ببین اولش گفته الکترون به سمت جنوب حرکت میکنه. رو کاغذ جهتهارو بنویس، بعد از مرکز اونا، یه فلش بکش به سمت پایین. این میشه سرعت. میگه نیرو بالاسوئه. یعنی برون سوئه. یعنی میشه یه دایره وسطش نقطهبه نقل از F@|-|!mEh :الان مشکل من اینه که اصلا سوال رو نمیفهمم
اولش جهت حرکت و اینا داده بعد تو الفش نیرو رو گفته
سرعت رو پایین گرفتی از کجا فهمیدی که میدان به سمت راسته؟؟ چرا درون سو و برون سو نمیگیریش؟!
بعد تو الفش نیرو بالا باشه از کجا بفهمم میدان رو چپ/راست بگیرن یا برون سو / درون سو؟؟
به نقل از حمیـده :ببین اولش گفته الکترون به سمت جنوب حرکت میکنه. رو کاغذ جهتهارو بنویس، بعد از مرکز اونا، یه فلش بکش به سمت پایین. این میشه سرعت. میگه نیرو بالاسوئه. یعنی برون سوئه. یعنی میشه یه دایره وسطش نقطهچون گفته الکترونه، با قاعدهی دست چپ، چهار انگشت در جهت سرعت، انگشت شست در جهت نیرو، کف دست میشه جهت میدان(تو قبلیه اشتباه گفتم، شرمنده). اینجوری میاد میدان به سمت چپ.
به نقل از seer_night :سلام یکی میشه سوال 12 آخر فصل (تجربی)4 رو توضیح بده؟؟ ممنون !!!
جواب میشه رادیکال دو آمپر ؟؟؟ حالا چرا ؟؟؟![]()
به نقل از ali.t :میشه یکی سوال چهار قسمت پ امتحان نهایی خرداد 92 رو واسه من توضیح بده
اعتراف میکنم 3 روزه اسم این امگا یادم نمیاد، هی بهش میگم شبه دبیلیوبه نقل از F@|-|!mEh :دقیقا این بالاسو رو من فکر میکردم به سمت بالاست
ب اش رو میخوای؟!
بنویس: آی مساوی 2 سینوس 100 پی ضربدر تی
حالا بجای تی اون 1 بروی 400 رو بذاری در میاد
100 پی هم برای اینه که ،امگا برابره با 2پی تقسیم بر دوره تناوب که تو این سوال با جایگذاری میشه 100 پی
خیلی قشنگ توضیح دادم![]()
![]()
به نقل از ali.t :الا سمت چپ بره چطوری شار کم میشه دلیلش چیه؟
به نقل از mmmmmo :سلام
خوبید خوشید ؟
یه سری فرمول های مسخره و خط خیلی زشت ، کاملا نا مرتب و ناقص
![]()
10 صفحه آخرشم نیس
![]()
![]()
دعا کنید تجدید نشم
مرسی
به نقل از ali.t :الان این سمت چپ جایی که بارم رو نوشته یا شماره سوال رو ؟
یه مشکل دیگه اونم این که مگهسمت راست بره تعداد خطوط میدان کم نمیشه؟
به نقل از F@|-|!mEh :اینو میگم :
![]()
نه دیگه چپ که بره مساحت کم میشه پس خطوط هم کمتر میشه ، واضحه دیگه![]()
به نقل از ma2012 :سوال:ولت سنج ایده ال نباشه چه اتفاقی میوفته چرا؟
عالی ای اصلابه نقل از ali molaE :قشنگ تو پستِ خودت که دقت کنی،آوانارتم داره اشاره میکنه
نکته سنجیُ حال میکنی؟![]()
به نقل از s.l.v.n :به قيافه ٤ تا درس نميخورد كه ١ روز طول بكشه
من ببينم تا فردا از ١٠ نمره اخري چند نمره ميتونم بكشم بيرون![]()
به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :حالا فردا میاد میگه 19.5 ـو زدیم
+
بچه ها این فرمول : اپسیلون= BLV رو اگه بنویسیمو از روش حل کنیم اشکال نداره ؟ینی اثبات نمیخواد ؟ تو نهاییای 86 تا پارسال اصن نیومده![]()