عزيزم ميگم تراز ١٥٣٠٠ هم ديديم ما. :دبه نقل از saaad:D :نه فک نکنم 16000باشه..نفر اول بالاتر از 13000 شده ینی؟!![]()
مال منطقس گویا!به نقل از چه :این پیش بینی مال منطقس یا کشور؟
![]()
اگه اینجوره که به فنا رفتم #-oبه نقل از رعنا. :مال منطقس گویا!
به پیش بینی توجه نکن! بیشتر رتبه مهمه (البت با این وضع سوالای مسخره سنجش رتبه هم مهم نیست!به نقل از چه :اگه اینجوره که به فنا رفتم #-o
چرا اینقد جو میدین علیه سنجشبه نقل از رعنا. :به پیش بینی توجه نکن! بیشتر رتبه مهمه (البت با این وضع سوالای مسخره سنجش رتبه هم مهم نیست!)
خب الان پیش بینی ینی اگه این درصدا رو تو کنکور پارسال میزدی رتبت چند میشد! خب سوالای نود و دو کجا، سنجش کجا!
منظور این نیست که سخته سوالاش! استاندارد نیست! شیمیش شبیه کنکور نیست، کلی غلط داره! مثلا همون سوال جهت نیرو! خب من درباره تخمین رتبش گفتم، شیمی سنجشو 64 زدم ولی خب تو بقیه آزمونا خ بالاتر میزدم. جدا بعضی سوالای شیمیش تجدید خاطره المپیادن!به نقل از چه :چرا اینقد جو میدین علیه سنجش
عمومیاش که سختیش نصفه کنکور بود
ریاضی فیزیکشم سخت نبود فقط شیمیش یکم ...
من ته فانتزیمه همین درصدا رو تو کنکور بزنم
بحثی نیس که استاندارد هست یا نهبه نقل از رعنا. :منظور این نیست که سخته سوالاش! استاندارد نیست! شیمیش شبیه کنکور نیست، کلی غلط داره! مثلا همون سوال جهت نیرو! خب من درباره تخمین رتبش گفتم، شیمی سنجشو 64 زدم ولی خب تو بقیه آزمونا خ بالاتر میزدم. جدا بعضی سوالای شیمیش تجدید خاطره المپیادن!
به هیچ وجه قصدم این نبود که بگم خیلی شاخم (و اگهاین طور حس میکنین واقعا عذر می خوام! :) ) من فقط خواستم با توجه به پست اول این صفحتون بگم اگه از نتیجه سنجشتون راضی نیستین نا امید نشید و اینا، ولی مثل اینکه شما اصرار دارین سوالا خیلی خوب بودن و البته خوشحالم که از نتیجتون راضی بودین و من اشتباه می کردم! :)به نقل از چه :بحثی نیس که استاندارد هست یا نه
بحث اینه که کلا اسونتر از کنکور بود
و متعاقبا زدن این درصدا تو کنکور سختتره
احساس میشه همه این بحثا برا اینه که بگین شیمی خیلی شاخین![]()
نمیگم سوالا خوب بوده اما روی هم رفته از استاندارد کنکور پایینتر بودهبه نقل از رعنا. :به هیچ وجه قصدم این نبود که بگم خیلی شاخم (و اگهاین طور حس میکنین واقعا عذر می خوام! :) ) من فقط خواستم با توجه به پست اول این صفحتون بگم اگه از نتیجه سنجشتون راضی نیستین نا امید نشید و اینا، ولی مثل اینکه شما اصرار دارین سوالا خیلی خوب بودن و البته خوشحالم که از نتیجتون راضی بودین و من اشتباه می کردم! :)