نه، چون گفته "قطعهای از DNA " یعنی از وسط DNA انتخاب شده مثلاً ؛ اونوقت فقط یه گروه فسفات دارن؛ منم قبلا حداقل حداکثر نوشته بودم، بعدا اون تیکه رو دیدم!به نقل از bitabs :بچه ها مگه تعداد فسفات ها نمیشه n+4؟چرا تو کلید نوشته 200 خب؟؟؟؟معلممون اینجوری گفته![]()
جدا ؟به نقل از F@|-|!mEh :

به نقل از bitabs :بچه ها مگه تعداد فسفات ها نمیشه n+4؟چرا تو کلید نوشته 200 خب؟؟؟؟معلممون اینجوری گفته![]()
به نقل از علی کوچولو! :برا اون سواله که گفته بود یک به یک هست یا نه من گفتم نیست اثبات هم کردم بعد زیرش شکل هم کشیدم گفتم هر خط موازی محور x نمودار رو در بیش از یک نقطه قطع می کنه. مثلا نقص نزدم به اون شکل نمره میگیرم؟

گفتم K+ خارج میشه تو برگه سوال بعد تو پاسخنامه نوشتم سدیمی 
نه خب، بالاخره در در هر تعداد نوکلوتید یه باز پورینی داریم یه پیریمیدینی ! ..به نقل از No-Enemy :اگه بگیریم قسمتی از DNA که اون وقت اصلا مجموع A و G صد نمیشه که! ممکنه هر توالی داشته باشه DNA مورد نظر!
حالا من هم زدم 204 و اون "بخشی" رو هم دیدم ولی گفتم اگه بخوایم اینجوری در نظر بگیریم اصلا قسمت ب رو نمیشه حل کرد پس گفتم حتما نکته انحرافی نیست.
حالا من که قسمت ب رو زدم 100 ولی قبول دارید سوال مشکل داشت؟![]()
اون مریستم نخستین هم که هیچ وقت رشد قطری نداره فقط افزایش ابعاد داره! این هم غلطه آیا؟![]()
سوتیه منو! تو سوال شکل مغز اصلا کلمه ی حرکتی رو ندیدم درجا زدم تالاموس! بد تر از اون فکر کنم به جای دریچه ی پتاسیمی نوشتم سدیمی!گفتم K+ خارج میشه تو برگه سوال بعد تو پاسخنامه نوشتم سدیمی
![]()

به نقل از ENOU :نه خب، بالاخره در در هر تعداد نوکلوتید یه باز پورینی داریم یه پیریمیدینی ! ..
متن کتاب نوشته که رشد قطری گیاهان علفی با افزایش حجم سلولهای حاصل از مریستم نخستین ـه ..
+ سوالا یه جوری بودن ..
دیگه معلومه چرا اون رو نوشتم سدیمی