• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

ه ه ه ما اومدیم همه رفتن ;D

خب شرو میکنیم اشکالا رو بپرسیم
الا چرا غیر عامله؟ مگه عامل نصب نیست؟
فی الحیات الدنیا چرا الدنیا صفته؟
القلم و ما یسطرون چرا یسطرون مفرد معنی میشه؟
غاب یعنی چی؟
بفضل سعتک چرا سعت مضاف الیهه؟ سعت توانگری معنی میشه؟
بین مفعول فیهه یا نه؟
لقاک هوای چرا هوای منصوبه؟ مگه تقدیری نباید باشه؟
فعلا اینا!!

سمپادیا را خدا آزاد کرد ;D :))

یه خبر خوب. معلم زمین ما سرگروه آموزشی شیرازه. یه اصلاحیه نوشته واسه تصحیح اوراق. همه این چیزایی که پرسیدین مثل آسان و ممکن . شیشه که مصنوعیه . انرژی و ارتفاع با کلی چیزای دیگه . به همه اینا نمره میدن. الان معلممون اصلاحیه ای رو که نوشته بود با وایبر واسم فرستاد . . . .
راسی من میشم نوزده و بیستو پنج ؟! خوبه یا بد به نظرتون؟؟سه تا بی دقتی فوق الکی دارممممم ~X( راستی معلم ما احتمال زیاد طراح سوالای زمین بوده. رفیعی . . .

کار ندارم که سوال شیشه واقعن مسخره بود ولی خب از لحاظ علمی شیشه جامد نیست، مایعی است که ذراتش بسیار کند حرکت میکنن (جوونیام تو مجله دانستنیها خونده بودم :-") از اونجائی که هیچ جای کتاب بهش اشاره نشده بود نامردیه خدائیش دیگه همچین سوالی

به نقل از math.messi :
لقاک هوای چرا هوای منصوبه؟ مگه تقدیری نباید باشه؟

هوای تقدیراً منصوب ـه دیگه. :-؟

به نقل از math.messi :
بفضل سعتک چرا سعت مضاف الیهه؟ سعت توانگری معنی میشه؟

ترجمه کن؛ به لطفِ توانایی‎ات. میبینی که ترکیب اضافی ـه.

به نقل از math.messi :
بین مفعول فیهه یا نه؟
مفعول‎فیه ـه؛ اونم ظرفِ مکان. ( ولی بستگی به کاربردش داره. اگه قبلش "فی" بیاد دیگه مفعول‎فیه نیست.)

به نقل از math.messi :
فی الحیات الدنیا چرا الدنیا صفته؟
دنیا همیشه صفته به جمله کاری نداشته
از اون کلمه های کنکوریه

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
کار ندارم که سوال شیشه واقعن مسخره بود ولی خب از لحاظ علمی شیشه جامد نیست، مایعی است که ذراتش بسیار کند حرکت میکنن (جوونیام تو مجله دانستنیها خونده بودم :-") از اونجائی که هیچ جای کتاب بهش اشاره نشده بود نامردیه خدائیش دیگه همچین سوالی
از سوال‌های متن کتاب ـه،

من نوشتم همین رو اینکه مایع‌ست؛ ولی به احتمال 1 قبولش نمیکنند! البته طبیعی نیست رو هم نوشتم! که باز هم جوابِ مدنظر مصحح نیست!

+ زیر کلید تصحیح نوشته: به سایر پاسخ‌های صحیح هم نمره بدین، دیگه فکر نکنم اینقدر هم با دانش‌اموزا مشکل داشته باشن ..

اه
سوال 7 جبرو با عضوگیری اثبات کردم... :(

عربی خر است.... X-(

از عربی متنفررررررممم X-( :-L :-& ~X(

همین دیگه...

راستی یه چیز دیگه بگم ;D

فکر نکنین مثلن اگه نمره 17 گرفتین دیگه دنیا به آخر رسیده و هیچ شانسی تو کنکور ندارین و ...

طی مذاکراتی که با یکی از اقواممون (رتبه 24 تجربی سال 92) داشتم این چیزا نصیبم شد ;D :

1. میانگین نمره درس ها توی امتحان نهائی خیلی پائینه، مثلن زمین شناسی تو خوش بینانه ترین حالت میانگین نمره های کل کشور 14 میشه (دیگه خیلی حالت ایده آلشه، وگرنه از 12 بیشتر نمیشه)

2. توی امتحان نهائی نمره صفر زیاده (گرفتن تقلب و غیبت غیر موجه و ...)

3. نمره 20 هم طبیعتن افرادی هستن که به هر نحوی بگیرن

* درباره نکته بالا اضافه کنم که افرادی که نمره بیست میگیرن 3 دسته هستن:

الف) افرادی که واقعن استعداد دارن و نخبه هستن و کارشون درسته و امید رتبه یک رقمی کنکور هستن

ب) افرادی که فقط حفظ میکنن خط به خط کتابُ و اصلن استعداد و آی کیو خاصی ندارن (همین چند سال پیش تو اخبار شبکه 10 خودم شنیدم که گفت ما توی رشته تجربی سالانه حدود 2000 نفر داریم که معدل هر 4 سال دبیرستانشون 20 خالصه!!)

ج) افرادی که با تقلب و ... بیست میشن

_ حالا از بین سه دسته بالا هیج کدومشون رقیب ما توی کنکور حساب نمیشن، معمولن ما به رتبه یک رقمی امید نداریم، اونائی که آی کیو ندارن هم توی کنکور چیزی نمیشن و اونائی که تقلب کردن هم چیزی نمیشن. پس رقیبای ما توی کنکور وضعیتشون شبیه خودمونه
حالا با توجه به اینا و اینکه نمره ها تبدیل به تراز میشه تراز نمره 18 به بالا خیلی عالیه، زیاد به خودتون استرس وارد نکنین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا