• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام جهانی 2014

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 1870
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام تیم قهرمان جام جهانی 2014 می شود؟

• رای‌دهندگان
    123
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جام جهانی 2014

برزیل اصلا شمایل یک قهرمان رو نداره.اصلا..
برزیل منو یاد بارسای رایکارد میندازه.خیلیییی قشنگ بازی میکنن.آدم واقعا لذت میبره از بازیشون.اما اصلا ترسناک نیستن.مطمئن باشین اگه بنا ب بازی هلند برزیل میشد لاله ها خیلی کمتر از طلایی ها میترسیدن..
دلم برای کرواسی سوخت :(اما خب مکزیک واقعا حقش بود

از اسپانیا بدم میاد اما خوشحال شدم شرافتمندانه رفت :)
هلند کاملا از شیلی سر بود.ولی الکسیس عالییی بود

چرا نیمار برزیل انقد با نیمار بارسا میفرقه؟ :(

ی خیر تقریبا خوب:این یارو میرعالم پیانیچ بهترین بازیکن بوسنی توی تمرین مصدوم شده و احتمالا ب بازی با ما نمیرسه
ازون ور هم آرژانتین اعلام کرده میخواییم با 9 امتیاز بریم بالا و اصلا مهم نیست حریف مقابلمون کی هست

همه دست در دست هم دادن که ایران بره بالا انشاالله
فردا همگی میریزیم بیرون

به نقل از senator77 :
ی خیر تقریبا خوب:این یارو میرعالم پیانیچ بهترین بازیکن بوسنی توی تمرین مصدوم شده و احتمالا ب بازی با ما نمیرسه
ازون ور هم آرژانتین اعلام کرده میخواییم با 9 امتیاز بریم بالا و اصلا مهم نیست حریف مقابلمون کی هست

همه دست در دست هم دادن که ایران بره بالا انشاالله
فردا همگی میریزیم بیرون
پس خيلي خوبه كه.
فقط دلم براي كنكوري هاي رياضي ميسوزه اگه ايشاا.. ريختيم بيرون ..تو كوچه ها و مناطق مسكوني زياد سوصدا نكنيم .
منبع؟؟

اقا من ديگه حالام از اين رسانه ها به هم مي خوره ،،همش برا مسي و رونالدو كار مي كنن،من طرفدار ريالم ولي اين رسانه ها شورشو در اوردن(دليلشم مشخصه سرمايه گذاري بالاي تبليغتي رو اين بازيكنا)تو با ي پرتغال امريكا رونالدو يه سانتر كرد فرداش همه جا مي زدي يا ميخوندي مي نوشتن سانتر رونالدو پرتغال را نجات داد و از اين حرفا،همون روزش هازارد بازيكن چلسي و بلژيك در دقايق پاياني اون بازيه نسبتا خشك رو با دريپ كردن يه نفر و يه پاس گل فوق العاد كه تقريبا برابر گل بود تغيير داد ولي هيچ كس اسمي از هازار نيوورد . يا مثلا مسي تمام اين سالو مصدوم بود ولي بازم نفر دوم تو راي گيريه توپ طلا شد،به نظر من اينا همش رسانس اين بازيكنا انقدري كه بزرگ شدن بزرگ نيست

به نقل از hossein9021 :
اين بازيكنا انقدري كه بزرگ شدن بزرگ نيست
درسته انقد نیستن ولی اگه دقت کرده باشی بهتر ازون امسال نبود

به نقل از senator77 :
درسته انقد نیستن ولی اگه دقت کرده باشی بهتر ازون امسال نبود
اگه نگیم ریبری از رونالدو هم بهتر بود بدون شک حداقل از مسی که خیلی برتر و اثر گذار تر بود!

ایران بوسنی ساعت چنده?

دقت کردید که تو پایان دور دوم مسابقات جام جهانی علیرضا حقیقی شد هشتمین دروازبان دنیا؟
خدایی دمش گرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا