ali molaE Muhammad Ali Clay ارسالها 124 امتیاز 317 نام مرکز سمپاد beheshti شهر Louisville دانشگاه PT رشته دانشگاه c 2014/5/20 #971 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) استرس دارم درحد گاوی که میخوان بچه شو بفروشن و خودشو نگه دارن کـــــــــــــمـــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) استرس دارم درحد گاوی که میخوان بچه شو بفروشن و خودشو نگه دارن کـــــــــــــمـــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Parinaz. پریناز فارغالتحصیل ارسالها 1,932 امتیاز 9,958 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2014/5/20 #972 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) جدّاً عربیو خجالت میکشم اگه بیست نشم. :/ یکی بیاد بزنه تو سرم ترجمه ی این دو درس آخرم بخونم بره پی کارش.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) جدّاً عربیو خجالت میکشم اگه بیست نشم. :/ یکی بیاد بزنه تو سرم ترجمه ی این دو درس آخرم بخونم بره پی کارش.
ali molaE Muhammad Ali Clay ارسالها 124 امتیاز 317 نام مرکز سمپاد beheshti شهر Louisville دانشگاه PT رشته دانشگاه c 2014/5/20 #973 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از پریناز : جدّاً عربیو خجالت میکشم اگه بیست نشم. :/ یکی بیاد بزنه تو سرم ترجمه ی این دو درس آخرم بخونم بره پی کارش. کلیک کنید تا باز شود... ما داریم به نیُفتادن فک میکنیم...مردم تو چه فکریَن [-(
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از پریناز : جدّاً عربیو خجالت میکشم اگه بیست نشم. :/ یکی بیاد بزنه تو سرم ترجمه ی این دو درس آخرم بخونم بره پی کارش. کلیک کنید تا باز شود... ما داریم به نیُفتادن فک میکنیم...مردم تو چه فکریَن [-(
Parinaz. پریناز فارغالتحصیل ارسالها 1,932 امتیاز 9,958 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2014/5/20 #974 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) حالا تو یکی دو تا درسم آدم قویه دیگه نزنین تو ذوقش. البته لغت همچنان خر است. خدا کنه لغتاش آسون باشه...
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) حالا تو یکی دو تا درسم آدم قویه دیگه نزنین تو ذوقش. البته لغت همچنان خر است. خدا کنه لغتاش آسون باشه...
ali molaE Muhammad Ali Clay ارسالها 124 امتیاز 317 نام مرکز سمپاد beheshti شهر Louisville دانشگاه PT رشته دانشگاه c 2014/5/20 #975 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از پریناز : حالا تو یکی دو تا درسم آدم قویه دیگه نزنین تو ذوقش. البته لغت همچنان خر است. خدا کنه لغتاش آسون باشه... کلیک کنید تا باز شود... مردم تو یکی دو تا درس قویَن [-(
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از پریناز : حالا تو یکی دو تا درسم آدم قویه دیگه نزنین تو ذوقش. البته لغت همچنان خر است. خدا کنه لغتاش آسون باشه... کلیک کنید تا باز شود... مردم تو یکی دو تا درس قویَن [-(
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2014/5/20 #976 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) این درس اِه 4 رو کلا نخونیم ماکسیمم نمره ای که می تونیم بشیم چند اِه ؟
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) این درس اِه 4 رو کلا نخونیم ماکسیمم نمره ای که می تونیم بشیم چند اِه ؟
@rmina@ کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 365 امتیاز 1,132 نام مرکز سمپاد Frz 2 شهر شيراز سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشكي شيراز رشته دانشگاه پزشكي 2014/5/20 #977 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) بهتره هممون بریم بمیریم . معلم زمینمون گفت واسه طراحا بخش نامه اومده که امسال سوالا رو مفهومی تر کنن چو تو کنکور تاثیر داره. فک کنید عربی اگه مفهومی بشه چه بلایی سر من میاد . . . وای کلمه ها تو مخم نمیره . . . جییییییییغ
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) بهتره هممون بریم بمیریم . معلم زمینمون گفت واسه طراحا بخش نامه اومده که امسال سوالا رو مفهومی تر کنن چو تو کنکور تاثیر داره. فک کنید عربی اگه مفهومی بشه چه بلایی سر من میاد . . . وای کلمه ها تو مخم نمیره . . . جییییییییغ
baseri F@|-|!mEh فارغالتحصیل ارسالها 2,821 امتیاز 6,856 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز 2014/5/20 #978 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) یکی که خونده بیاد در حق بقیه (مثل من ) لطف کنه ، همه نکات مهمی که هست رو بگه ...
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) یکی که خونده بیاد در حق بقیه (مثل من ) لطف کنه ، همه نکات مهمی که هست رو بگه ...
Antares کاربر نیمهحرفهای ارسالها 253 امتیاز 1,278 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب رشته دانشگاه برق 2014/5/21 #979 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) یکی دوساعته ک گذاشتمش کنار خسته شدم دگ بقیه اش بمونه برا فردا صبح
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) یکی دوساعته ک گذاشتمش کنار خسته شدم دگ بقیه اش بمونه برا فردا صبح
armin1272 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 221 امتیاز 1,123 نام مرکز سمپاد اژه اي ١ شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 94 2014/5/21 #980 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) شروع ميكنيييم خيلي سخته؟