abed manzel jadid
ali kocholo mu
alireza noghre تراوین نقره میفروخت
fati gf یه پسری بود که میخورد دوست دختر دوست دخترش باشه
X baba bozorg
X d 7 91
X mom
X 7 92 تاریخ سیو کردن شماره درج شده
X baba
X jadid
X jadid 2
X maghaze این ایکس ها یه نفرن باید برنامه بذارم پاک کنم
feshar mo افشار هستن
gharibe ashena نمیدونم خودش میگفت غریب آشناست
haji abdi اخوند مدرسه
mofty سیو کردن شماره همراه *150
rozhin shahrak hosein اینو الان دیدم فک کنم بچه ها سیو کردن
mohtaram یکی از بچه هاست که خیلی محترمه
هر کی کانتک های منو میبینه تیکه میندازه بهم
همه رو با نام و نام خانوادگی عین شناسنامه سیو کردم
بابا و مامان داداشم رو هم به ترتیب مادر پدر برادر سیو کردم
من یه دوستی داشتم خودش توی افق محو می شد سیبیلاش می موند ،بامرام سیوش کردم.
یکی از دوستامم کتاب تخیلی می خوند اسمشو گذاشتم ارتمیس.
یکی دیگه شونم وقتی می خواستم بغلش کنم دستم به دور کمرش نمی رسید گذاشتم بلدوزر.البته خیلی دوسش داشتما ولی خب...
منم یه مدت به کلمه "سلام" علاقه خاصی داشتم میگفتم اسمم رو سلام سیو کنید
یکی از اقوام هم اسمش وجیهه است.با یک سری جابه جایی در حروف و درنظرنگرفتن "ه پایانی" وجیهه تبدیل میشه به جیوه. :) خلاصه اسمشو جیوه ثبت کردیم.
بعد کسایی که دو تا شماره دارن شماره دوم رو با پسوند"ک"ثبت کردم.مثلا 1.امیر2.امیرک
ِیکی از دوستام: #2 Adolf Hitler چون خیلی هیتلرُ دوست داره خودشم شباهت زیادی به هیتلر داره
یکی دیگه از دوستام اسمش نیلوفر جاویدانه واسه همین اسمشُ گذاشتم Immortal Lily
افراد دیگه:
- مهسا جان پشتیبانت
- چیچک 90% ( به خاطر خودشیرینی بیش از حد )
- سوسک کچل ( باور کنید خودش راضیه اصن این سوسک کچل اشاره به یه بازیکن ویه مربی داره که این شخص خیلی دوستشون داره )
در حالت عادی به اسم خود افراد سیو میکنم.دخترو وپسرو مخاطب خاص فرقی نداره! من از کسی نمی ترسم! از این خز بازیام خوشم نمیاد (چُس کلاس)
فقد یه بار قرار بود یه بار یه گروه برای بچه های سمپاد کرمان درست کنیم،من اسماشونو نمی دونستم دیگه با الف،ب،پ...سیو کردم و حروف کم اومد دیگه رفتیم سراغ عددا
من خلاقیّت زیادی به خرج نمیدم معمولاً! افراد رو با اسم و فامیلی سیو میکنم حتی اگه دوست صمیمیم باشه.
فقط مثلاً یکی از دوستان هس ایشون 3 تا خط داره، با خط مامان و باباشم گاهی اس میده. اسمشم ماجده اس، به این صورت سیو کردم:
ماجی1
ماجی2
ماجی دنده به دنده
ماجی چرا نمیخنده؟
ماجی پشقاب پرنده.
این "چرا نمیخنده" خط باباشه خیلی خشکه ایشون. اون بشقاب پرنده هم خط مادرشه.
بعد، باشگاه هم که میریم بچه ها رو بر اساس رده و رنگ کمربندشون سیو میکنم معمولاً [nb] رشته ی شریف کاراته. [/nb] . بعد سه تا ملیکا داریم تو کلاس، بدین سان سیو نمودم:
من که خودم به اسم سیو میکنم فقط یه یبار جشن تجلیل از برترای کانون قلم چی بود یه بنده خدایی جلوم نشسته بود هی گوشیش زنگ میخورد بعد منم دیه ی نگاه انداختم ببینم کیه هی زنگ میزنه رو مخ بود آخه دیدم نوشته "فندوق" بعدا طبق تحقیقات میدانی چندی از دوستان فهمیدیم فندوق دوست پسرشون تشریف دارن