اگه قراره بمیره من دیگه نگاه نکنم چون تحمل مرگش رو ندارمبه نقل از soroosh.farshchin :تا آخر سیزن 4 که مردست!
حالا شاید فرجی شد زنده شد تو سیزن 5!
آره.من بلدم.به نقل از hidden :روش ساخت پرنده ی کاغذی مایکل اسکافیلد (فرار از زندان)
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,34436.msg268337.html#msg268337
نه بابابه نقل از soroosh.farshchin :آخ ببخشید
انقدر از این آدمایی که آخر فیلمو می گن بدم میاد!
هواسم نبود شاید کسی هنوز ندیده!
نه ببین!
یه جوری می میره که توش ابهام داره!
قشنگه.
یکی بهم گفت بازیشم هستبه نقل از soroosh.farshchin :بازیشو کردین؟!
باحاله:)
ماله Xbox 360 رو میگی ؟ من شنیدم خیلی بد درستش کردن !به نقل از soroosh.farshchin :بازیشو کردین؟!
آره. ولی خسته کنندس!!!! انیمیشنش داغونه!به نقل از soroosh.farshchin :بازیشو کردین؟!
به نقل از 3zar :فکر نکنم کسی باشه که فرار از زندان رو ببینه و عاشف مایکل نشه ! البته بعضی ها هم عاشق تی بگ میشن ! :دي
جواب 1:یادمه چوب یا جعبه ای چیزی گذاشتن روشو سیمان کردند!به نقل از Rock :مگه عیبی داره؟ من که شخصا از تی بگ خوشم میاد.انصافا اولش از مایکل بدم میومد قیافش نچسبه ولی بعدا خوشم اومد همچین باهوشه!!! از الکسم خوشم میاد، از کلرمن هم خوشم میاد انصافا باهوشه البته بود خدا رحمتش کنه.کلا چون خیلی مهربونم همه رو دوست دارم!!!
ولی انصافا هیچیشون سر جاش نباشه 4 تا سریال درس حسابی دارن که ما همونشم نداریم!
خدایی ته هیجانه.فقط من دو تا سوال داشتم:
1-اون سوراخه زیر اتاق نگهبانا رو چطوری پر کردن؟؟؟ مگه زیرش خالی نبود؟؟؟
2-اینا چرا قبل این که تبرئه بشن تغییر قیافه ندادن؟؟؟
به نقل از soroosh.farshchin :جواب 1:یادمه چوب یا جعبه ای چیزی گذاشتن روشو سیمان کردند!
جواب 2:کی تبرئه می شدن؟!
خب وقتی بلیک با پتک کوبید روش،اون چوبه هم شکست و افتاد تو سوراخه...!!!به نقل از Shift :آخر سیزن 2 که لینک تبرئه شد.راستی هر جوری حساب کنی نمی شه اون موقع که بلیک اونجا رو کند هیچ چوبی یا چیزی زیرش نبود.