اگه دنبال آزمونی با سوالات سخخخخت هستین، برین قلمچی. ولی اگه میخواین آزمونتون منطبق بر کنکور باشه، برید گزینه دو.
اگه دنبال آزمونی با جامعه آماری بالا هستین، برین قلمچی، ولی اگه زیاد هدفتون تعداد شرکت کنندگان نیست، برید گزینه دو.
اگه دنبال رقابت هستید و میخواین با کسانی که قطعا در کنکور رتبه های برتر میارن سطح خودتونو بسنجید (در رده های بالا) برید قلمچی، وگرنه برید گزینه دو.
اگه زود ناامید نمیشید، برین قلمچی، وگرنه برید گزینه دو
اگه رشتتون ریاضی و تجربیه، اینو بدونین که ریاضی رشته ریاضی و زیست رشته تجربی در قلمچی، نظیر نداره تو آزمونای دیگه از نظر سنگینی. خصوصا این سالها که طراحا رویکردهای جدید دارن پیاده میکنن و خیلی لعنتی شدن!
عمومی های قلمچی ولی یه خرده سطحش زیادی چرت میشه. من عمومی قلمچی رو زیاد تایید نمیکنم. من قبلا هم عمومی قلمچی رو زیاد قبول نداشتم ولی از وقتی این سوال زبان انگلیسی رو تو آزمونش قرار داد، حالا نه فقط به خاطر این سوال، در کل امسال با دیدن سوالاتش خصوصا مواردی در درس های ادبیات و دینی!!، دیگه کاملا به یقین رسیدم که به درد نمیخوره. سوال زبان هم این بود:
To make a final decision, the results of the research launched last month must be studied at a great
detail - depth - length - heigh
من دیگه حرفی ندارم!
شما قلمچی با همچین سوالاتی طرفید!