- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : بررسی منابع و کتاب های مناسب کنکور 94
زیست یک نشرالگو عالیه گاج هم که
زیست یک نشرالگو عالیه گاج هم که
نه . سوالای کنکور آزاد شاید 2 یا 3 تا به هر فصل و سوالای کنکور سراسری های جدید اضافه شده. سوالای کنکور آزاد که فک نکنم نیاز باشن سوالای کنکور ها رو هم از نت میشه دانلود کردبه نقل از Lady-kindness :زیست 1 لازمه خیلی سبز جدیدشو بگیرم 90 واس من ... چه تغییراتی داشته ؟ تستاش بروز شدس ؟ اصلا بگیرمش ؟ زیست 1 چه کتابی ؟
دقیقا. اصلا به نشر الگو نمیاد کتاب به این خوبی بنویسهبه نقل از نازنین :) :زیست یک نشرالگو عالیه گاج هم که
به نشر الگو نمیاد کتاب به این خوبی بنویسه؟به نقل از خ شین الف ی الف ر :دقیقا. اصلا به نشر الگو نمیاد کتاب به این خوبی بنویسه
بله خیلی خوبن و بدرد کنکور واقعا میخورن و تستاشون هم زیاده اما زیستش سطح بالا نوشته شده و همسطح خیلی سبز و .... نوشته شده. ولیکن اگه شما بقیه کتاباش مثل ریاضی و فیزیکشو نگاه کنی معمولا سختی سوالاتش یه درجه کمتر از خیلی سبز و خوشخوان و .... هست. من که نگفتم بدن فقط گفتم بعضی کتاباش سوالای سخت زیاد ندارن و سطحشون بیشتر متوسطهبه نقل از مُحَمَّد :به نشر الگو نمیاد کتاب به این خوبی بنویسه؟
کتابای چاپ جدیدش که از پارسال شروع به چاپشون کرده بهترین های بازارند. از جمله دیف و دینی و شیمی و زیست و فیزیک جدیدش
هندسه 1 آموزش و تست الگو(دو تا کتاب)به نقل از خ شین الف ی الف ر :راستی دوستان برای هندسه 1 یکی دوتا کتاب اگه میشه معرفی کنید. برا آمار اصن تو بازار چیزی هست ؟
هندسه 1 مبتکران ( نویستده اصلاح پذیر ) و خوشخوان چطورن ؟به نقل از merzat :هندسه 1 آموزش و تست الگو(دو تا کتاب)
آموزش هندسه پایه نشر دریافت هم بسیار عالیست...
آمار گاج سفید...
اما کتاب ریاضی پایه مهندس مهربان امارم داره...
شما بگو سال دومی هستی که کتاب مناسب خودت معرفی کنیم. یه سال دومی وقتش خیلی بیشتر از کنکوریهبه نقل از خ شین الف ی الف ر :هندسه 1 مبتکران ( نویستده اصلاح پذیر ) و خوشخوان چطورن ؟
زیست الگو؟! هم سطح خیلی سبز؟! خیلی شبز زیست الان یکی از آشغال ترین کتابای موجود در بازاره! با سبک سوالای خیلی سبز به هیچ جا نمیشه رسید! فقط دومش بدک نیس اونم تستای مفهومیش ولی سوم و پیش مفتش گرونه با این سبک سوالا و گزینه های یک کلمه ای تو زیست کنکور فعلی به هیچ جا نمیشه رسید!به نقل از خ شین الف ی الف ر :زیستش سطح بالا نوشته شده و همسطح خیلی سبز و .... نوشته شده.
ریاضیات تجربی مهروماه درس نامه های خیلی خوبی دارهبه نقل از AMIR1937 :سلام
دوستان توی ریاضی خیلی مشکل دارم (تجربی ام)
بهترین آموزش و درسنامه چیه؟ برای کسایی که خیلی ضعیفن؟ دی وی دی های منتظری میتونه کمک کنه؟
گاج نقره ای خیلی خوبهبه نقل از خ شین الف ی الف ر :راستی دوستان برای هندسه 1 یکی دوتا کتاب اگه میشه معرفی کنید.
بله شاید برای شما جالب نباشه ولی آشغال هم نیستبه نقل از Fateme.RMA :زیست الگو؟! هم سطح خیلی سبز؟! خیلی شبز زیست الان یکی از آشغال ترین کتابای موجود در بازاره! با سبک سوالای خیلی سبز به هیچ جا نمیشه رسید! فقط دومش بدک نیس اونم تستای مفهومیش ولی سوم و پیش مفتش گرونه با این سبک سوالا و گزینه های یک کلمه ای تو زیست کنکور فعلی به هیچ جا نمیشه رسید!
آیا میدانستید بازنویسی زیست سوم خیلی سبز از شنبه ی این هفته منتشر شده است؟فقط دومش بدک نیس اونم تستای مفهومیش ولی سوم و پیش مفتش گرونه
یه لحظه یاد سخنرانی های رهبر سابق کوبا افتادم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از پری ناز :آیا میدانستید بازنویسی زیست سوم خیلی سبز از شنبه ی این هفته منتشر شده است؟
آیا میدانستید اگر گاج نقره ای، "جامع" نبود، این کتاب قطعاً گاج نقره ای را لِه میکرد؟
اگر نمیدانستید، به سایت خیلی سبز رفته، فایل پی دی اف فصل آخر کتاب سوم آنرا دانلود نموده نگاهی بیندازید؛ و دیگر هیچگاه این جمله را بر زبان نرانید که زیست سوم خیلی سبز مفت گران است.
:د
آیا میدانید که بنده از کتابی که 4روز است چاپ شده اطلاعی نداشته ام؟!به نقل از پری ناز :آیا میدانستید بازنویسی زیست سوم خیلی سبز از شنبه ی این هفته منتشر شده است؟
آیا میدانستید اگر گاج نقره ای، "جامع" نبود، این کتاب قطعاً گاج نقره ای را لِه میکرد؟
اگر نمیدانستید، به سایت خیلی سبز رفته، فایل پی دی اف فصل آخر کتاب سوم آنرا دانلود نموده نگاهی بیندازید؛ و دیگر هیچگاه این جمله را بر زبان نرانید که زیست سوم خیلی سبز مفت گران است.
:د
آیا میدانید که بنده از کتابی که 4روز است چاپ شده اطلاعی نداشته ام؟! آیا میدانید این کتاب حداقل دوهفته دیگر به مشهد میرسد و بعد من از طریق دوستانم از محتوای ان با خبر میشوم؟! و حال بدانید که من آن پست را در رابطه با خیلی سبز سال خودمان دادم آن کتاب مفتش گران است ولی این کتاب خیلی خوب است. خیلی گل است. و آی لاو یو خیلی سبز است ولی پیشش را نخرید که مفتش گران است
تحلیلی الگو و خیلی سبز...به نقل از M.Reza.K :سلام به همگی :)
به نظرتون برا هندسه تحلیلی چه کتابی خوبه ؟ می خوام درسنامه ش هم خوب باشه ترجیحا
من برا فیزیک سه خیلی سبز داشتم خیلی راضی بودم برا فیزیک پیش هم خوبه یا نه؟
به نقل از payaaaaam :شیمی مبتکران تست و آموزشش جدا شده؟!
http://www.mobtakeran.net/%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C_%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87_%D8%A7%DB%8C_%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C_2.html
این کتابش فقط تسته یا آموزشم داره مثل اون دو جلدیا؟
سه و پیش چطور؟