پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)
یه چند تا مطلب لازمه گفتنش برا دوستان ! :د (به عنوان یه کنکوریه بدبخت که 1 ماه دیگه کنکور داره :د)
1-دوستان ، عزیزان ، دفت دارین که فقط 2 تا امتحان گذشته دیگه ؟ بعد میدونین که الان بخواین روحیه رو ببازین ، خیلی خطرناک هستش ؟:د
یعنی چی خستم ، دیگه نمیکشم و ناامیدم و این حرفا ! دینی سخت بود ، اذیت کرد ، خوب به درک ! شما که سمپاد هستین و میخونین خوب ندادین ، ببینین ملت دیگه چی کار کردن ! فوق فوقش تا ظهر آزمون یکم ناراحتین ، بعدش
باید فراموش کنین ، برین سراغ امتحان بعدی ، با روحیه ، برای 20 شدن و یا حداقل گرفتن یه نمره خیلی خوب ! با کوچیکترین چیز ها به خودتون روحیه بدین !
یه نمونه روحیه که فکر کنم به دردتون بخوره

: آقا ما میگیم اصن در بدترین حالت ممکن ، بیان تاثیر مستقیم، حدود 35 % هم دادن براتون ، دین و زندگی ، چیزی نیست که شما ها تو کنکور پایین بزنین، واقعا تاثیر زیادی نداره ! (تازه به شما اطمینان میدم وقتی تاثیرش مهم میشه که مثلا بشی 10 ، 11 !اکثرا نمرتون 16 به بالا هستش ، چرا نگرانین ؟:د)
2-تا یه جایی درس خوندن و سواد مهم هستش ، بعدش دیگه فقط بحث دقت هستش ! فقط بحث دقت ! نهایی چیزی نیست که شماها نتونین واقعا حل کنین یه سوال رو ، فقط باید دقت کنین ! برین از مشاورا ، از دوستاتون ، از بقیه بپرسید باید چی کار کردش ! نظر من اینه که شما بشینین هر بی دقتی که دارین رو یه ورقه بنویسین ، هر روز صبح قبل رفتن اونو بخونین ، که یادتون باشه باید چی کار کنین ! مثلا اگه سوال رو تا آخر نخوندین و اشتباه نوشتین ، بنویسین " سوال تا آخر خوانده شود " و ... !
* یه پیشنهاد دیگه اینکه ، روز قبل آزمونتون ، بشینین آزمون نهایی خرداد 92 یا 91 رو ، واقعا بشینین حل کنن ، نه اینکه صورت سوال رو بخونین و بگین من که بلدم ، بعدم برین جواب رو نگاه کنین ! اینجوری هم اعتماد به نفستون میره بالا ، هم بی دقتیاتون مشخص میشه !
3-حتی اگه باباتون اومد جلوتون گفت ، من طراح سوال نهایی یا کنکورم ، باور نکنین ، اوکی ؟ :د
4-ترجیحا ، نمره نگین بهتر هستش ! چون فرقی برا شما که نمیکنه ، دوستتون فقط شاید بیشتر روحیش خراب بشه ! هوای همدیگه رو داشته باشید ;-)
5-اصلا این حرفو نزنین که تو همین یه امتحان شانس 20 شدن داشتیم که اینم نشد ! نهایی فوق العاده آسونه ! فقط به فقط بحث دقت هستش و نحوه نگارش ! حسابان رو به راحتی میتونین 20 بشین ! شیمی هم همینطور ! دیگه از اینا سخت تر که نیستن بقیه ؟(البته ممکنه زبان فارسی باشه

) فیزیک رو برا این نگفتم چون باز بحث نوشتن واحد پیش میاد ، ممکنه خیلیاتون نمره از دست بدین ! امید بدین به خودتون ! 19 میشین ، نگین چقدر بد ! 19 بد نیست ، باور کنین :د باید یاد بگیرین از الان تا سال دیگه که کنکور میدین ، از هر چیزی برا روحیه دادن و آروم کردن خودتون استفاده کنین !;-)
6-اگه میبینین اینجا وقتتون رو زیاد میگیره ، یا روحیتونو کم میکنه ، خوب نیان ! هیچی نمیشه بخدا !
*یه درخواست از فارغ التحصیلای عزیز که بیان اینجا یکم روحیه بدن و آروم کنن دوستان رو بعد امتحاناشون + راهنمایی ! ما که کنکور داریم وگرنه در خدمت دوستان بودیم ! ;-)
- جدی نگیرین این حرفایی که 4 نمره رو اضافه میکنن ، سال ما هم بود ، خبری نشد ! :د
+ امسال مد شده که میگن برا 20 شدن عربی باید عربی 2 و 1 و راهنمایی و دبستان رو هم بخونین ؟ :د آقا نکنین این کارا رو ، وقت بچه ها رو نگیرین الکی ! 100% خوندنش خیلی بهتون کمک میکنه (و اگه وقت هست بخونین)، ولی اصلا شرط اصلی نیست !