منم فريب جامعه آماريش رو خوردم كه به شدت پشيمون شدم. مطمعن باش امسال خيلي كاهش پيدا ميكنه جامعه آماري كانون. ثانيا جامعه آماري كه روي نتيجه خودت تاثيرگذار نيست فقط براي تخمين رتبه و ارزيابي وضعيتت مناسب تره كه اونم خيلي ارزش نداره. در مورد مدير ها هم مال شما رو نميدونم ولي اكثر مديراي مدرسه ها به ازاي هر نفري كه ميفرستن كانون پورسانت ميگيرن.به نقل از el@heh :ب من توصیه کردند ک سنجش حتمن برم
مدیرمونم گف ک حتمن قلم چی برید
از دانش آموزامون بودند ک گزینه دو میرفتند برا کنکور و ناراضی بودند
من امسال ب زور قلم چی رفتم
نمیخواستم برم،ن کتاباشو خریدم نه سی دی هاشونو
قبول دارم پشتیبان فقط تبلیغ محصولات میکنه
بین دوهفته هم زنگ میزنه میگه الهه آزمونمون جمعه ساعت هشت و نیم فلان جاس!
کار خاصی نمیکنه!
ولی ب خاطر جامعه آماریش همه میگن قلم چی بهتره!
به نقل از inspiré :[member=11547]امیررضا[/member]
چرا بیشتر آدمایی که من میبینم دقیقا همینو میگن " بازم میرم کانون با اینکه متنفرم از موسسه قلمچی" ؟
چون بهش (به برنامه اش) عادت کردین یا چیز دیگه اس؟
دلیلتون چیه اونوقت؟ چرا باید کاهش پیدا کنه؟ چون شما نمیرید دیگه !؟به نقل از Aroosak :من كه در عمل برگشتم به گذشته، محاله دوباره پامو بزارم توي كانون. گزينه دو يا سنجش يكيش رو خواهم رفت.
از امسال شركت كننده هاي جدي كانون كاهش پيدا ميكنن و عوضش درصدهاي پايين افزايش پيدا ميكنن و اين باعث ميشه ترازها جابجا بشن و به اين ترتيب جامعه آماريش ديگه بدردنخور ميشه. ديگه گذشت اون زمون كه كانون جاي شاگرد زرنگ ها بود !
دليلم تجربيات خودم و اطرافيانم هست. همين توصيه هاي دبيران براي سنجش و افزايش كيفيت سوالات سنجش خودش باعث ميشه خيلي ها به سنجش كشيده بشن. من يكم شك داشتم كه به خاطر سوالات مفهومي و نكته دار و خفن زيست شناسي برم كانون ولي كتاب زيست جديد گاج رو ديدم و ديگه به نظر من هيچ نيازي نيست به قلمچي رفتن.به نقل از حمیـده :دلیلتون چیه اونوقت؟ چرا باید کاهش پیدا کنه؟ چون شما نمیرید دیگه !؟
کانون با انواع ترفندها داره دانشآموزهارو جذب میکنه. انقدر هم مهم هست کنکور برای هر کسی که بخاطرش تو این موسسهها شرکت کنه.
به نقل از Aroosak :دليلم تجربيات خودم و اطرافيانم هست. همين توصيه هاي دبيران براي سنجش و افزايش كيفيت سوالات سنجش خودش باعث ميشه خيلي ها به سنجش كشيده بشن. من يكم شك داشتم كه به خاطر سوالات مفهومي و نكته دار و خفن زيست شناسي برم كانون ولي كتاب زيست جديد گاج رو ديدم و ديگه به نظر من هيچ نيازي نيست به قلمچي رفتن.
با تشکر از دوست خوبمبه نقل از فرزآنه. :من ب نیابت از امیر
حقیقتش اینهکه کانون سابقهش زیاده و ب نظرم برنامهای که میچینه خیلی بهتره از بقیه موسسهها(حداقل از گزینه دو) ، تعداد آزموناش زیاده، خیلی هم خوب و مرتبه برنامهش ولی خب ممکنه ی سری درگیر تراز و رتبه و اینا شن واسه همین تنفر ایجاد میکنه! :د یا اینکه هی همه جا میان تبلیغ میکنن میگن ما خوبیم و اینا
نه امیر؟