دو سه تا رو هم بزنی کافیه
ینی یه دونه تست انقد ارزش داره ؟! من به جای اون بقیه قسمتای زبان فارسی رو مسلط میشم و قرابت و لغت کار می کنم ، همیشه نمیشه آرمانی فکر کرد !به نقل از ارغـوان اس. :حذف نکنید آقا! خیلی کارِ ناپسندی ه!
ببینید یه چیزی مثلِ تکواژ و واژه، دوازده ماه -حالا بگیریم مثلاً هفتهای یه ساعت حتّی!- روش کار کنی قطعاً تهش یه چیزی میشی؛ اگه -به احتمالِ ضعیف- تا دمِ کنکور هم چیزی نشدی و باز هم ایراد داشتی، اونموقع حذفش کن. [کاری به آزموندادن ندارم که سرِ آزمون فلان مبحث رو جواب بدیم یا نه و اینا؛ حرفم این ه که از الان کلا نذارید کنار یه مبحث رو و هیچّی روش کار نکنید.] اگه از الان بخوایم بگیم «اومدیم و خوندیم، تستاشم زدیم، ولی تو کنکور اشتباه جواب دادیم.» که این قاعده برای همهی تستهای همهی مباحث همهی درسها جواب میده :))) چه حرکتی ه خب؟ تا خرداد سعی کنید همهی مباحث رو بخونید و تمرین کنید؛ خردادِ نودوچهار دربارهی حذف کردن یا نکردنِ مبحث فکر کنید.