• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام جهانی 2014

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 1870
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام تیم قهرمان جام جهانی 2014 می شود؟

• رای‌دهندگان
    123
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جام جهانی 2014

عاقا اين فردوسي پور ميگفت تو بازي ايران آرژانتين كي ميخواد آخر بازي پيرهنه مسي رو بگيره؟؟؟؟من يه راه حل دارم براي جلوگيري از هر گونه تعارض هر دو نفر پيرهنشونو در بيارن از دور پرت كنن!!!!!!!!!!!البته صدا و سيما جمهوري اسلامي ايران چون با موازين اسلامي منطبق نيست نشونش نميده!!!!!!

خدا رو شکر بلژیک داره می بره اگه الجزایر می برد من خودکشی می کردم!
دروازبان بلژیک که همون دروازه بان آتلتیکه رو دوس دارم! ;D

یاهو کُلی رو حقیقی مانور داده بود امروز (شکلک تعجب)
https://en-maktoob.news.yahoo.com/lightbox/iran-v-nigeria-goalie-haghighi-s-hair-wins-the-night-slideshow/

ولی هرچی فِک می کنم هیچ مرگی بیهوده تر از این نیست که واسه دیدن بازیای جام جهانی ، از بی خوابی جلوی تلوزیون جون بدی :| این "چین" از بس جمعیت دآره همی شه تو همه ی موارد اشخاص ِ از آدم بدر ــی توی این کشور پیدا می شن که از این جور اخبار درموردشون به ثبت برسه >> http://www.mashreghnews.ir/fa/news/318680/%D9%85%D8%B1%DA%AF-%DB%8C%DA%A9-%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D8%A8%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C

به نقل از reihan9894 :
چرا کفش همه ی تیما یکیه؟مثلا صورتی و زرد زیاده...دورنگ هم هس...

چون بازیکنا همشون کفشهای آدیداس، نایک و پوما میپوشند که اونا هم تقریباً هر سال طرح کفشاشونُ عوض میکنن و تو یه مقطع زمانی از چند مدل خاص کفش استفاده میشه و اون مدل قدیمیا هم هیچی ;D
مثلاً از این کفش زیاد شده الان :-"
81189.png

اون دو رنگ های آبی وصورتی هم مال پوماست که دستکش دورنگ هم داره ;D
حالا واقعاً مهم بود که پرسیدی؟ :-"

منم یه چیز ِ غیرمهم دیدم تو بازی ایران-نیجریه. هرکدوم از بازیکنای ایران اسمشونُ یه جور پشت پیراهنشون نوشته بودن :-" مثلاً یکی نوشته بود Reza؛ یکی نوشته بود Nekounam؛ یکی نوشته بود Kh.Heidari؛ یکی نوشته بود Masoud.Sh. :-"
جالب نیست این ناهماهنگی ;D

من باب روحیه بخشی به دوستان ;D

جام جهانی همراه با دانشجویان دانشگاه شریف
yon.ir/BoVg

به نقل از GermanDirectioner :
منم یه چیز ِ غیرمهم دیدم تو بازی ایران-نیجریه. هرکدوم از بازیکنای ایران اسمشونُ یه جور پشت پیراهنشون نوشته بودن :-" مثلاً یکی نوشته بود Reza؛ یکی نوشته بود Nekounam؛ یکی نوشته بود Kh.Heidari؛ یکی نوشته بود Masoud.Sh. :-"
جالب نیست این ناهماهنگی ;D
آره منم دیدم ، جالبه . یکی از بازیکنآی ایرانی نصف ِ پشت پیرهنش به دوربین بود ، نوشته بود MEH... گفتم این چه بازیکنی بوده که من نمی شناسمش ؟؟؟ بعدن شصتم خبردار شد نوشته بوده "MEHRDAD" :| مثلن گزارشگرای خارجی که از پشت لباس گاهی اسمُ می خونن باید بگن مهراد و رضا و سید ؟؟؟ :|

طرفداری- بلافاصله پس از پایان مسابقه، تصاویر و نوشته های جالبی در مورد تیپ سه بازیکن تیم ملی در توئیتر مشاهده شدند.
اولین مسابقه تیم مرموز ایران در رقابت های جام جهانی، توجه فضای مجازی در سطح جهان را حداقل برای ساعاتی به سمت بازیکنان این تیم برگرداند.

بیشتر نگاه فرنگی ها البته شامل سرزنش هایی در باب بازی دفاعی و خسته کننده تیم ملی بودند اما عده ای نیز تحت تاثیر چهره بازیکنان ایرانی قرار داشتند.
بلافاصله پس از پایان مسابقه، تصاویر و نوشته های جالبی در مورد تیپ سه بازیکن تیم ملی در توئیتر مشاهده شدند.

علیرضا حقیقی مرد اول این ستایش های ظاهری بود و جواد نکونام و خسرو حیدری نیز تا حدود زیادی مورد توجه جماعت نسوان آن طرف آبی قرار گرفتند.

چه جالب

آره لینک ِ مربوط به حقیقی رو من صفه قبل گذاشته بودم ، ایناهاش : https://en-maktoob.news.yahoo.com/lightbox/iran-v-nigeria-goalie-haghighi-s-hair-wins-the-night-slideshow/

=======
اول بازی من جلوی تلوزیون بودم ، بابام اون سر ِ خونه بود... حقیقی رو دیدم گفتم بابا حقیقی تو دروازه س! حالا بابام و داداشم و کُلن هرکی تو خونه بود میگن نه تو اشتباه می کنی ، حتمن رحمان احمدیه :| میگم من مطمئنم حقیقیه هِی میگن نه نمیشه :| آخــ ــرش تا با چشآی خودشون ندیدن باور نکردن :|

+ حقیقی شانسم اورد که بازی به خوبی و خوشی تموم شد ، مشخص بود خیلی گیج بود و استرس داشت اول بازی

الان ی سوال اونا میگن اینا خوشگلن یا زشتن؟

+هر دروازبانی باشه توی اولین بازیش توی جام جهانی استرس میگیره ولی خداییش خوب گلری کرد قبولش دارم :x :x

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا