پاسخ : گردهمایی نمایشگاه کتاب ۹۳
من هم تازه داره حالم بهتر میشه.

اول یه تشکر کنم از آرمان حقیقی عزیز که خیلی زحمت کشید و برنامهها رو تنظیم کرد و کمک کرد. و از امیرحسین پریسای که زحمت عکسها رو کشید و جوّ داد به قضایا. نگم حالا. از آبمعدنی دماوند هم تشکر کنم که اگه نبود بچهها تفریح دیگهای نداشتن. و یه دوستی هم بود با افتخار خودش رو معرفی کرد، ما موندیم که نشناختیم و حالا برنخوره بش و اینا، بعد گفت روز قبل میتینگ عضو شده. از ایشون هم تشکر میکنم.
امیدوارم دورهمی خوبی بوده باشه، ما رو که سر جابهجا شدن و معرفی پیر کردید، ولی خب بعد گروهگروه کردن اوضاع بهتر شد و فکر کنم بیشتر خوش گذشت. با احتساب کسایی که قبل از عکس رفتند یا بعد سنجش اومدند ، حدوداً شصتنفر اومدن و برای همین بود که مجبور شدیم به چندگروه تقسیم کنیم تا جمع صمیمیتر باشه.
× برنامه فقط برای هماهنگی بیشتر و منسجمبودن فیکس شد. اگه نتونستید شرکت کنید، میتونید
این هفته تشریف بیارید.
× عکسها رو میتونید از
اینجا دانلود کنید (
+) مابقی عکسها رو هم به دستم برسه همینجا میذارم.
به نقل از میم ح میم دال :
شما دانش آموزا چقدر ۱۸+ بودید! بابا اون بازی چی بود؟ پتانسیل اینو داشتید که بیان همتون رو مستقیم ببرن اوین. گشت ارشاد هم کم بود واسش
والّا راست میگه؛ چی بود اون بازی دقیقاً؟ رکورد تراکم جمعیت؟

ایدهی بالا رفتن از داربست و کارهای دیگه رو کی داد؟ کلاً دفعات بعد رحم کنید به هم. بابت گرهزدن کفشهای من هم دارم برای اون عدّه. :دی
× درمورد این بحثا من برم بالای منبر یه کم؛ هدف همهی این دورهمیها، جدا شدن این دوستیها و غریبگیها از نوشتهها و پستهاست. لذا ناراحت نباشید از اینکه خیلیها رو نمیشناختید یا برنامهی خیلی خاص و ویژهای اجرا نشد. دیدن دوبارهی دوستان و آشنا شدن با یکسری دوست خوب و جدید، ارزش این جمعهاست. ارزش جمع، اینجاست که خوبننوشتن و خوب تایپنکردن؛ دلیلی نیست که دوست خوبی نباشیم برای هم. همین، خسته نباشید.