- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان
- شهر
- شهرستان
- سال فارغ التحصیلی
- 105
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)
اون یکی ش هم آی سایت می شد ؟
اون یکی ش هم آی سایت می شد ؟
بلی بلیبه نقل از شوکوهــ :اون یکی ش هم آی سایت می شد ؟
چی ای سایت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از شوکوهــ :اون یکی ش هم آی سایت می شد ؟
خوب ترازو از قبل نمیشه تعیین کرد.باید همه امتحان بدن تراز نسبت به هم دیگه سنجیده میشه واسه همین فرمول مشخصی ندارهبه نقل از Prosur :میشه بگی منظورت از این تراز گیری ک گفتی چیه؟ من اینقد تو این چند روز موارد ضد و نقیض خوندم ک نمی دونم الان این تراز گیری که میگی چجوریه!؟ بی نهایت شیوه واسه تراز گیری امت نهایی خوندم تو نت!
بعلهبه نقل از BiTtern :بچه ها اون پرستار لعنتی داشت چه غلطی می کرد؟!
taking care of درسته آیا؟!
شما خودتو درگیر نکن ...به نقل از Prosur :اای خدا
الان اگه ی بدبختی بخواد مثلا واس زیرگروه یک دانشگاه تهران تلاش کنه دیگه با این وضع باید قیدشو بزنه ؟
هیچ کس این موضوع رو برا من شفاف سازی نمی کنه!
با مرگ فاصله چندانی ندارم!!!!! دارم دق می کنم...
ببینین من میگم مثلا برا ی درسی مثل شیمی کم کم 500 نفر تو کشور 20 میگیرن دیگه! درسته؟ این 500 نفر 25 درصدشو گرفتن ، بعد این 500 نفر خب میرن کنکورشونم خوب میزنن در نهایت ک مثلا تو واس رتبه شیمی کنکورت (اگه امت نهاییتو 20 نگیری) حداقل از الان باید از 500 ب بعد حساب کنی! اگه اینو در نظر بگیریم که هر کی خوبه خوب هم میره بالا!
خب پس ینی من برم کشکمو بسابم!
راهنمایی لدفن، تا هنوز زندم!
آره خب ببينيد، اين تمرينه كتابه و بايد از يك فعل دو قسمتي كه بخش دومش قيد يا حرف اضافه است استفاده كنيم.به نقل از BiTtern :هی وای تو پاسخ نامش که زده looking after ؟!
نظر مصحح محترم است !به نقل از BiTtern :هی وای تو پاسخ نامش که زده looking after ؟!
ایت دیپِندز آن شعور مصحح!!!!به نقل از BiTtern :هی وای تو پاسخ نامش که زده looking after ؟!