ali molaE
Muhammad Ali Clay
- نام مرکز سمپاد
- beheshti
- شهر
- Louisville
- دانشگاه
- PT
- رشته دانشگاه
- c
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)
مو خوابوم میا
مو خوابوم میا
به نقل از p.moradi :امتحان حسابان میشه ماشین حساب ساده برد؟
به نقل از حمیـده :
به نقل از حمیـده :یه سوالی که پیش میاد تو رسم نمودارها نمیشه از خودکار رنگی استفاده کنیم؟ به جان خودم من قاطی میکنم
به نقل از سجّاد :سر حسابان واسه خود شیرینی پیش مصحح؛ تمام قضایی که استفاده میکنید رو بنویسید و اگه بلدید و جا هم هست اثبات کنید.... مخصوصا وقتی هم ارزی سینوس و ایکس دارید استفاده میکنید!!!!
راستی تبدیل یک منهای کسینوس به سینوس و بعد هم ارزی زدن با مخرج یه سوال حتمیه.... اگه از جلسه اومدید بیرون و یک منهای کسینوس رو به سینوس دو تبدیل نکرده بودید روی 19 حساب کنید...
در ضمن سینوس دو تو صورت رو با ایکس دو تو مخرج ساده نکنید چون نمره نمیدن.... باید به صورت ضرب سینوس در سینوس بر ایکس در ایکس تبدیل کنید..... دوتا هم ارزی بزنید...
فمیدید حرفامو اصلا؟
حمیده... دو رنگ آبی و مشکی... :)راستی روی نمودار ضابطه رو هم بنویسید... 25 صدم داره
به نقل از سجّاد :صفحه 151 کتاب درسی هم ارزی سینوس و ایکس اثبات شده و ازش استفاده شده
هم ارزی توی کتاب درسی هست
پس استفادش ایرادی
یه سال برای توابع متناوب یه سوال داده بودن، اونم جای خالی بود ! که دورهی تناوب تابع فلان رو بنویسید. خیلی مانور نمیدن روش.به نقل از F@|-|!mEh :پ.ن 2 : تابع متناوب رو در چه حد باید برای نهایی بدونیم ؟!
به نقل از حمیـده :یه سال برای توابع متناوب یه سوال داده بودن، اونم جای خالی بود ! که دورهی تناوب تابع فلان رو بنویسید. خیلی مانور نمیدن روش.
مثال زیرشبه نقل از h@n!eh :اون هست xsin1/x
هم هست
به نقل از h@n!eh :همشو بخون
به نقل از سجّاد :مثال زیرش
به نقل از سجّاد :مشکلتون چیه؟؟؟
هم ارزی توی کتاب استفاده شده
پس شمام میتونید استفاده کنید
اگرم نمرشو ندادن کتاب حسابانو بکنید تو دهنشون
یدونش اومده چون همین یه دونه هم تو نهایی میاد
راسی... تو نهایی وقتی میگه مشتق پذیری رو چک کنید بهتره بخاطر عمه ی مصحح از تعریف مشتق برید...
به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :در بازدانگان لقاح دوتایی نداریم ؛ نه ؟ خب اگه اینجوریه پس اون یکی گامت نری ک از تقسیم سلول زایشی به وجود اومده چی میشه
+
وظیفه ی دانه فقط محافظت از رویان و رسوندن مواد غذایی بهشه ؟
اون آنتروزوئید لزومن نمی میره.حتی لقاح هم ممکنه بکنه و بعد بمیره.[با منبع دارم صحبت میکنم.]به نقل از {:zahra:} :نه لقاح دوتایی یا همون مضاعف فقط تو نهاندانگان داریم .تو بازدانگان سلول زایشی که وارد لوله گرده میشه اونجا 2 تا انتروزیید ایجاد میکنه که یکیش میمیره و فقط یکیش زنده میمونه پس یه انتروزیید میمونه که با یه تخمزا لقاح میده یعنی فقط یه لقاح انجام میشه پس لقاحشون سادست و مضاعف نیست
+آره فک کنم :)
هر دو تا تعریف یکیه با دو بیان مشکل چیه؟!به نقل از حمیـده :صفحهی 86 رو نگاه کنید؛ برای تابع یکبهیک، دو نوع تعریف نوشته آخه
من اینو با توجه به جزوه ی دبیرمون گفتم(ممکنه اشکال داشته باشه پس ) ولی شکل کتابو توجیه میکنه ص 195به نقل از فیـروزه :اون آنتروزوئید لزومن نمی میره.حتی لقاح هم ممکنه بکنه و بعد بمیره.[با منبع دارم صحبت میکنم.]
لقاح مضاعف تعریف ش این ه که یه گامت نر با تخم زا و دیگری با دو هسته ای لقاح بده.و حالا اگر دو گامت نر با دو تا تخمزا چیز بشن,مشکلی در تعریف به وجود نمیاد.
ببین تو شکلِ همین صفحه بالا رو نگاه کن که نوشته فلس.یه تخمک هست که نهایتن دوتا گامتوفیتِ ماده داده.بعد بیا پایینِ شکل دوباره فلس رو ببین;دو تا دانه داریم تو اون فلس.درسته؟پس یعنی دو تا تخمزا با دوتا گامت نر لقاح دادن.پس یکی از اون آنتروزوئیدا نمردن.به نقل از {:zahra:} :من اینو با توجه به جزوه ی دبیرمون گفتم(ممکنه اشکال داشته باشه پس ) ولی شکل کتابو توجیه میکنه ص 195