جام جهانی 2014

• شروع کننده موضوع 1870
  • تاریخ شروع

کدام تیم قهرمان جام جهانی 2014 می شود؟

• رای‌دهندگان
    123
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : جام جهانی 2014

اتفاقا تیکی تاکا قرار نیست همیشه "قشنگ" باشه. آلمانم قبل این بازی،بازی های قبلیش تو جام چندان قشنک نبودن(الجزایر و فرانسه) الان تیکی تاکا هم به حفظ نتیجه کمک میکنه فقط به درد گل زدن نمیخوره به درد گل نخوردن هم میخوره.

بله چون آلمان بازیکنای شوت زن خوبی داره(کروس و شواینی و بقیه حتی) که میتونن از فضاهای پشت محوطه جریمه استفاده بهینه رو بکنن.بارسا چنین بازیکنایی نداشت و "باید" هم چنان به پاس ادامه میداد.

ژاوی پیر شده و دیگه اون کارایی رو نداره.برای اجرای تیکی تاکای بی نقص باید ژاوی و اینیستا روی فرم میبودن.مهره ها خیلی مهمن.اینکه اگه تو آلمان الان کروس نبود میشد اونطور بازی کنه؟ نه. الان کروس رو بهترین فرم ممکنه شه. خدیرا هم با وجود خوب نبودن تو رئال تو تیم ملی عالیه.

ببینید آلمان ویژگی های اصلی تیکی تاکا رو داره پیاده میکنه.همون پاس سریع کوتاه و پرس عالی در هنگام از دست دادن توپ. آقا من مشکلم با اینه که میگین تیکی تاکا فقط همونیه که بارسا و اسپانیا بازی میکردن. نه نیست. میتونه بهتر و بهتر شه. این یه ورژن جلوتره شه به وضوح(حرفای منو با دقت بیشتری بخونین. من هیچ وقت نگفتم این تیکی تاکا "همون" تیکی تاکاست.گفتم بهینه شده شه ولی هنوزم ذاتا تیکی تاکاست)

تیکی تاکا نمرده که بخواد زنده بشه اساسا این حرف مرگ یه سبک فوتبال هم بسی بی معنیه.آلمان "هرتیمی" نیست.آلمان تیمیه که 7 تا بازیکن بایرن رو داره و مربیش هم به وضوح از تفکرات پپ استفاده میکنه.آیا وقتی اتلتیکو میبرد کسی حرف از تیکی تاکا میزد؟!
اگه آلمان قهرمان شه نه.این جام ه که دیده میشه و تفکری که پشتش بوده حتی اگه همه تیما رو 4تایی نکرده باشن(من خودم عاشق آلمان 2010 بودم.با وجود اینکه تیکی تاکا بازی نمیکردن و با وجود اینکه از پاسای بلند و ضدحمله استفاده میکردن واقعا عالی و زیبا بودن.ولی تهش چی شد؟ قهرمان نشدن و دوباره سومی.همون اسپانیا با کلا 7 گل زده اومد قهرمان شد و همه به عنوان یه قهرمانی تاریخی ازش نام بردن)

بله برای همینم فوتبال تیم ملی آلمان، آلمانیه.چون هم چنان کروس با ژاوی فرق میکنه زمین تا آسمون.هیچکی هم مدعی نیست کلوزه و اتوئو یکی ن. بارسا مهاجم نوک نمیخواست چون مسی رو داشت و مسی گل میزد.خریدن زلاتان اشتباه بود حتی اگه مهاجم نوک نیاز داشت بارسا اون آدم زلاتان نبود. الان یکی مثه مسی تو آلمان نیست یا یکی مثه روبن.لوو هم اینو خیلی خوب میدونه.لوو الان چن تا بازیه کلوزه رو از اول میاره تو زمین؟ 2 تا بازی.ینی کلا به بازی بدون مهاجم معتقده ولی کلوزه کسی نیست که بشه نادیده گرفتش.

آلمان به دنبال پاس و مالکیت هست برای ایجاد موقعیت و حمله کردن.(نه پاس برای مالکیت و مالکیت برای مالکیت!این ینی آفتِ تیکی تاکا که تیکی تاکای سریع با پرس رو تبدیل میکنه به پاسکاری بیهوده) و ایجاد فضا بعضا.بله مالکیت بیشتر بود چون آلمان "عمدا" توپو نیمه دوم 20 دیقه داد دستشون.مالکیت نیمه اول رو میتونید مقایسه کنید. حتی بازی با فرانسه هم آلمان برای اینکه اونا رو خسته کنه و از ضدحمله ها استفاده کننه توپ رو داد به فرانسه که اونجا هم مالکیت فرانسه بیشتر شد.

ربطش اینه لوتار ماتئوس از من یه نفر بیشتر فوتبال میفهمه(شاید از بقیه دوستان کمتره بفهمه من نمیدونم) و وقتی یه حرفی میزنه قطعا یه پایه و اساسی داره و اگه معتقده این به نفع آلمان بوده حتما واقعا به نفعش بوده.
مشکل اینه که بازم شما فک میکنین تیکی تاکا حتما همونیه که بارسا بازی میکرد و لاغیر.در صورتیکه تیکی تاکا تعاریف ساده و واضحی داره.در ضمن برای بار دوم عرض میکنم که تیکی تاکا ارث پدری م نیست و مدافعش نیستم که میگین تیکی تاکای "شما" :| یه کم با دقت تر حرفای بقیه رو بخونیم و هی حرف خودمون رو "تکرار" نکنیم. چون من هیچ وقت نگفتم این تیکی تاکا "همون" ه.به وضوح گفتم بهینه شده و یه ورژن بالاتره شه ولی قرار نیست ماهیتش عوض شه. همین.

×میتونید قوانین رو بخونید.مدیر انجمن میتونه در صورت لزوم پست متوالی بده. درضمن یه پست اسپم پاک شد که دو تا پست من متوالی شدن.از نظر محتوایی ربطی به هم ندارن ولی ادغامشون میکنم.

وقتی میگین " تیکی تاکا پاس دادن های احمقانه برای بالا بردن درصد مالکیت توپه"دیگه واقعا هیچ حرفی باقی نمیمونه :| من تعریف تیکی تاکا رو گفتم:"فوتبال مالکانه مبتنی برپاسای کوتاه سریع و دقیق+پرس بالا." هر چقدر این نقشه رو دقیق تر و بی عیب و نقص تر اجرا کنن نتیجه هم بهتره. نکنه بارسا 4 سال با پاس دادن های احمقانه صرفا برای بالا بردن مالکیت توپ، حرف اول رو تو فوتبال و 2 بار چمپیونز لیگ برد و 3 بار لالیگا پشت هم برد ؟ نکنه با داوری؟ :)) یا شانس؟:)) یا با پاسای احمقانه؟:)) قطعا نه:| اتفاقا افت بارسا زمانی شروع شد که جای تیکی تاکا به پاسای احمقانه برای بالابردن مالکیت رو آورد جای پاسای سریع و کوتاه برای رسیدن به دروازه حریف و در زمان مقتضی نمیتونست پلن B درست ودرمونی رو اجرا کنه. این نقیصه ها دارن رفع میشن تو آلمان. اما این زمان میخواد.نمیشه انتظار داشت بایرن با یه سال تحت نظر پپ بازی کردن شکست ناپذیر بشه. لازم نیست از کسی بپرسم من اون فصل از اولش میدونستم این تیم بایرن به شدت خوبه و سه گانه میبره.بله روون تر هم بازی میکرد جذاب تر هم بود ولی اینکه بایرن امسال سه گانه نبرد دلیلش وجود پپ نبود(نمیشه گفت موفق نبود چون بردن جامای داخلی کار کمی نیست) دلیلش اینه که همیشه دفاع از عنوان قهرمانی سخت تره.با مربی و سبک جدید سخت تر هم میشه.مطمئنن اگه هاینکس هم بود بایرن نمیتونست از عنوانش دفاع کنه.(به دلایل زیادی که بهترین تیمای تاریخ نتونستن) و مسئولای بایرن از خیلی قبل تر برای آینده سرمایه گذاری میخواستن بکنن و پپ رو آوردن.
بله ولی تهش چی میشد؟ آلمان سوم میشد:| لوو امسال جام میخواد برا همین نتیجه گرا شده. اون بازی ها هم تیم به اون هماهنگی کامل نرسیده بود و تیمای مقابل بسته بازی میکردن تازه فرصت سوزی ها و بی دقتی های مهاجما رو هم اضافه کنیم.وگرنه بازی با فرانسه و آمریکا میشد آلمان 3-0 ببره حتی.آلمان فقط جلو الجزایر به مشکل خورد این جام و غنا که سندروم بازی دوم ه. اون وقت آلمان با تیکی تاکا وقت تلف کرده، با چی برزیل رو 7-1 برده؟ گلای آلمان چطور زده میشدن؟ آلمان چطور حمله هاشو پایه ریزی میکرد؟ با پاسای کوتاه سریع و دقیق.چطوری نمیذاشت برزیل بازی کنه؟ با پرس شدید.حالا شما میتونید با تعریف خودتون از تیکی تاکا بگید این تیکی تاکا نبود و اساسا ربطی به تیکی تاکا نداشت. بله ربطی به "پاسای احمقانه برای بالا بردن مالکیت" نداشت و نداره ولی در ارتباط تنگاتنگ ه با ورژن جدید و بهینه تیکی تاکا.

قطعا از این بعد فوتبال باشگاهی هم دست آلمان خواهد بود. مثل 2013 که فینال تمام آلمانی تو قلب لندن برگزار شد. جزیره سطحش از بوندس لیگا بالاتره به خاطر تعداد بیشتر تیمای خوبش ولی دلیل نمیشه جای بهتری برای بازیکنای جوون آلمانی باشه. بازیکنای آلمانی باید تو بوندس لیگا بازی کنن ترجیحا.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

بازم میگم شما دارین اصرار میکنین این ورژن جدیدی از تیکی تاکاست و از تمام تفاوت هایی ک بنده گفتم خیلی ساده میگذرین.
بنده بازم میگم تیکی تاکا یعنی تو بتونی بیست تا پاس کوتاه رو توی تمام زمین بدون اشتباه و ب سرعت بدی..آلمان با وجود اینکه وحشتناک طرفدارشم اما نمیتونه این کارو کنه..چون فقط کروس مال تیکی تاکاست..
تیکی تاکا ی ورژن داره و بس.آلمان متاثر از تیکی تاکاست و حرف لوتار ماتئوس ک بنده هم بسیار قبولش دارم دقیقا همینه ک تاثیر عمیقی ک پپ توی تیمی تر بازی کردن آلمان و بایرن گذاشت قابل ستایشه و بله بنده هم معتقدم ب همین..

بنده نمیگم ارث پدری شماست.منتها شما واقعا نمیبینید ک بارسا و اسپانیا وقتی ابزار داشتن هم جلوی تیم هایی ک معتقد ب قطع پاس و بستن خطوط ارتباطی بارسا بودن له میشدن.چلسی مورینیو چی کار میکرد؟دروگبا رو میگذاشت کنار و موقع پاس دادن ژاوی ب اینیستا دروگبا مثل تیر از کمان رها میشد و توپ رو میقاپید و اگر هم ناموفق میشد نمی ایستاد همون جلو بر میگشت و دوباره تو دفاع کمک میکرد..مورینیو خیلی قشنگ در واقع ورزش کبدی رو وارد فوتبال کرد :))..همچنین دیه گو میلیتو و پاندو(اگه تلفظ رو درست گفته باشم)توی اینتر مورینیو هم..

ببینید من هم از بازی چشم نواز بارسا لذت میبردم.منتها ازدواج تیکی تاکا با سبک های دیگه مختوم ب فناست..همونجور ک بارسا چند سال اخیر موفق نبوده..
آلمان تیکی تاکا نداره.متاثر از اونه

لطفا هم این حرف کلیشه ای رو تکرار نکنین ک هیچ سبکی نمیمیره.تیکی تاکا مرد و یادش ب خیر

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

ای خدا ! یعنی قبل بازی آلمان برزیل نتایج نظر سنجی 48 بود واسه آلمان ، الان شده 71 :|

من طرفدار ایتالیا بودم یِ جورایی (از آلمان و هلند هم خوشم میومد ) ولی با اینکه حذف شد هنوزم طرفدارشم :| از دیشب تا حالا فک کنم نصف طرفدارای برزیل طرفدار آلمان شدن :|

اینا همون آدمایین که وقتی آلمان ، تو 2010 ، 4 تا زد به آرژانتین شدن آلمانی و بایرنی :| بعدشم که اسپانیا قهرمان شد ، شدن طرفدار اسپانیا و بارسا ! تو یورو 2012 هم وقتی آلمان اونقدر خوب بازی می کرد باز شدن آلمانی و بایرنی :| وقتی هم آلمان از ایتالیا باخت شدن طرفدار ایتالیا :| بعد وقتی اسپانیا قهرمان شد ، شدن اسپانیایی :|

تازه بازم مونده ! وقتی بایرن بارسا رو 7 تایی کرد ، همه گفتن واااااو ! بریم طرفدار بایرن و آلمان شیم ، اسپانیا دیگه ضعیفه :|

یعنی واقعا تنفر واسه این آدما کمه ... دیدم به عینه که دارم میگم ! طرف دقیقا همین سیر رو طی کرده

یه ذره تعصب هم خوبه والا ...

اپدیت : شدن 72 تا :|

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

اینایی ک حزب بادن وحشتناکه..من خودم طرفدار بارسام از 2006 اینا ولی بعد موفقیت هاش تو ایران گویا طرفداراش 2برابر شد حداقل :|تنها خوشحالی ای ک داشتم بعد اینکه جر دادیم بارسا رو با هفت تا همین بود ک اونایی ک طرفدار واقعیش نیستن گم شن برن..
اسپانیا هم همین طور..نصف هواداراش الکی داد میزدن کاپیتان ایکر :|الان خوشحالم ک باز اسپانیایی های واقعی موندن(علی رغم نفرتم از اسپانیا)
وحشتناکه این حزب باد تو فوتبال

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

وحشتناک و حال به هم زن ، اکثر بارسایی ها و اسپانیایی ها تو حزب بادن ! اصن عضویت وی ای پی دارن :| کلا اسپانیا 4 - 5 ساله که تیمش حرفی واسه گفتن داره ، بعد میبینی تو ایران 90 درصد طرفدار اسپانیا :| از الان به بعد هم 90 درصد طرفدار آلمان شدن ... حالا فک کن هلند ببره آلمان رو :)) 95 درصد میشن هلندی

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

یکی از دوستان میگه پپ داره نابود میکنه تیم رو..ببین این جمله دوپهلو هست.بعله اگه پپ بخواد تیکی تاکا کنه سبک تیم رو منم با شما موافقم ک متاسفانه بازی با رئال هم دقیقا همین بود
اما من پپ رو قبول دارم و امیدوارم بفهمه تیکی تاکا فقط ب درد اسپانیا میخورده و بیاد تاثیر بذاره با تیکی تاکا روی بایرن ولی تیکی تاکا نکنه تیم رو
بنابراین انقدر هم ب پپ گیر ندیم..فعلا دوران گذاره پپ هست

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

کل دنیا و همه چیز دارن از هم تأثیر می گیرن! مثل این می مونه که بگیم خورشید روی زمین اثر می ذاره پس زمین شکلی از خورشیده! :))
آخه این چه استدلالیه که بازی آلمان شیوه ی جدید تیکی تاکاست! تیکی تاکا با تعاریف متداول و معمول (نه اون تعریفی که شما کردید!) که نیست، اگه شیوه ی جدیدی هم هست خب یه اسم جدید می ذاریم روش؟ چون خیلی با تیکی تاکا و اتلاف وقت فرق داره!

مدیر انجمن می تونه در صورت لزوم! پست متوالی بده! لزوم!
پست های منم از لحاظ محتوایی ربطی نداشتن ولی اخطار گرفتم و ادغام شد! انگار بی قانونی از پایه ای ترین بخش های کشور ما موج می زنه، بی خود نیست ریشه کن نمی شه!
به نقل از پوریا عابدی :
یکی از دوستان میگه پپ داره نابود میکنه تیم رو..ببین این جمله دوپهلو هست.بعله اگه پپ بخواد تیکی تاکا کنه سبک تیم رو منم با شما موافقم ک متاسفانه بازی با رئال هم دقیقا همین بود
اما من پپ رو قبول دارم و امیدوارم بفهمه تیکی تاکا فقط ب درد اسپانیا میخورده و بیاد تاثیر بذاره با تیکی تاکا روی بایرن ولی تیکی تاکا نکنه تیم رو
بنابراین انقدر هم ب پپ گیر ندیم..فعلا دوران گذاره پپ هست
من مشکلی با شخص گواردیولا که ندارم! تاکتیکی که برای بایرن انتخاب کرده اشتباهه! بهترین تیم جلوی بایرن رئال بود که سال هاست با بارسا دست و پنجه نرم کرده و به راحتی راه های مقابله با سبک بازی این بایرن رو می دونست! و دیدید که نتیجه چی شد!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

شما تیکی تاکا رو تعریف کنید :)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خب شما اصلا کاری ندارید من چی میگم فقط حرفای خودتون رو تکرار میکنید. من دارم میگم تو تعریف تیکی تاکا "هیچ" جاش نگفته 20 تا پاس سریع رو باید بتونی تو سراسر زمین به سرعت بدی! صرفا قراره پاس هایی کوتاه،سریع و دقیق بدی که برسی به دروازه حریف. قرار نیست مثل دوران اوج بارسا اونقدر سریع و اونقدر دقیق باشه. با کمتر از اون هم میشه نتیجه گرفت وقتی تنها راه بازی کردنت اون نباشه.وقتی بتونی از مهاجم سرزن و بازیکن شوت زن هم کنارش بهره ببری. آلمان "هنوز" نمیتونه اونطوری بازی کنه ولی قرار نیست نتونه بهتر شه و سریع تر و دقیق تر پاس بده.هم چنین قرار نیست بازیکنای سر زن و شوت زنش رو بذاره کنار و بشه اسپانیا 2010 یا بارسای 2011. قراره "آلمان" ی باشه که از این سبک یه ورژن بالا ترش بازی میکنه. شما میگین "متاثر" چون تیکی تاکا رو دقیقا یه چیز میدونین. درصورتیکه سبکای فوتبال پویا ن و میتونن متکامل شن. حالا ما اسمش رو عوض کنیم بذاریم فوتبال آلمانی با چاشنی تیکی تاکای بارسایی چیزی عوض میشه؟! آلمان داره سبکی رو بازی میکنه که ادامه ی تیکی تاکاست.بهتره.پلن های مختلفی هم برای جایگزینی در زمان نیاز داره.من از هیچ تفاوتی به سادگی نگذشتم.دقیقا هم قبولشون دارم اون تفاوت ها رو واسه همینم میگم این "همون" ی نیست که اسپانیا یا بارسا بازی میکردن.ولی با همه ی تفاوت هاش به اصول اولیه ی تیکی تاکا و مهم تر از اون توتال فوتبال پایبنده.اگه نیست بگین کجاش رو دقیقا پایبندنیست.(به اصول اولیه نه موارد "خاص" بارسا)

در ضمن لازم به ذکره چلسی دی متئو بود که بارسا رو متوقف کرد اون سال نه مورینیو. اون سال مورینیو مربی رئال بود.در ضمن من اون بازی رو اصلا چیز مهم یا یه نقطه عطفی تو تاریخ فوتبال نمیدونم. چون اون بازی ساده تر از این حرفا بود. با یه سری موقعیت نشناسی یا حتی بدشانسی بارسا نتونست صعود کنه هرچند ایرادایی که به اون سبک بازی وارد میشه کاملا درسته ولی اون بازی با گل شدن پنالتی توسط مسی یا گل شدن یکی از اون توپایی که به تیر خورد میتونست نتیجه دیگه ای داشته باشه و به نظرم اونقدرم چیز مهمی نبود،نقطه عطف نبود.در ضمن آخرین سالی که بارسا کاملا ابزار لازم رو داشت 2011 بود.در مورد اینتر هم باز بازی اصلا نقطه عطف نبود،اشتباهات داوری هم کم توش دخیل نبودن و هم چنین سال بعدش دیدیم که دوباره بارسا تونست برگرده با قدرت. ایرادات پابرجاست ولی مصداق بارزشون اون بازیا نیست. بازیای آینده بارسا تو لیگه. پارسال و امسال.

کلیشه دقیقا همین مردن یه سبک فوتباله. شما میتونین نظر همه کارشناسای این زمینه رو بپرسین. سبک ها درفوتبال یه چرخه دارن که هی تکرار میشن و هی دوباره استفاده میشن.یه زمان هم میگفتن فوتبال دفاعی محکوم به شکسته و فلانه و تموم شده ست.ولی دوباره ثابت شد با یه سری تغییرات هنوزم میتونه نتیجه بگیره. بعد تیم رویایی کرایف هم میگفتن دیگه توتال فوتبال نمیتونه نتیجه بگیره ولی پپ اومد گرفت،سالها بعدش.

+ببینید از اونجایی که ایران کشور صاحب سبک و صاحب فوتبالی نیست و مردم بیشتر برای تخلیه هیجان و احساسات فوتبال میبینن حزب باد بودن خیلی چیز طبیعیه. به قول آقای تقوی(که قبلا بازیکن استقلال بوده) مردم دوست دارن "جادو" ببینن نه فوتبال. حالا در مورد ایران بیشتر صدق میکنه. مردم اون تیمی رو دوس دارن که بیشتر خوشالشون کنه بیشتر حرییا رو له کنه، بیشتر جادو کنه و... که در این اوضاع خراب یه کم دلشون خوش باشه. این وضع اکثریت مردم ایرانه که طرفدار فوتبالن.البته در مقابل هم هستن کسایی که دوس دارن "فوتبال" ببینن نه جادو.و همیشه به تیمشون وفادار میمونن. به شخصه هیچ وقت تو مخیله م نمیگنجه که چطوری یه نفر میتونه تیمی که "هوادار"ش ه رو ول کنه.من از وقتی خیلی کوچیک بودم و از فوتبال پنالتی رو میفهمیدم تو ملی هوادار آلمان بودم ولی وقتی سنم بیشتر شد و فوتبال بیشتر فهمیدم تیم باشگاهیمم انتخاب کردم و هوادار بارسا شدم.این دو تا هیچ وقت تغییر نمیکنن برای من. ولی تیم دوم ها میتونن عوض شن چون "طرفدار"شون میشن آدما نه "هوادارشون".
البته باد مدت هاست یه ور دیگه میوزه و به نظرم الان اونایی که هوادار بارسا موندن حزب باد نیستن.

+واقعا عجب استدلالی :| زمین سیاره س خورشید ستاره س ماهیتن با هم فرق میکنن این چه ربطی به فوتبال داره؟ دو تا سبک ذاتن "سبک" هستن.ذاتا به یه درد میخوردن ینی بازی فوتبال. و قیاس شما کاملا مع الفارق ه.

تعاریف متداول و معلوم ینی تعاریف کارشناسای شبکه 3 آیا؟! تعریف شما از تیکی تاکا بی پایه و اساسه. هیچ تیمی با پاسای بی هدف و احقمانه نمیتونه 4 سال موفق باشه و 2 بار معتبرترین جام اروپا رو ببره. میشه مشکل تعریف من رو بگین؟ چیزی که کاملا پذیرفته شده ست و روزایی که بارسا تو اوج بود و ملت همه به به و چه چه میکردن همه قبولش داشتن؟ لازم میبینم دوباره تکرار کنم:" فوتبال مالکانه مبتنی بر پاس کوتاه سریع و دقیق+پرس بالا هنگام از دست دادن توپ."المان الان مالکانه بازی میکنه(طبق آمار)پاسای کوتاه دقیقا و نبستا سریعی میده(طبق آمار) وقتی توپ ندارن پرس خوبی میکنن(طبق بازی ها).از طرفی بازیکن سرزن و شوت زن هم دارن و روی ضربه آزاد ها هم به گل میرسن.اصولا اولیه تیکی تاکا(که برای من و خیلی از افراد پذیرفته شده ست ولی برای شما نیست) رو داره و یه چیزایی اضافی که بهترش میکنن.

و من به شما عرض کردم هدفم دادم پست متوالی نبود.بعدم که دیدم متوالی شده رفتم ادغام کردن.چون یکی از کابرا اسپم داده بود و من اون لحظه نخوندم پست رو بعد رفتم پست دادم اومدم دیدم اسپم محضه.بعد اونو پاک کردم متوالی شد.بعدم متوجه شدم رفتم ادغام ش کردم.(در ضمن تذکر برای اسپم ندان مواقع لزوم میتونه محسوب شه ولی چون پست متوالی کلا چیز خوبی نیست من ادغام کردم میتویند ببینید.شما هم تذکر دادین دستتون درد نکنه)
ببخشید ولی جو دادن بی مورد و قضاوت عجولانه بیشتر موج میزنه.برا همینم غیرممکنه ریشه کن شه.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

من دیگه ب این بحث ادامه نمیدم و صرفا باید اینو بگم ک شما هرگونه پاس درست رو دارید تو حیطه ی تیکی تاکا میذارید پس با این حساب تمام تیم های تاریخ فوتبال این سبک رو داشتن

فن پرسی میرسه ب بازی امشب؟ 8->

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

بیخیال باو ! حالا چه آلمان تیکی تاکا ازی کنه چه نکنه ... آلمان به فوتبال ماشینی معروفه دیگه ، همین . بیخیال بقیه ماجرا :|

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

دقیقا تیکی تاکایی که دوستان میگن یک نوع دیگ از توتال فوتبالیه که هلند در دهه هفتاد بازی میکرد.

مالکیت توپ،پاس کاری سریع و تک ضرب،پرس

همینکار رو آلمان الان داره انجام میده.و به نوعی تیکی تاکا یا توتال فوتبال یا هرچیز دیگ ک شما میخواین براش اسم بذارین.

همونطور ک آیدا هم گفت منم اصلا یادم نمیاد آلمان اینجوری بازی کرده باشه.بازی های آلمان همیشه برای من خسته کننده بود.این جام اکثر بازی های آلمان رو دنبال کردم.نظم تیمی و هماهنگی خیلی خوبی داشتن و بازیشون ديگه برای من خسته کننده نبود.

با تمام نفرتی که از آلمان دارم ولی آلمان شایسته قهرمانیه.

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نقل از علیرضا! :
دقیقا تیکی تاکایی که دوستان میگن یک نوع دیگ از توتال فوتبالیه که هلند در دهه هفتاد بازی میکرد.

مالکیت توپ،پاس کاری سریع و تک ضرب،پرس

همینکار رو آلمان الان داره انجام میده.و به نوعی تیکی تاکا یا توتال فوتبال یا هرچیز دیگ ک شما میخواین براش اسم بذارین.

همونطور ک آیدا هم گفت منم اصلا یادم نمیاد آلمان اینجوری بازی کرده باشه.بازی های آلمان همیشه برای من خسته کننده بود.این جام اکثر بازی های آلمان رو دنبال کردم.نظم تیمی و هماهنگی خیلی خوبی داشتن و بازیشون ديگه برای من خسته کننده نبود.

با تمام نفرتی که از آلمان دارم ولی آلمان شایسته قهرمانیه.

یه سوال الان ... به نظر تو تیکی تاکیا واس اسپانیاس ؟

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

حالا من نمیدونم مال کجاست

ولی اونموقعی بارسا دوباره با پپ به اوج برگشته بود توو ایران کارشناسا میگفتن توتال فوتبال هلند دوباره برگشته!

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

به نظر من که ربطی به تیکی تاکا نداره فوتبال آلمان ... آلمان همیشه سبک خاص خودشو داره و کاملا متفاوت بوده با بقیه تیما . این حرفم که بازی آلمان تو جامای قبل کسل کننده بوده حرف مسخره ایه
این آلمان همون آلمانه منتهی منسجم تر ، اون موقع بازیکناش جوونتر و کم تجربه تر بودن
ولی الان همشون به قول معروف پخته شدن

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

بله همه اینا ناشی از همون توتال فوتبال هلندی ه. البته بازم نمیشه گفت توتال فوتبال و به تبعش تیکی تاکا هلندی ه ولی یه دوران اوج تو هلند داشت. بعد تو اسپانیا.الانم میره که تو آلمان دوران اوجش رو تجربه کنه. من قبل ها یه مقاله ای خوندم در مورد تیکی تاکا و توتال فوتبال که گویا قبل تر از هلند و کرایف یه بنده خدایی تو روسیه با یه تیم متوسط بازیش میکرده و اون تیم قهرمان لیگ شوروی سابق شده و اینا ولی بعد یه مدت تو اوج بودن افول میکنه. دقیقا معلوم نیست کودوم تیم اولین بار اینطوری بازی کرد اصلا مهم هم نیست.

من حس میکنم بعضی دوستان دوس ندارن چیزی که به زمان متعلق به بارسا و اسپانیا قلمداد میشده اسمش رو آلمان باشه(ننگ میدونن به نوعی)...باشه اصلا اسم مهم نیست. مهم اون اصول اولیه ست که خودم نزدیک به 5-6 بار گفتم بازم اشاره شد.آلمانم اون اصول رو داره پیاده میکنه دیگه.اگه نمیکنه دلیل بیارید و بگید کودوم بازی.وگرنه که هیچی.

فوتبال ماشینی هم به خاطر نظم بالای تیمی به فوتبال آلمان داده شده و بعدا یه سری فوتبال آلمان رو بی روح دونستن:| چون معتقد بودن خلاقیت و کارای فانتزی و اینا توش نیست پس بی روح و ماشینیه:| که خب معلومه از سر حسادت بوده.

هرگونه پاس درست؟ "پاس کوتاه سریع دقیق" اینا ویژگی های هر گونه پاس درستن؟ تازه پیشوند مالکانه بودن و پسوند مهم تر پرس رو نادیده نگیرید.منم دیگه ادامه نمیدم لاقل تو این تاپیک.تاپیک مال جام جهاین 2014 ه نه سبک های فوتبال.واقعا میشه بعدا تو یه تاپیک دیگه در موردش بحث کرد.(اگه کسی مایله) در ضمن شما هم هرگونه چیزی رو جز سبک بارسای 2011 رو تیکی تاکا نمیدونین که خب جای بحث نداره

فن پرسی دل درد داره گویا.فن خال گفته نه احتمالا ولی قطعی نیست.

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

ببخشيد كه پا برهنه وسط بحث فنيتون ميپرم!

ولي يه چيزيو واقعا درك نميكنم! اين كه الان يكي از بزرگترين اساطير فوتبال كه خيليا اونو بهترين بازيكن تاريخ ميدونستن فوت كرده. كسي كه 5تا قهرماني اروپاي پياپي برد. كسي كه پله خودش ميگه اون بهترين بازيكن تمام ادوار بود. كسي كه در كنار تمام بازيكناي بزرگ ديگه رئال، جايزه بهترين تيم قرن رو دست اون دادن! چرا اون يك دقيقه سكوت كه هرموقع يك اتفاق اينجوري ميفته قبل همه بازيهاي فوتبال انجام ميشه ديشب انجام نشد؟
اگه دليل داشته اين كارشون و من دليلشو نميدونم يكي به من بگه لطفا! اگر هم دليلي نداشته و كلا خوششون نيومده به اسطوره رئال (كه البته بهتره بگيم اسطوره فوتبال) احترام بذارن كه ديگه هيچي اصن...! :|
هرچند دي استفانو خيلي بزرگتر از اين بود كه احترام نذاشتن فيفا بخواد ارزششو پايين بياره ولي خوب كلا حركت زشتي بود... :rolleyes:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

آره منم واقعا درک نکردم:| حالا شاید برای بازی آرژانتین-هلند بخوان یک دقیقه سکوت کنن...ولی به هرحال تصمیم عجیبی بود.اسطوره اسطوره ست دیگه فرقی نمیکنه رئالی بارسایی منچستری بایرنی و....دی استفانو بازیکن خیلی بزرگی بوده این تصمیم فیفا هم عجیب بود واقعا.

علیمپو

بچّه سنّی
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396

یادشون رفته لابد :)) :D

Luna H.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبدکاووس
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
داروسازی

ازین به بعد نباید بگن آبادان برزیلته، بلکه آبادان آلمـــــانته /m\

تیتر روزنامه های ورزشی برزیل که نگم همه صفحه اولشون سیاه بود و تیترهایی مثل این داشتن: فاجعه، شکست تحقیرآمیز، رسوایی و ... خلاصه معلوم نیست برزیل تا چند وقت دیگه بتونه کمر راست کنه. ولی به نظرم بهتره به فکر رده بندی باشن. اگه مردم کشورشون انقدر به بازیکنا فشار وارد نمی‌کردن الان این طوری نمیشد و شاید بازیکنای نیمکت نشینشون واسه بازی رده بندی یه انگیزه ای چیزی داشتن!

بقیه روزنامه ها هم که ماشالا فقط رو باخت و تحقیر برزیل مانور میدن! یکی نیست بگه آلمان بود که این وسط رفت فینالا :|

بازی امشبم بازی نزدیکی میشه. [ دیشبم همین فکرُ میکردم :D ] ولی به نظرم هلند رقیب سرسخت تری باشه تو فینال واسه همین بازی با آرژانتینُ ترجیح میدم. هم در اون صورت برزیلی ها طرفدار آلمان میشن ;;) هم اگه هلند بیاد انگیزه زیادی داره واسه اینکه به ناکامی هاش تو فینال های جام جهانی پایان بده! اونم جلوی آلمان و دشمن دیرین!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا