غلطه دیگه. از زمان امام کاظم(ع) شروع شد.به نقل از Fireball.II :من اينجا ی نمونه سوال دارم.بعد نوشته تقیه از زمان امام سجاد اجرا شد.
غلط نیس؟
![]()
تقیه :امام سجاد . کاظم . جواد . هادی .حسن عسکریبه نقل از Fireball.II :من اينجا ی نمونه سوال دارم.بعد نوشته تقیه از زمان امام سجاد اجرا شد.
غلط نیس؟
![]()
تقیه رو اولین بار برا امام کاظم نوشته خب.به نقل از جوجه سمپادی :نه بچه هااززمان امام سجادبوده
معلم ماگفت امسال ازکتاباحذفش کردن
راسی برسی و...اینایی که کنارش یه گل سبزداره رونخونیدا
ایناحذفن(طبق نوشته اول کتاب نمیتونن ازشون سوال بدن)
صفحهی 120، دو خط آخر.به نقل از yasaman n.t :این سوال : " آیا همه ادیان درباره اعتقاد به موعود و ادیان الهی اتفاق نظر دارند؟ " میشه خیر آیا؟!![]()
"گسترش معارف از طریق دعا". امام سجاد به خاطر سرکوبی شدید نمی تونست بلند بلند تو مساجد سخنرانی کنه و معارفو بیان کنه. به خاطر همین توی مسجد می نشست و شروع به دعا خوندن می کرد و در دعاش کلی از مفاهیم اسلامی و معارف قرآن رو می گفت تا مردم بدونن و از این طریق خیلی از دعاهای ایشون هم نوشته شده.تقیه رو اولین بار برا امام کاظم نوشته خب.
به نقل از فیــــــــــــــروزه :ملت ملت.مگه این که امام علی در مقابل به خلافت نرسیدنش سکوت کرد,تقیه محسوب نمیشه؟چرا نمیشه؟
من در ذهن م این بود که اگه پرسیدن بهترین نوع تقیه رو بیان کنید,همین امام علی رو بگم.
آره.همون س خط اول.به نقل از پریناز :یه سوال. اگه بگن "ولایت معنوی امامان را توضیح دهید" (!) ص 106؛ میشه سه خط اول؟ یا کلّهم؟
بعد اون آخرش که گفته "این بزرگواران" هرچه دارند از خدا دارند... منظورش ائمه ست یا اون انسانهای بافضیلتی که از ولایت معنوی ائمه بهره مند شدن؟
به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :مگه تقیه سکوت کردنه ؟ : | کدوم کار بود که دشمنا بهش حساس بودن و امام علی مخفی انجامش داد تا ضربه بزنه به دشمن و کمتر ضربه بخوره ؟
اگه مثال خواستن همون مثالی که بعد از تعریف تقیه اومده رو بگی بهتره به نظرم![]()
دشمن ـای اسلام از این که جنگ و دعوا بشه بین مسلمونا خوششون میومد و امام علی با سکوت و جلوگیری از این جنگ داخلی,باعث کمتر ضرر دیدن شد آن دی آدر هند هم چنان انتقاد و اینا میکرد.به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :کدوم کار بود که دشمنا بهش حساس بودن و امام علی مخفی انجامش داد تا ضربه بزنه به دشمن و کمتر ضربه بخوره ؟
هر سال یکی پیدا میشه که بیاد این جا از این حرف ـا بزنه.به نقل از سجّاد :من 3 دور خوندم.... الانم درس 14م دارم دور 4م رو تموم میکنم
3 دوره نهایی گرفتم از خودم
3تا امتحان اول اسفندیارم حل کردم که واسه ترم 1ه
دل همتونم بسوزه