• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

خویشتن داریو اول بار نوشتم صفت؛بعد خطش زدم نوشتم اسم :( مگه نباید تو جمله به کارش ببری تا بفهمی صفته یا اسم؟خب هردوش میشه دیگه :-<
او خویشتن دار است--->خویشتن دار--->مسند--->اسم
عاقا درست نیس این؟
+یه بار تو عمرم نتونسم تکواژو واژه رو عین آدم بشمارم :-""ی"میانجی رو حذف کردم تو کلمه "آشنای"؛ e رو یادم رفت بشمارم :((

مهم نیس خوش بگذرونیم امروزو دیگه گذشت ;D

وای مادر

چقد سخت بود زبان فارسی

ولی خب خداروشکر درست نوشتم همرو البته به جز یه سوال خیلی خیلی مفت

نمیدونم چرا اشتباه نوشتمش اصلا

تا سه روزم که خیابون گردی داریم

جمعه هم حالا یه ذره ریاضی تمرین میکنیم دیگه

دوستان عزیز خودتون واسه این امتحانا اصلا اذیت نکنیدیه جمله هست میگه چی ؟ میگه سگ خورد فوقش اینجا کم شدیم کنکورو موفق میشیم

بچه ها جاتون خالی سر امتحان زیست خیلی بدحالم گرفته شد

یه لحظه رفتم واسه تقلب یه مراقب سگی داشتیم که نگو آقا چشتون روز بد نبینه چشتون روز بد نبینه این ذلیل مرده منو دید آقا اومد برگمو گرفت

گفت به سلامت آقا منو میگفت وحشت زده دست مراقبو گرفتم گفتم آقا جون مادرت به امام رضا من تقلب نکردم خداییش از بس ترسیده بودم که

نمیدونستم چی میگم مرتیکه دلش سوخت دیگه برگمو داد مرتیکه میگفت تا حالا دوبار دیدمت ولی اونجا یه ذره به خودم امیدوار شدم چند اون

10 12 بار دیگرو ندیده بود

یه بارم سر امتحان دین و زندگی یه سوال بود جوابش میشد استدلال و منطق و ازین چرت و پرتا اونو بلد نبودم بعد از دوستم پرسیدم ذلیل

مرده نمیدونم چطوری رسون فکر کردم میگه استقلال بردگان آقا منم نوشتم اومدیم بیرون آی بچه ها بم خندیدن آی بم خندیدن فکر کنم بفهمن

من تقلب کردم جاتون خالی بود خلاصه ...

این انصافه که ما امتحان هندسه داشته باشیم ولی تجربیا ریاضی؟؟آقا یکی جوابگو باشه خب...4 روز ما بشینیم خر بزنیم و اونا برن علافی؟؟ :-?

به نقل از Angel 25 :
این انصافه که ما امتحان هندسه داشته باشیم ولی تجربیا ریاضی؟؟آقا یکی جوابگو باشه خب...4 روز ما بشینیم خر بزنیم و اونا برن علافی؟؟ :-?

نه خداییش انصاف نیــــــــــــــــست راست میگه واقعا

به نقل از Angel 25 :
باو مایی که سر کلاس نبودیم تا حالا مثه شما باید خر بزنیمم...:|

هندسه :x

فقط به امید تو ام !

خیلی هم نمیشه هندسه رو دست کم گرفت چون واقعا باید کتابو حفظ باشی تا بشه نمره خوب گرفت وگرنه کلاهت پس معرکست!!

به نقل از Angel 25 :
راست میگی ! من به نمایندگی از بچه های تجربی دستتُ به گرمی می فشارم و برات آرزوی موفقیت می کنم ، الانم میرم تا خود فردا بخوابم ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا