• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام جهانی 2014

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 1870
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام تیم قهرمان جام جهانی 2014 می شود؟

• رای‌دهندگان
    123
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جام جهانی 2014

فقط برین ی سر ب پیج علیرضا حقیقی بزنین و با چار روز پیش مقایسه کنین
من دیگه حرفی ندارم :|

ببینید، حتی با این باخت، نتیجه ی ما خیلی بد نبوده...مجموعا از 11تا بازی تیمای آسیایی سه امتیاز گرفتن و فقط کره-بلژیک مونده که احتمالا کره هم امتیازی نمیگیره...
وقتی ژاپن با بازیکنایی مثل هوندا که تو میلان بازی میکنه یا کاگاوا که تو منچستره، و خیلی دیگه از بازیکناش تو لیگای بزرگی مثل بوندس لیگا، نمیتونه نتیجه ای بهتر از ما بگیره، ما نباید انتظار داشته باشیم با یه لیگ غیر حرفه ای مثل لیگ ایران و تیم ملی که کلا 4-5تا لژیونر داره، بتونیم جزو 16 تیم باشیم...

هرچند ما بهشون افتخار میکنیم و اونارو لایق جایگاهی بالاتر میدونیم، اما خب با این سیستم استعدادیابی و لیگ غیر حرفه ای و امکانات محدود، نمیشه نتایج فوقالعاده گرفت...

پ.ن: ازین زورم میاد که دوباره زبون یه افرادی مثل قلعه نویی دراز میشه و میگن کی روش خوب نبود، من خوبم X-(

به نقل از ::پژواک:: :
به نقل از ::پژواک:: :
کاملن حقشه.

به نقل از مُحَمَّد :
من فقط يه چيز بگم كه همه چيز امكان داره، يادمون نره تا همين چندسال پيش واليبالمون هيج حرفي واسه گفتن نداشت و اولين بار پارسال رفت ليگ جهاني، ولي الان اينقد پيشرفت كرده و طبق آخرين رده بندي تيم دومه.
به اميد پيشرفت فوتبالمون

معلومه که از برنامه ریزی و مدیریت والیبال هیچی نمیدونی!
از روی سکو رفتن تیم ملی جوانان و نوجوانان در مسابقات جهانی هیچی نمیدونی.

از آوردن مربیان بزرگ مثل گاییچ و ست کوویچ واسه والیبال پایه خبر نداری.

پارک مربی فعلی کره 10سال پیش، که شما نمیدونستی والیبال چیه، سرمربی والیبال ایران بود.اون موقع گفت که اگه همین بازیکنا در کره دراختیار من باشه قهرمان دنیا میشیم.
فدراسیون با یه برنامه ریزی خوب داره حرفای پارک رو محقق میکنه.

به نقل از Reza Ghoochannezhad :
یعنی چی حقشه؟
این ملت چشون شده؟
چون حقیقی گل خورده باید برید پیجش خواهر و مادرشو یکی کنید؟ باید بهش فحش بدید؟
چون مسی گل زده باید اینجوری باهاش رفتار شه؟
چرا اینقد بی فرهنگ شدیمم ما؟
چرا اینقدر راحت فحش میدید؟
حقیقی به عنوان یه دروازه بان تمام تلالشو کرد، اما هر کسی گل میخوره...بنظرتون الان مردم اسپانیا هم رفتن پیج کاسیاس بهش فحس بدن؟

واقعا واسه این افرادی که میرن فحش میدن متاسفم...

هرچقدر بگم حالم از دید ملتم ب هم میخوره کم گفتم :))
حالم از لنگ ب هم میخوره.حقیقی هم ی لنگیه.اما مرد بود و جلو آرژانتین کشورمو سرافراز کرد.پس بش افتخار میکنم.تو این بازی ده تا گلم میخورد باز پاش وایمیستادم
اونوقت ملت چیا میگن..

به نقل از Reza Ghoochannezhad :

اینک طی 4روز یهو همونای که میگفتن وای آفرین تو خیلی خوبی و اینا , حاا برن شخصیت طرفو ب رگبار ببندن حقه ؟
این ک احترام و شخصیت یه آدم که بالاخره تلاششو کرده و انصافا هم تو بازی قبل عالی ظاهر شده انقد راحت پایمال شه , این ک تا میاد از افتخار کردن ملتش بهش خوشحال شه اینجوری میزن تو ذوقش و عذاب وجدانشو بدتر میکنن , حقه ؟ واقعا حقشه ؟

بی انصاف نباشیم .

کلا فوتبال ما این جوری دیگه.. روی یه ریتم خاص نیستیم کلا... یه روز معمولی مثل بازی با نیجریه.. یه روز بسیار عالی مثل بازی با ارژانتین و یه روز بد مثل بازی با بوسنی.... باید خودمون رواصلاح کنیم و برنامه ریزی درستی داشته باشیم و سطح بازی هایمان رو بیاریم بالا... و حرف پولادی رو هم فراموش نکنیم که ما اصن بازی های تدارکاتی خوبی نداریم ، الان مهدوی کیا گفت این واقعیت فوتبال مایه... ما الان تو اسیا با کشورای مثل قطر و کره(که توی جام جهانی گل زیادی خورد) بازی میکنیم و بوسنی با کشور هایی مثل انگلیس و فرانسه.. ما اصنقابل مقایسه نیستیم..... ولی کلا قابل قبول بودن همشون برای مدتی هر چند کوتاه دل مردم رو شاد کردن... =D>

:|
به قول جناب فامیل دور : من دیگه هیــــــــــــــــــــــــچ حرفی ندارم ...........

واقعا که .... نه به اون بازی ایران آرژانتین ... نه به این ........ اه ... دقیقا 90 دیقه خاطرات فوتبال بازی کردن ما تو مدرسه جلو چشمم رژه میرفت....
این تیم ملی بود؟ یا توپ بازی سومای فرزانگان ؟؟ :| :| :| :|

جا داره تشکر کنم از اون یک کیلو تخمه آفتابگردون که الکی الکی حیف شد...

به قول بابام اینا عمدا باختن بیان ایران روزه هاشونو بگیرن :|

+فردوسی پور ~X( ~X( ~X(
همزاد پنداری با ابرقدرت های فوتبال _اسپانیا -ایتالیا_ :|

به نقل از علیرضا! :
معلومه که از برنامه ریزی و مدیریت والیبال هیچی نمیدونی!
از روی سکو رفتن تیم ملی جوانان و نوجوانان در مسابقات جهانی هیچی نمیدونی.

از آوردن مربیان بزرگ مثل گاییچ و ست کوویچ واسه والیبال پایه خبر نداری.

پارک مربی فعلی کره 10سال پیش، که شما نمیدونستی والیبال چیه، سرمربی والیبال ایران بود.اون موقع گفت که اگه همین بازیکنا در کره دراختیار من باشه قهرمان دنیا میشیم.
فدراسیون با یه برنامه ریزی خوب داره حرفای پارک رو محقق میکنه.
معلومه که شما هیچی از فوتبال نمی دونی!
اگه می دونستی باید می فهمیدی وقتی والیبال ده سال زمان نیاز داره برای مدعی شدن توی فوتبال 20 سال نیازه و ما فقط 3 سالش رو رفتیم تا حالا! دو سال از سه سال هم داشتیم دنبال ایرانی هایی توی دنیا می گشتیم که سرشون به تنشون بیارزه!
اگه می دوستی می فهمیدی همه ناراحت هستن ولی حرف چرت نمی زنند!
اگه می دونستی به خودت اجازه نمی دادی فوتبالی که تازه داره ساخته می شه و بعد از چهل سال با وجود بازیکن هایی به مراتب ضعیف تر از ده سال قبل ایران می شه بهش امید داشتن رو نمی کوبیدی!
هر چیزی باید از یه جایی شروع بشه و وقتی شروع شد باید همه جوره ازش حمایت کنی تا به نتیجه برسه اما بعضیا انتظار داشتن بعد سه سال که تنها نقطه ی مثبت تیم ما سرمربی خوبش بود و هیچ چیز دیگه ای نداشتیم قهرمان جهان هم بشیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا