• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

یکی این واکنش های بوون رو توضیح بده برا من :/
الان هر چی ب سمت مراحل آخر تبلور میریم بخاطر کانی هایی ک جدا شدن سیلیس هم باید کم بشه :-؟ سیلیکات های تیره دارن جدا میشن میرن دیه.پس چرا میاد میگه مقدار سیلیس افزایش میابد؟ :/

عه اتفاقا منم تصمیم گرفتم شهریور امتحان بدم فقط باید گواهی فوتی گواهی پزشکی ای چیزی ببریم؟

به نقل از Fireball.II :
الان هر چی ب سمت مراحل آخر تبلور میریم بخاطر کانی هایی ک جدا شدن سیلیس هم باید کم بشه :-؟ سیلیکات های تیره دارن جدا میشن میرن دیه.پس چرا میاد میگه مقدار سیلیس افزایش میابد؟ :/
تا اونجايي كه يادمه بالايي ها بازي هستند و زود متبلور ميشن يعني كاني هاي بازي دير ذوب هستند
پاييني ها كه اسيدي هستن يعني داراي سيلي فراوان هستند دير متبلور ميشن يعني زود ذوب ميشن

@fireball ولش کن حفظ کن دیگه! ;D
یکی بگه اون کادرای آبی مثل س 129میاد؟

به نقل از ❀uranuscelona❀ :
عه اتفاقا منم تصمیم گرفتم شهریور امتحان بدم فقط باید گواهی فوتی گواهی پزشکی ای چیزی ببریم؟

اگه بخوایم غیر.مجاز بخوره تو کارناممون واسه اون درس آره باید گواهی ببریم که آقا من در حال احتضار بودم نتونستم بخونم؛ یه راه دیگه ایم که هس اینه که بریم بدیم امتحانو ولی کمتر از 10 نمره بنویسیم تجدید شیم. :-"

حالا ما تجربیای مفلوک نتونسیتم زمینو تموم کنیم ؛ تو که ریاضی ای دیگه چرا ؟ عاخه جبر.. :))

به نقل از Fireball.II :
چون به همراه سیلیکات های تیره سایر عناصر ماگما هم جدا میشوند از ماگما و چون مقدار سیلیس از همه بیشتره در انتها فق سیلیس باقی میمونه که کوارتز رو تشکیل میده
مسلما با تبلور سیلیکات های تیره مقدار مطلق سیلیس کاهش پیدا میکتد اما چون سایر عناصر به همراه سیلیکات های تیره متبلور و از ماگما جدا میشه بنابراین مقدار نسبی سیلیس در هر لحظه بیشتر میشه تا اینکه تمام عناصر ماگما متبلور میشه و فقط سیلیس باقی میمونه یعنی ماگمای ما فقط سیلیسه که تنها میتونه کوارتز رو متبلور کنه

به نقل از Mahnaz... :
واقعا به ريلكس بودنتون افتخار ميكنم :))
ما تجربيا انگار ي بنده خدايي دنبالمون كرده
از ديشب ميام اينجا رياضيا هنو تو ٤ تا فصل گيرن.... ;D
ميخواستين زمين بخونين چه ميكردين... ;D

ببین! همین 4فصل جـبـــرُ با زمینشناسیتون مقایسه نکن. ؛)

#ریلکس که هستیم. :-"

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
اگه بخوایم غیر.مجاز بخوره تو کارناممون واسه اون درس آره باید گواهی ببریم که آقا من در حال احتضار بودم نتونستم بخونم؛ یه راه دیگه ایم که هس اینه که بریم بدیم امتحانو ولی کمتر از 10 نمره بنویسیم تجدید شیم. :-"

حالا ما تجربیای مفلوک نتونسیتم زمینو تموم کنیم ؛ تو که ریاضی ای دیگه چرا ؟ عاخه جبر.. :))
;D من یه جلسه ام سر کلاس نبودم اثباتاش زیاده خب

آقا این تک ماده اینا که می گن شرایطش چجوریاس ؟ ;;)
سخته ، سخته ، سخته :((
زمین ، زمین زد منو ، شما فکر کن من در طول سال لای اینو هم باز نکرده بودم :-"

به نقل از Fireball.II :

خب خودت داری میگی سیلیکاتای تیره دارن جدا میشن ؛ سیلیکاتای تیره چون آهنو منیزیمشون زیادو سیلیسشون کمه تیرن.
میکای سفید ؛ کوارتز ؛ فلدسپات ..اینا همه سیلیکات روشنن پس سیلیسشون زیاده و در مجموع سیلیس افزایش میابد.
گات ایت ؟ :د

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا