بستگی به سطح شیمی 2ت دارهبه نقل از شیــدا :یک کتاب واسه شیمی دو که توضیحاتش(تدریسش) خوب باشه و تستاشم کم باشه معرفی کنید، تاکید میکنم کم حجم باشه ،باتچکر
به نقل از Sanctum :واسه ریاضی اون مبتکران قرمز خوبه. فیزیک هم 200 سوال احتمالی دکتر رحمانی رو اگه پیدا بشه.
به نقل از milad341 :دوستان ممنون میشم یکی جواب بده... گویا سوال خیلیا هستش...
ی کتاب برای جمع بندی ریاضی تجربی؟
همایش یا کتاب آخر مهر و ماه یا؟؟
من طول سال خ سبز رو کار کردم...
یکی هم اینکه برای کسی ک ادبیات دس نزده چیکار باید بکنه؟؟ قلمچی ۳۰ میزنم... پارسال ۷۰ اینا میزدم
لغت املا و تاریخ ادبیاتو میشه کاریش کرد عایا؟؟ زبان فارسی و آرایه چیکار میشه کرد تو این فرصت؟؟
البته از این ب بعد وقت زیادی خواهم گذاشت واسه ادبیات...
به نقل از مهسا.م :این جزوه زمین آقای چلاجور همون کتاب نازک نشر بُرد ه؟!
تاريخ ادبيات نشرالگو واقعا خوبه، كامل كامله. جدول هاي آخرش هم براي اين دوران خيلي خوبه.به نقل از math.messi :تاریخ ادبیات بهترین کتاب کلکه یا کتابی دیگه؟
آرایه ی نشر دریافت در چه حد خوبه؟
تاریخ ادبیات رو از روی خود کتاب درسی بخونید .به نقل از math.messi :تاریخ ادبیات بهترین کتاب کلکه یا کتابی دیگه؟
آرایه ی نشر دریافت در چه حد خوبه؟
گفتم که خیلی فرقی ندارن با هم ولی به نظر من خیلی سبز و الگو یه کم بهترن .به هرحال هر کدوم رو بخونی مشکلی نیست. انتشارات فار هم یه سری محصول داره به اسم آفاردئون .آفاردئون تاریخ ادبیات رو می تونی استفاده کنی .به نقل از math.messi :اخه با کتاب درسی نمیشه بعضی نویسنده ها تو هر سه کتاب درسی هست.یه کتاب جامع میخوام که یه جا کتابای یه نویسنده رو نوشته باشه. واسه تست موضوعی رو دارم.
یعنی الگو از کلک بهتره؟
آرایه هم از اول عید شرو کردم تست میزنم ولی یک در میون غلط میزنم از گاج موضوعی میزنم
به نقل از مهسا.م :امکان داره خط ویژه ریاضی تجربی بعد کنکور بیاد؟ فیزیکم قراره چاپ شه؟!
خط ویژه شیمی رو کسی استفاده کرده؟از فیل شیمی بهتره؟!
صرفن یه پیشنهاده اینی که میگمبه نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :تاريخ ادبيات نشرالگو واقعا خوبه، كامل كامله. جدول هاي آخرش هم براي اين دوران خيلي خوبه.
سوال دوم سوال منم هست، تا حالا اصلا تست آرايه نزدم و تنها مشكل ادبياتم آرايه اس، اين همايش دريافت رو هم دارم، ادب موضوعي هم دارم، كسي راهكاري نداره؟
ممنون.
به نقل از صــــــــبــــــــا :دوستان خط ویژه برای ریاضیا چیاش اومده بیرون؟؟