پاسخ : جام جهانی 2014
بازی بلژیک-الجزایر فکر کنم تا گل مساوی بلژیک همه شوکه شده بودن ... مخصوصاً به خاطر پیش بینی هاشون
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
ولی خب بلژیک بهتر بازی کرد و حقش برد بود. الجزایر هم نشون داد حریف دست و پا بسته ای نیست. گل دوم بلژیک هم واقعاً قشنگ بود که روی ضدحمله اون گلُ زدن. گفتم الان این هازارد توپُ لو میده و ضدحمله شون خراب میشه اما یه پاس قشنگ به مرتنس داد و اونم توپُ به زیبایی وارد دروازه کرد.
گزارش علیرضا علیفر از گزارش جواد خیابانی هم واسم غیرقابل تحمل تره
بازی برزیل-مکزیکُ خیلی خوب نتونستم ببینم و مشغول یه کاری بودم و تلویزیون هم روشن بود واسه خودش
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
همونطور که عادل فردوسی پور هم گفته بود برزیل بازم جلوی مکزیک دچار مشکل شد و نتونست بازیُ ببره. الانم همه میگن این برزیل درحد و اندازه های قهرمانی نیست اما من میگم شاید اینا مرحله گروهی زیاد به خودشون فشار نمیارن و تو مراحل حذفی میخوان خودشونُ نشون بدن ... البته امیدوارم حرف بقیه درست باشه
ولی مشخص شد که نیمارُ الکی بزرگش کردن! یه بازیکن بااین سن و سال هم نمیتونه تنهایی تیمشُ قهرمان کنه.
بازی روسیه-کره جنوبی هم شاید همه فکر میکردن چون مربی روسیه کاپلوئه باید حتماً کره رو ببرن! اما اینطور نشد و بازی 1-1 مساوی شد ... دیگه بعد بازی ِ ما همه یاد گرفتن چطور از حریفان 1 امتیاز بگیرن
همه ی بازیها پرگل بود اما به یکباره بعد از بازی ایران-نیجریه ...
تا دقیقه ی 70 اینا هم داشتم چرت میزدم که گل اول کره منُ کاملاً هشیار کرد
دروازه بان روسیه اشتباه خیلی بدی کرد رو گل اول! یه چیزی تومایه های اشتباه گرین تو جام جهانی 2010. کره هم خوب بازی کرد. فکرمیکردم از این گروه روسیه و بلژیک بدون هیچ مشکلی صعود کنن اما بازی کره کلاً نظرمُ عوض کرد. خیلی تو ضدحمله ها خوب بودن و اگه کم تجربگی هیونگ مین سون تو ضربات آخر نبود شاید بازیُ میبردن.
درکل به نظرم بازی جذاب و دلچسبی نبود. هرچند نیمه دوم بهتر از نیمه اول بود ولی بازم مثل بقیه بازیها اون هیجانُ نداشت.
اگه بلژیک دو تا بازی باقی مونده شُ ببره و روسیه و کره هم هردو الجزایرُ ببرن کار خیلی جالب میشه و به تفاضل گل میکشه. درست مثل غنا و استرالیای دوره قبل تو گروه آلمان.
× کارشناس NTV Spor به طعنه راجع به بازی ایران-نیجریه گفت که این جذاب ترین بازی جام تا حالا بود! گفت موندم مردم کشور راجع به بازی صحبت کردن؟ چیزی داشت که صحبت کنن؟ یکی نیست به خودشون بگه کشور خودتون از یورو2008 تا حالا تو کدوم تورنمنت بزرگ بازی کرده؟!!
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
اصلاً شما سر پیازین یا ته پیاز؟
× سردار آزمون گنبــــــــــــده! نمیدونستم