امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

به نقل از ali molaE :
سوال 45 نهایی 92 دو تا گزینه نمیتونه درست باشه؟
c , d

51 هم b نمیشه؟

چرا اینجوریه این؟
طراحا فک کنم سوال طرح کردنی،دیشبش نخوابیده بودن
خرداد؟
45 خب گزینه 3 میگه فک میکنن زندگیشونو تغییر نمیده ولی خب حتما تغییر میده که میخان حالا کمش کنن و اجازه ندن تغییر کنه.
51 هم همون 4 میشه. شوهر میگه که چون خودش به اندازه کافی درامد داره احمقانه ـس که خانومه کار کنه.

فک نمیکنم مشکلی داشته باشن...

به نقل از armina.f :
آقا من با این با دانش خود پر کنیدا مشکل دارم. . . . با دانش سرشار خودم پرشون میکنم. . . ولی تو این کلید لعنتی نیس بعضیاش. . . . خو من چیکار کنم یعنی؟!
اكثر اون جمله ها يا جمله اي از متن درساست يا شبيهشونه و جوابشون هم توي همون درسه است

اون سوال "اسمش" اینه که با "دانش خود" پر کنید. شما در واقع باید دانش اضافی(!) تونو بریزید دور و فقط از کلمه هایی که تو کتاب هست بنویسید. همینطور تمرینا و شکلا که باید دقیقا مثل نمونه ی کتاب، جمله رو بنویسید.
اینه سیستم آموزشی ما!

page.45
he is going to put his coat on.
she is going to put her shoes on./she is going to take her shoes off. ( :-/ )
she is going to turn off the TV.
he is waking her up.
he is picking the coins up.
she is giving the book back.

عکس سوال 5 صفحه 44 چیه؟
شبیه ماکروفره ( :-" )ولی با سن و سال این کتاب فک کنم رادیو باشه. آره؟

این سوالای شکلا اوناییش که yes no question هست بعضیاش رو دو قسمتی جواب داده . . . . بعضیاشم یه قسمتی
مثلا بعضی سوالا رو گفته no he doesn t . He likes playing ping pong
بعضیاشم مثلا گفته no he likes palying pingpong
الان تکلیف چیه؟ :-?

سوال پایین صفه 58 این دختره داره کینکت بازی میکنه؟! :)) =))

برای سوالای دانش خودتون باید بگم که برای مصحح ۷-۸ تا کلمه می‌ذارن که هر کدوم از اونا باشه درسته. فقط چیزی که تو پاسخنامه‌ست نیست. باید خیلی پرت باشه که غلط بگیرند. :‌)

آرمینا.اف:
مورد اول رو بنویسید. محکم‌کاری :))

مریم:
رادیوئه دیگه =))

Fireball.II:
داره می‌گه بخواب؟ :-"
نمیدونم :-"

نقل‌قول. :-w

.

به نقل از مریـم :
خرداد؟
45 خب گزینه 3 میگه فک میکنن زندگیشونو تغییر نمیده ولی خب حتما تغییر میده که میخان حالا کمش کنن و اجازه ندن تغییر کنه.
51 هم همون 4 میشه. شوهر میگه که چون خودش به اندازه کافی درامد داره احمقانه ـس که خانومه کار کنه.

فک نمیکنم مشکلی داشته باشن...

نه اون نمیشه معنیش

سوال 45 هم c میتونه درست باشه

ص 48 سوال 5، They Are waiting for the bus at the parking space ؟
Seriously ؟ :|

من تشکر میکنم از کسانی که سوالایی رو که شک دارن مطرح میکنن چون که من که حال سوال حل کردن ندارم، حداقل همینا به چشمم بخوره!

از اونجایی ک من کلااا خیلی واسه دانش خود کامل کنیدا ابتکار ب خرج میدم و کلی لغت جدید مینویسم و از اونجایی ک کلا کتاب زبانمو ک پاکِ پاکِ واسه بار اول واسه امتحانای ترم باز کردم ;D این سوال پیش میاد ک معلما میان و بعد از ظهر بعد از امتحان لغت های ممکن رو ب پاسخنامه اضافه میکنن و اینا حالا اگه چیزی ک نوشتیم تو اون لغتا نبود اما درست بود(سابقه دارم چیزی نوشتم ک ب فکر هیچ بنی معلمی نرسه و بعد دوروز معلم بیاد بگه درست بود اینم ) مصحح میتونه نمره بده سرخود؟بعد اگه چنتا بنویسیم یکیش غلط باشه ازت قبول میکنن ؟؟؟لغتای استرسو ب ما گفتن حفظ کنـــــــــــید :((

به نقل از seer_night :
از اونجایی ک من کلااا خیلی واسه دانش خود کامل کنیدا ابتکار ب خرج میدم و کلی لغت جدید مینویسم و از اونجایی ک کلا کتاب زبانمو ک پاکِ پاکِ واسه بار اول واسه امتحانای ترم باز کردم ;D این سوال پیش میاد ک معلما میان و بعد از ظهر بعد از امتحان لغت های ممکن رو ب پاسخنامه اضافه میکنن و اینا حالا اگه چیزی ک نوشتیم تو اون لغتا نبود اما درست بود(سابقه دارم چیزی نوشتم ک ب فکر هیچ بنی معلمی نرسه و بعد دوروز معلم بیاد بگه درست بود اینم ) مصحح میتونه نمره بده سرخود؟بعد اگه چنتا بنویسیم یکیش غلط باشه ازت قبول میکنن ؟؟؟لغتای استرسو ب ما گفتن حفظ کنـــــــــــید :((
آره اگه چند تا بنویسی کم میشه. توی صورت سوال زیر فقط یک کلمه خط کشیده . زرنگیا!! :))
استرسا کجاش حفظیه؟! مگه تلفظ کلمه ها رو بلد نیسی عزیزم؟!از من بشنو حفظ کنی نصف عمرت بر فنا رفته /m\

با دانش خود پرکنید هارو از چیزایی میدن که توی "جمله" های کتاب وجود دارن؛ معمولا هم جمله هاشون مشابه هموناس. کلمه هایی که فقط تو تلفظ اومده و توی جمله ای به کار نرفته رو فکر نکنم بدن اصن.

به نقل از hasan_r :
.
.
تلفظا رو چه کنیم؟(استرس ها رو میگم)

Please ! [-o< [-o< [-o<

برو صفحه 176 همین تاپیک

مرسی توجه :o
:))

باو یکم گوشادیسمُ بذارین کنار به نمونه سوالای خرداد 92 یه نیگا بندازین :))

سوال 45 و 51 رو رفع ابهام کنین لدفن

به نقل از armina.f :
آره اگه چند تا بنویسی کم میشه. توی صورت سوال زیر فقط یک کلمه خط کشیده . زرنگیا!! :))
استرسا کجاش حفظیه؟! مگه تلفظ کلمه ها رو بلد نیسی عزیزم؟!از من بشنو حفظ کنی نصف عمرت بر فنا رفته /m\

;D ;D ;D
ن والاااا کلا از زمانی دارم زبان میخونممم کلا تو کلاس زبانم واسه استرس مورچه میذاشتم ;D

ولی معلممون گفت حفظ کنین همینا میاد یکی دوتا هم نیست کــــــ

بیخیال بابا.استرسا که رسمن حفظیه دیه :/
شاخ بازی بیخودی در نیارید -_-
سوال سه و پنج صفحه 48 یکی بگه اینا دارن چیکار میکنن دقیقا.

به نقل از ali molaE :
مرسی توجه :o
:))

باو یکم گوشادیسمُ بذارین کنار به نمونه سوالای خرداد 92 یه نیگا بندازین :))

سوال 45 و 51 رو رفع ابهام کنین لدفن

45 d البته c هم میتونه درست باشه ولی d خیلی درست تره!
51 d این یکی هم که فقط همین میتونه درست باشه

3-no,he is waiting for a taxi
5-they are waiting for the bus
:-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا