• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

مو خوابوم میا

به نقل از p.moradi :
امتحان حسابان میشه ماشین حساب ساده برد؟ :-?
به نقل از حمیـده :

واسه چبر که ماشین حساب معمولی مجاز بود !!!!

به نقل از حمیـده :
یه سوالی که پیش میاد :-" تو رسم نمودارها نمی‌شه از خودکار رنگی استفاده کنیم؟ :)) به جان خودم من قاطی می‌کنم :-" :))

آره واقعا !! من آبی کمرنگ میبرم با خودم ، اگر اجازه دادن استفاده میکنم اگر هم نه که همون آبی و مشکی :-"

صفحه 100 تاپیک :))

× پ.ن 1 : راستی به حل المسائل اطمینان کامل نکنید ، اگر فکر میکنید چیزی تو اثبات ها لازمه که تو حل المسائل ننوشته حتما خودتون تو امتحان بنویسید! مسلما حل المسائل یه جاهایی اشکال دارن 8-^

پ.ن 2 : تابع متناوب رو در چه حد باید برای نهایی بدونیم ؟! :-??

به نقل از سجّاد :
سر حسابان واسه خود شیرینی پیش مصحح؛ تمام قضایی که استفاده میکنید رو بنویسید و اگه بلدید و جا هم هست اثبات کنید.... مخصوصا وقتی هم ارزی سینوس و ایکس دارید استفاده میکنید!!!!

راستی تبدیل یک منهای کسینوس به سینوس و بعد هم ارزی زدن با مخرج یه سوال حتمیه.... اگه از جلسه اومدید بیرون و یک منهای کسینوس رو به سینوس دو تبدیل نکرده بودید روی 19 حساب کنید...
در ضمن سینوس دو تو صورت رو با ایکس دو تو مخرج ساده نکنید چون نمره نمیدن.... باید به صورت ضرب سینوس در سینوس بر ایکس در ایکس تبدیل کنید..... دوتا هم ارزی بزنید...
فمیدید حرفامو اصلا؟

حمیده... دو رنگ آبی و مشکی... :)راستی روی نمودار ضابطه رو هم بنویسید... 25 صدم داره

اصلن از هم ارزی استفاده نکنید معلم ما میگه نمره کن میکنن
واسه tan و cot اگه دادن sسجاد راس میگه باید به صورت ضرب سینوس ر سینوس بنویسید بارم داره در کل کامل بنویسید فک کنید کسی ک هیچی نمیفهمه می خاد یاد بگیره

اخر اخرش اینه ک تو مزدوجش ضرب کنید یا اتحاد مثلثاتی رو ب سینوس تبدیل کنید ک در این صورت تو مخرج حتما برای ی سینوس ی x
هست و xب 0 میل میکنه یا هم چاق و لاغره

اونم از نوع ساده هاشون شاید ی ذره نسبت ب پارسال سطحش بالا باشه واسه اینک تاثیر بیشتره ولی زیاد بالا نمیشه

صفحه 151 کتاب درسی هم ارزی سینوس و ایکس اثبات شده و ازش استفاده شده
هم ارزی توی کتاب درسی هست
پس استفادش ایرادی نداره
تو کلید سالای قبلم بوده فک کنم

به نقل از سجّاد :
صفحه 151 کتاب درسی هم ارزی سینوس و ایکس اثبات شده و ازش استفاده شده
هم ارزی توی کتاب درسی هست
پس استفادش ایرادی

اون هست xsin1/x

هم هست

به نقل از F@|-|!mEh :
پ.ن 2 : تابع متناوب رو در چه حد باید برای نهایی بدونیم ؟! :-??
یه سال برای توابع متناوب یه سوال داده بودن، اونم جای خالی بود ! که دوره‌ی تناوب تابع فلان رو بنویسید. خیلی مانور نمی‌دن روش.

به نقل از حمیـده :
یه سال برای توابع متناوب یه سوال داده بودن، اونم جای خالی بود ! که دوره‌ی تناوب تابع فلان رو بنویسید. خیلی مانور نمی‌دن روش.

همشو بخون

بجه ها من لايكميتونم بدم اما ديسلايك نميتونم بدم.جراااا؟راهنماييم كنين.ميدونم بي ربطه ببخشيد.

• لایک
امتیازات: Moshk
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا