پاسخ : بررسی منابع و کتاب های مناسب کنکور 94
آقا من ی لیست میزنم اینجا بیشتریاش مشترکه ولی یسریش فقط تجربیه
ریاضی:ریاضی تجربی جامع الگو(عکس گوریل روشه
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
) بانک طلایی مبتکران
زیست:جامع گاج(عکس شیر داره
) با اختلاف بسیار اولویت دومتون گربه باشه اگه دیدین یسری فصول رو ضعف دارین هنوز خیلی سبز بگیرین تک و توک بزنین واسه تمرین بیشتر.خصوصا کتاب پیش دوش شاید ب دردتون بخوره
فیزیک:فیزیک پایه و پیش گاج نقره ای هیچ چیز دیگه ای نگیرین لازمتون نمیشه
شیمی:حیلی سبز
ادبیات:کتاب های موضوعی الگو عالین قرابت+آرایه های ادبی+پنج بحث زبان فارسی منتها برای املا و لغت من ی کتاب کوچیک از کتاب های لقمه ی مهروماه داشتم عالی بود.ی دونه هم از اینا واسه تاریخ ادبیات داشت عالی بود..اگه حال دارین کامل بخونین هم املا هم تاریخ ادبیات الگو رو بگیرین
عربی:عربی کامل گاج اگر یحتمل دیدین توی متن هاش مشکل دارین هنوز درک مطلب عربی الگو واستون درک مطلب آورده
زبان:زبان جامع کنکور نشر شبقره نوشته ی دکتر کیاسالار سوالاش واقعا خوبه البته بعضا سختتر از کنکوره پس ناامید نشین کتاب دوم:اناری(مبتکران)
دینی:فقط و فقط و فقط دینی گاج زهرا سمیعی عارف معلم خود ما تو حلی استاد دلشاد کتاب داره تو نشر همگامان جامع دینی ولی از من میشنوید فقط گاج +پیام آیات دینی مهروماه(از همون کتاب کوچولوهاش)
کلا هم این کتاب های لقمه ی مهروماه عالین.بخرین حتما
واسه زیست قیدنامه+ویروس باکتری قارچ آغازی(همش ی کتابه ها
) +چکیده ی ژنتیک +زیست گیاهی رو بگیرن از سری کتاب های لقمه ی مهروماه
شیمی هم ی کتاب داده کلی تمرین داره عالیه ب اسم مسایل شیمی کنکور حتما بگیرین تا کنکور کامل بزنین دستتون تند بشه
من کلی کتاب رو دستم مونده نو..خواستین بگین اگه امکان دیدار بود بدم بتون وگرنه باید بدم دسمال بده ب مناطق محروم
![Big Hug >:D< >:D<](/forum/styles/yahmas/smiles/big_hug.gif)