nasma
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- بهشتي
- شهر
- مراغه
پاسخ : ازمون جامع سنجش
رياضي چند نفر شركت كرده بودن؟
رياضي چند نفر شركت كرده بودن؟
از سنجش توقع بیش از این داری ؟؟؟به نقل از سـوگـنـد :همه چیزش درک! اعلام نتیجش پس چرا این طوریه؟! )
نتایج دقیقن اومده باشد که خجسته باشه برای همه نتایج.به نقل از CrazyB0y :نتیجه ش دقیقا کی قراره بیاد ؟!!
تجربی رُ میدونم 47000 نفر تقریبن :دبه نقل از k93 :يكي ميخواد امار تعداد شركت كنندگان رو ارائه كنه!؟
به نظرم خوبه شرکت کنید.ولی چیز خوفی نیست :د الکی ابهت داره! :دبه نقل از نـ ـی ـما :عاقایون و خانومایی که شرکت کردین،با این اوصاف ما شرکت کنیم یا نه؟
مثل گزينه دو ميمونهبه نقل از sara.n :بچه ها یه سوال
ببخشید سیستم ترازش چیه یعنی مث قلمچی 7000 و 8000 و اینا خوبن
یا مث گزینه دو 11000 و اینا خوبن؟
به نقل از ارغوان :من سوالهای این سنجش اوّلی ه رو گرفتم بزنم خودم؛ چرا اینجوری بود عمومیهاش؟ :| عربی متن نداشت چرا؟ :| ادبیاتش اینهمه پخشوپلا بود چرا؟ :|
همیشه اینجوری ه؟ کنکور م اینجوری ه؟ سنجش خر ه؟ یا چی؟ :|
من هیچجوری تو کَتم نمیره که «الصلاه کتبت علی المسلمین» جملهی فعلیه باشه. میشه توجیه کنید من رو؟
و البته فکر کنم دوستان جای «کتب» و «کتبت» توی گزینهها رو اشتباه نوشتهن؛ چون توی پاسخنامه چیزای مربوط به جنسیت «کتب» رو گفته غلط ه -گفته مذکر بودن غلط ه، مونث ه- و جملهای که با «کتب» شروع میشه فعلیه س.
جملهی «فعلیه» خبر داره مگه اصلاً؟ جملهی اسمیه بود که مبتدا و خبر داشت آ.نه اینکه کل جمله فعلیه باشه، منظور اینه که خبر جمله فعلیه و محلا مرفوع و فلان ...