پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)
من شنيده بودم اينجوری تو درصد تاثير می دادن،نمی دونم شايد غلط باشه
من شنيده بودم اينجوری تو درصد تاثير می دادن،نمی دونم شايد غلط باشه
به نقل از حمیـده :اِ ؛ فصل 1 تموم شد
تضعیف روحیه چیه؛ خودمم تعجب کردمبه نقل از هـامـــون :ببین حـمـیــده قرار نشد تضعیف روحیه کنی دیگه. ما داشتیم استراحت میکردیم. : ))
فلشا تو بازگشتيا همه جا بايد 2 طرفه باشهبه نقل از حمیـده :تضعیف روحیه چیه؛ خودمم تعجب کردم
سوال : برای اثبات بازگشتی، اگه اون آخرش بنویسیم این نتیجه بدیهیه و تمام روابط بازگشتپذیر، بازم لازمه فلشها دو طرفه باشه؟ تو بعضی اصلاحها، فلشها دو طرفس، تو بعضیـا نیست
به نقل از حمیـده :بچّههای ریاضی؛ آیا سوالی تحت عنوان " استدلال استقرایی/استنتاجی و امثالهم را تعریف کنید. " میدن؟
به نقل از مُحَمَّد :دوستان لطفا هركس ميتونه توي شهر خودش به سوال ٢٥ اعتراض كنه خودشونو كليدشون >:p
منم از هر کی شنیدم تاثیر درس به درس گفتهَ نبه نقل از مُحَمَّد :كي گفته اينجوريه؟ من برعكس شنيدما، از روي چي اين حرفو ميزني؟
به نقل از fery.wins :فلشا تو بازگشتيا همه جا بايد 2 طرفه باشه
به نقل از F@|-|!mEh :دوستان لطفا هركس ميتونه توي شهر خودش به سوال ٢٥ اعتراض كنه خودشونو كليدشون >:p
_________
چجوری اعتراض کنیم؟!
به نقل از سیاوش :(کسی که میگه 20 میشم خودشُ بزاره جای اون کسی که 17 میشه میفهمه من چی میگم )
به نقل از هـامـــون :فصل سه -مستقلاً- تموم شد! : )) :پی
به نقل از سـحر :واسه جبر، جواب سئوالاى كتاب رُ كجا ميشه پيدا كرد؟
گام به گام هم داره جواباروبه نقل از سـحر :واسه جبر، جواب سئوالاى كتاب رُ كجا ميشه پيدا كرد؟
همینا کافیه. تسلط به اثباتهای کتاب از همه واجبتربه نقل از جواد ب. :برای امتحان جبر چیکار میکنید؟ من کتاب درسی رو میخونم و تمریناتش رو حل میکنم و در نهایت هم سوالهای امتحانات نهایی سالهای گذشته رو مرور میکنم. به نظرتون کار دیگهای لازمه؟ مثلا خوندن جزوه دبیر.
خسته شدی، نه ؟!به نقل از هـامـــون :حـمیـده حـمیـده !
فصل سه -مستقلاً- تموم شد! : )) :پی
به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :از همین تریبون خسته نباشید میگم واقعا. : ))
به نقل از حمیـده :خسته شدی، نه ؟!