امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

به نقل از پری‌ناز :
دقیقا به کدوم سوال زیست میگین خارج از کتاب؟
سوال 25 فعالیت کتابه. شما هر جزوه فعالیتی دانلود میکردین 5 تارو گفته بود. هر معلمی هم سرکلاسش گفته بود، 5 رو گفته بود. قسمت ب ش هم که اصلا دیگه ارزش نداره دربارش صحبت کنیم! :دی
تخمزا قسمتی از کیسه ی رویانیه ولی سفت رو در توصیف قسمتای تخمک میگیم و اصلا سفت قبل از کیسه ی رویانی وجود داشته و نقشی هم در بوجود اومدنش نداشته، پس...
من برای دختر یادم رفت ضربدر یک دوم کنم؛مریستم آفتبگردانم غلط نوشتم؛سوال 12 رو نوشتم 200گروه فسفات شاید چون گفته قسمتی از مولکول، حرفی از سر و ته نزده... چی درسته بالاخره؟ یکیم میگفت انواعشو شرح و تفضیل داده برا مصحح نوشته!
منم توضیح دادم که سرش شاید ازاد باشه و 3 فسفات داره اونوقت

درخته 5سال عمر و 4سال رشد قطری داشت.با تخمزا.
طبق شکل کتاب 200فسفات :-?
عاقا زیادم آسون نبود حالا.چون تشریحیاش زیاد نبود گفتم آسون بود :-" عاخه من با تشریحیا مشکل دارم.ولی دیگه به اندازه دینی سخت نبود :-<

همون 200 تا میشه. . . راستی حواستون بود که اون ملخه هم یازده تا آتوزومی داشت دیگه، مگه نه؟ B-)جgoogle.

به نقل از محمّد عرفان :
شماره مماره ندارید عدد ۱ بفرستیم ۴ نمره اضافه کنن؟ :-" :))
اونایی که به دینی می گفتن سخت به زیست باید بگن آلتراسخت همچین چیزایی مثلا
اون شماره که سرکاری بود
مال نظرسنجی گزینه2بود ;D

به نقل از پری‌ناز :
دقیقا به کدوم سوال زیست میگین خارج از کتاب؟
سوال 25 فعالیت کتابه. شما هر جزوه فعالیتی دانلود میکردین 5 تارو گفته بود. هر معلمی هم سرکلاسش گفته بود، 5 رو گفته بود. قسمت ب ش هم که اصلا دیگه ارزش نداره دربارش صحبت کنیم! :دی
تخمزا قسمتی از کیسه ی رویانیه ولی سفت رو در توصیف قسمتای تخمک میگیم و اصلا سفت قبل از کیسه ی رویانی وجود داشته و نقشی هم در بوجود اومدنش نداشته، پس...
من برای دختر یادم رفت ضربدر یک دوم کنم؛مریستم آفتبگردانم غلط نوشتم؛سوال 12 رو نوشتم 200گروه فسفات شاید چون گفته قسمتی از مولکول، حرفی از سر و ته نزده... چی درسته بالاخره؟ یکیم میگفت انواعشو شرح و تفضیل داده برا مصحح نوشته!
اصن به نظر من هم 200 درسته هم 202 (آخه این قسمته ممکنه یه طرفش به انتها ختم شده باشه ;D ؟ ) نه؟؟
ولی 204 فک نکنم چون یه مولکول کامل که نیست

زیست سخت نبود ، به نظر من "سخت " به سوالای مفهومی و استنباطی گفته میشه . اما از سالای قبل جزیی تر بود و سمت و سوی کنکور تا حدی تو امتحان نهایی هم خودشو نشون داده بود ! انگار دنبال مچ گیری از دانش آموزا بودن ، نکته های ریزُ اورده بودن که شاید به نظر خیلی از ما فک می کردیم که چیزای مهم تری هم تو کتاب وجود دارن که ازش سوال بدن !
----
من مایع قلیایی و پروستاتُ اشتباه زدم اصلن جمله رو درست نخوندم و حواسم نبوده :(
فسفات هم 204 نوشتم اما با توضیحات بچه ها فک کنم 200 درست باشه اما شایدم دوتاشو درست بگیرن .
----
درمورد شجره ، من شیش هفت خط آخر برگه قصه نوشتم که تو شجره ها افراد بیمارو پررنگ نشون میدن ولی اینجا هاشور زده که هاشور واسه افراد ناقله اما به این دلایل من فهمیدم که منظورش بیمار بوده ، لدفن از دفه بعد بیمارا رو پررنگ کنید ;D

به نقل از Parniyan_A :
عاقا زیادم آسون نبود حالا.چون تشریحیاش زیاد نبود گفتم آسون بود :-" عاخه من با تشریحیا مشکل دارم.ولی دیگه به اندازه دینی سخت نبود :-<
خیلی سخت تربود
به نقل از armina.f :
همون 200 تا میشه. . . راستی حواستون بود که اون ملخه هم یازده تا آتوزومی داشت دیگه، مگه نه؟ B-)جgoogle.
اره همونه

به نقل از {:zahra:} :
اصن به نظر من هم 200 درسته هم 202 (آخه این قسمته ممکنه یه طرفش به انتها ختم شده باشه ;D ؟ ) نه؟؟
ولی 204 فک
نکنم چون یه مولکول کامل که نیست
اگه دو رشته ای نباشه که نمیشه تعداد پورین رو تعیین کرد...
یه امتحان نهاییای قبل یه سره DNA رو سه تا فسفات حساب کرده بود

خب همون قدر که احتمال داره یک طرفش انتها باشه، اون طرف هم هست.
به اصلاحیه امیدوار باشیم.

نوکلئوتید ها 200 تا میشه چون هر نوکلئوتید که میره تو زنجیره پلی نکلئوتیدی یه دونه فسفات داره
کیسه رویانی هم مربوط میشه به تخم زا (البته امیدوارم ) چون سوراخ سفت مربوط به تخمکه

به نقل از Fatemeh.H :
لدفن از دفه بعد بیمارا رو پررنگ کنید ;D
ازاونجایی که من طراح سوال سال بعدم حتماپررنگ میکنم :-"
کلااگه خال خالیم میدادن مهم نبود،بایدباتوجه به راهنمای دودمانه نوشته بشه که البته راهنمانداشت
اماچون کتاب اسمی ازدودمانه ناقل نبرده بودمطمنن منظوراون نبوده

ریاضیا هنوز تو شوک هستید؟

نقل قول مثلا!:
"درمورد شجره ، من شیش هفت خط آخر برگه قصه نوشتم که تو شجره ها افراد بیمارو پررنگ نشون میدن ولی اینجا هاشور زده که هاشور واسه افراد ناقله اما به این دلایل من فهمیدم که منظورش بیمار بوده ، لدفن از دفه بعد بیمارا رو پررنگ کنید"

برا مصحح بیچاره نوشتی اینو؟ :-" + جُدا از تدریس معلما، ما فقط شجره نامه ی فنوتیپیو داشتیم تو کتاب، نه ژنوتیپی؛ و ما باید فرض کنیم هیچی از دودمانه ی ژنوتیپی که توش ناقل داره، نمیدونیم. :دی در ضمن تو ژنوتیپی هم ناقلا رو با نصفه رنگ کردن دایره یا مربع نشون نمیدن مگه؟

به نقل از AliRz :
نوکلئوتید ها 200 تا میشه چون هر نوکلئوتید که میره تو زنجیره پلی نکلئوتیدی یه دونه فسفات داره
کیسه رویانی هم مربوط میشه به تخم زا (البته امیدوارم ) چون سوراخ سفت مربوط به تخمکه
کیسه رویانی رو من نوشتم تخم زا . ولی کتارشم نوشتم که در مجاورت سفت قرار داره اما با این جدول مسخره یی که شما دادین بیشتر به تخم زا ارتباط داره :D البته مسخره شو تو دلم گفتم :D

من رفتم بخوابم :-$
شب به خیر. . . :o

به نقل از جوجه سمپادی :
خیلی سخت تربوداره همونه
خیلیم آسون بود!!
به نقل از جوجه سمپادی :
ازاونجایی که من طراح سوال سال بعدم حتماپررنگ میکنم :-"
کلااگه خال خالیم میدادن مهم نبود،بایدباتوجه به راهنمای دودمانه نوشته بشه که البته راهنمانداشت
اماچون کتاب اسمی ازدودمانه ناقل نبرده بودمطمنن منظوراون نبوده
خدا به سال پایینیا رحم کنه!!

به نقل از Fatemeh.H :
کیسه رویانی رو من نوشتم تخم زا . ولی کتارشم نوشتم که در مجاورت سفت قرار داره اما با این جدول مسخره یی که شما دادین بیشتر به تخم زا ارتباط داره :D البته مسخره شو تو دلم گفتم :D
جدول ما ندادیم ها ! ;D
دوستان صحیح غلط ها رو چی زدید من همه رو زدم غلط غیر از ج

به نقل از جوجه سمپادی :
اون شماره که سرکاری بود
مال نظرسنجی گزینه2بود ;D
می دونم ، برا عوض شدن جو گفتم :-"
اون شکله که می گفت این سلول نره حالا چند تا تتراد داره باید در نطر می گرفتیم از نوع XX هست و اینو می گفتیم ؟(جنسیایی که یکسان نباشن تتراد تشکیل نمی دن )

به نقل از AliRz :
جدول ما ندادیم ها ! ;D
دوستان صحیح غلط ها رو چی زدید من همه رو زدم غلط غیر از ج
دو تا صحیح داشت

به نقل از Developer :
ریاضیا هنوز تو شوک هستید؟
امسال حواس جمعی زیاد میخواست ولی چیز سختی نداشت اصلا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا