daneshvar.amrollahi
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- راهنمایی حلی۲/دبیرستان حلی۱۰/دبیرستان علامه طباطبایی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
پاسخ : تدریس برنامه نویسی در سمپاد
بله رنکینگ کلی (میانگین) مدرسه ی حلی ۳ خیلی خوبه. اما نمی شه همه ی دانش آموز هاشو رو قضاوت کرد! یه تعدادی المپیادی هستن که رنک حلی ۳ رو برده اند بالا. که تو هر مدرسه ای المپیادی هست
الان شما برو دانشگاه توکیو رو ببین که بین ارگان ها، هفتم هستش. توش آدم grandmaster پیدا میشه تا pupil. اون pupil نمیتونه بگه من شاخم
نمونه دیگرش هم دانشگاه شریف که رتبه ۲۰ هستش. اونجا هم آدم سبز رنگ پیدا میشه.
اما کلا حرف من این بود: اگر می بینی تو مدرسه خودت بین بقیه خیلی بهتری، برو یه کانتست کدفورسس بده سطح واقعیت دستت میاد! کاری به رنگینگ ارگان ها نداشتم! شما خودتون اکانت دارید؟ اسمش چیه؟
به نقل از آرشـ :ببخشید به خاطر تاخیر...
جامعه آماری بالا کد فورسز خوبه؟
سرچ کن Allame Helli 3 رنکینگارو ببین![]()
بله رنکینگ کلی (میانگین) مدرسه ی حلی ۳ خیلی خوبه. اما نمی شه همه ی دانش آموز هاشو رو قضاوت کرد! یه تعدادی المپیادی هستن که رنک حلی ۳ رو برده اند بالا. که تو هر مدرسه ای المپیادی هست
الان شما برو دانشگاه توکیو رو ببین که بین ارگان ها، هفتم هستش. توش آدم grandmaster پیدا میشه تا pupil. اون pupil نمیتونه بگه من شاخم
نمونه دیگرش هم دانشگاه شریف که رتبه ۲۰ هستش. اونجا هم آدم سبز رنگ پیدا میشه. اما کلا حرف من این بود: اگر می بینی تو مدرسه خودت بین بقیه خیلی بهتری، برو یه کانتست کدفورسس بده سطح واقعیت دستت میاد! کاری به رنگینگ ارگان ها نداشتم! شما خودتون اکانت دارید؟ اسمش چیه؟