بررسی منابع و کتاب‌ های مناسب کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حمیده
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بررسی منابع و کتاب‌ های مناسب کنکور 94

به نقل از نازنـیــــــــــــن :
منم لقمه زیستو برا یه فصل اخر خوندم قبل هر ازمون جمع بندی خوندم دو روز قبل کنکور هم خوندم فوق العاده بودن ;;)
خط ویژه گاج برا دینی فوق العادس یجوری خلاصه نوشته روش پاسخ گویی هم نوشته خیلی خوب توضیح داده ک چجوی تست هر قسمتو بزنیم
خط ویژه بخرین دو روز قبل ازمون کانونتون بخونیدش ;D

آره خط ویژه عالیه! به نظر من از هر کتاب دیگه ای بی نیاز می کنه.

عربیم خوبه یک کتاب می خوام که تستای تالیفی و سخت داشته باشه ، همچین کتابی وجود داره آیا ؟
یا باید برم سوالات آزمونای آزمایشیِ دیگه رو گیر بیارم حل کنم .
تستای کنکور برام تکراری شدن .
ممنون

به نقل از Veteran :
عربیم خوبه یک کتاب می خوام که تستای تالیفی و سخت داشته باشه ، همچین کتابی وجود داره آیا ؟
یا باید برم سوالات آزمونای آزمایشیِ دیگه رو گیر بیارم حل کنم .
تستای کنکور برام تکراری شدن .
ممنون
به نظرم نشرالگو خوبه هرجور تستی داره قواعد ترجمه درک مطلب سراسری داخل و خارج و سنجش و تالیفی

عربی کامل گاج برای عربیتون کفایت میکنه.اگه اضافی خواستین بگیرین این کتاب فن ترجمه ی الگو بدک نیس

کتاب دیفرانسیل و ریاضیات پایه الگو ویرایش 93 نسبت به ویرایش های قبلیش ضعیف تر شده یا سطحشو نگه داشته؟ (فکر کنم قبلا دیف و ریاضی پایه جدا بود)

به نقل از اورنجی :
کتاب دیفرانسیل و ریاضیات پایه الگو ویرایش 93 نسبت به ویرایش های قبلیش ضعیف تر شده یا سطحشو نگه داشته؟ (فکر کنم قبلا دیف و ریاضی پایه جدا بود)
انصافا مولفین کتابش عالین...خود کتاب هم خیلی خوب بود...
هنوزم جداست...این به اونا اضافه شده...

نظرتون در مورد ریاضیات انتشارات کوله پشتی چیه ؟؟؟؟؟ ^-^

کسی پاسخنامه گاج نقره ای دینی ـرو استفاده کرده؟ مفید ـه به نظرتون؟

به نقل از nilo93 :
نظرتون در مورد ریاضیات انتشارات کوله پشتی چیه ؟؟؟؟؟ ^-^
اگه مال عباس مرادی منظوره، افتضاح کلا رباضی کوله پشتی خوب نیست.گاج و خیلی سبز خوبه

بعد از یه مدت مدید، سلام به همگی بچه های باحال و درس خون. یه سوال داشتم ؛
به غیر از کتاب «زبان فارسی نشر دریافت» و «زبان فارسی نشر الگو= پنج مبحث»، کتاب خوب دیگه ای واسه زبان فارسی هست. البته این دو عالی ان فقط نشر دریافت خیلی مفصله و نشر الگو هم خیلی خلاصه س. یه چیز ما بین این دوتا باشه. [البته : این چیزی که من گفتم بیشتر جنبه درس نامه ای و نکته ای داشته باشه، وگرنه واسه تست همون «الگو» کافیه!]
------------------------------------------------------------------------------
لطفا فقط پشتیبانا یا کسایی که خودشون همچین کتابی رو دیدن و دارن نظر بدن! // کوچیک شما: محمد.م

به نقل از muhammed :
بعد از یه مدت مدید، سلام به همگی بچه های بلحال و درس خون. یه سوال داشتم ؛
به غیر از کتاب «زبان فارسی نشر دریافت» و «زبان فارسی نشر الگو= پنج مبحث»، کتاب خوب دیگه ای واسه زبان فارسی هست. البته این دو عالی ان فقط نشر دریافت خیلی مفصله و نشر الگو هم خیلی خلاصه س. یه چیز ما بین این دوتا باشه.
لطفا فقط پشتیبانا یا کسایی که خودشون همچین کتابی رو دیدن و دارن نظر بدن! // کوچیک شما: محمد.م
من هم نشر الگو رو میخونم و هم ادبیات موضوعی ... ادبیات موضوعی رو اگه دیده باشید زبان فارسی هم داره ولی درسنامه نداره و همش تسته ...من خودم تستاشو میپسندم ...فعلا بین همه ی کتابا ادبیات موضوعی بنظرم از بقیه خ بهتره ... ولی گفتم دیگه درسنامه نداره ...

به نقل از muhammed :
بعد از یه مدت مدید، سلام به همگی بچه های باحال و درس خون. یه سوال داشتم ؛
به غیر از کتاب «زبان فارسی نشر دریافت» و «زبان فارسی نشر الگو= پنج مبحث»، کتاب خوب دیگه ای واسه زبان فارسی هست. البته این دو عالی ان فقط نشر دریافت خیلی مفصله و نشر الگو هم خیلی خلاصه س. یه چیز ما بین این دوتا باشه. [البته : این چیزی که من گفتم بیشتر جنبه درس نامه ای و نکته ای داشته باشه، وگرنه واسه تست همون «الگو» کافیه!]
هفت خوان خیلی سبز عالیه

به نقل از اورنجی :
هفت خوان خیلی سبز عالیه
دیدم دوستم، اما زیاد جالب نیس. به این فکر افتادم که خودم خلاصه بنویسم. از چیزی که می ترسیدم (ینی وقت گذاشتن واسه خلاصه نویسی زبان فارسی) گیرش افتادم. دوستان هم مث اینکه نظری ندادن! اما به هرحال ممنون از لطف شما.

برای فیزیک پیش یه کتاب بهتر از گاج که تنوع سوالاش از گاج بیشتر باشه چی سراغ دارین؟ الگو؟ خیلی سبز؟ یا چی؟

به نقل از Developer :
برای فیزیک پیش یه کتاب بهتر از گاج که تنوع سوالاش از گاج بیشتر باشه چی سراغ دارین؟ الگو؟ خیلی سبز؟ یا چی؟
اگه فیزیکت خوبه و سوال سخت میتونی بزنی الگو خیلی خوبه.

اقا کسی که لغت و املای مهروماه داره :-" ببینه مثلا «استکبار» و«بیگاه» توش هس؟ من دیگه به این الگو اعتماد ندارم :-"

به نقل از Fireball.II :
اقا کسی که لغت و املای مهروماه داره :-" ببینه مثلا «استکبار» و«بیگاه» توش هس؟ من دیگه به این الگو اعتماد ندارم :-"
اره من الان چک کردم نبود هیچ کدومش..... :-?حتی توی کنایه هاشم نبود..... :-??
چون تو کلمات اخر کتاب نیس فک نکنم کلا تو هیچ کتابی باشه....

احساس میکنم لغت و املای لقمه کتاب کاملی نیست
فکر کنم خودم اگه یه دفترچه از معنی ها و املا هایی که واسم سخته درست کنم کار بهتری باشه
واسه تاریخ ادبیات که دارم همین کارو میکنم

واسه لغت و املا پاسخ نامه ادبیات جامع خیلی سبز خوبه.

سلام، دوستان کتاب جامع شهاب اناری خوبه؟
ادبیات جامع خیلی سبز خوبه؟
دینی جامع خیلی سبز؟
برای لغت و املا خیلی سبز بگیرم یا الگو؟
ممنون می شم اگر زود جواب بدین. :D

Back
بالا