- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : جام جهانی 2014
کروواسی واقعا خوب بود.ولی مکزیک از کروواسی واقعا بهتر بود.بدشانسی آوردن خوردن به هلند.
سانچز واقعا شگفت زده کرد منو...به هرحال من همیشه هم میگفتم که سانچز بازیکن خوبیه و یه مربی میخواد که بتونه ازش بازی بگیره.
نیمار تو برزیل آزاده(و همه کاره س) و تو ترکیب هم کاملا جا افتاده.بارسا مثل برزیل نیست و کلا جاافتادن تو ترکیب بارسا طول میکشه.نیمار باید تو بارسا با مسی همکاری موثر داشته باشه نه که حرکات نمایشی انجام بده واسه جلب توجه.
"اونقدرا" هم زیبا بازی نمیکنن.تازه کامرون حذف شده هم اصلا معیار خوبی برای اینکه یه تیم زیبا بازی میکنه نیست(بازیشون با مکزیک و کروواسی که اونقدراهم زیبا نبود) قهرمانی رو نمیدونم ولی برزیل "قطعا" تو فینال هست.جاییم مشکل شه کار براشون داوری ها به کمکشون میاد.به نقل از پوریا عابدی :برزیل اصلا شمایل یک قهرمان رو نداره.اصلا..
برزیل منو یاد بارسای رایکارد میندازه.خیلیییی قشنگ بازی میکنن.آدم واقعا لذت میبره از بازیشون.اما اصلا ترسناک نیستن.مطمئن باشین اگه بنا ب بازی هلند برزیل میشد لاله ها خیلی کمتر از طلایی ها میترسیدن..
دلم برای کرواسی سوختاما خب مکزیک واقعا حقش بود
از اسپانیا بدم میاد اما خوشحال شدم شرافتمندانه رفت :)
هلند کاملا از شیلی سر بود.ولی الکسیس عالییی بود
چرا نیمار برزیل انقد با نیمار بارسا میفرقه؟![]()
کروواسی واقعا خوب بود.ولی مکزیک از کروواسی واقعا بهتر بود.بدشانسی آوردن خوردن به هلند.
سانچز واقعا شگفت زده کرد منو...به هرحال من همیشه هم میگفتم که سانچز بازیکن خوبیه و یه مربی میخواد که بتونه ازش بازی بگیره.
نیمار تو برزیل آزاده(و همه کاره س) و تو ترکیب هم کاملا جا افتاده.بارسا مثل برزیل نیست و کلا جاافتادن تو ترکیب بارسا طول میکشه.نیمار باید تو بارسا با مسی همکاری موثر داشته باشه نه که حرکات نمایشی انجام بده واسه جلب توجه.

اما خب مکزیک واقعا حقش بود

کارهای ترکیبیشون رو خیلی وقتی تو هیچ تیم ملی و باشگاهی ندیدم